Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Nasıl tanıştınız? Yanlış anlamayın kötü niyetten değiş gerçekten merak ettiğim için soruyorum

Bana karşı değil herkese karşı herkes ona bayılıyor aynı ortamda bulunmak ister mesela ya aslında soruyu çok yanlış anlattım aşık olmak dediğim kavramı anlatamadım size
Hayranlık olabilir sizinkide.Evlilik düşünmüyorsanız nasıl mutlu olacaksanız onu yaşayın

Şimdi bunu okuyunca aklıma geldi, ben 8-9 yaşındayken ailemin durumu çok iyiydi. Annemin arkadaş çevresinde de çocukları özel derslere göndermek modaydı. Annemin o dönemler beni yazdırmadığı kurs kalmamıştı falan ama bir tanesi vardı kii favorimdi. Piyano. Hocaya aşık olmuştum çünkü

Adam o kadar yakışıklı ve o kadar havalıydı ki o yaşımda bu dünyalı olamaz diye düşünürdüm. Tabii aşığım ama yine de haddimi biliyorum. Adam 30 yaşındaydı o dönem, ben de içimden on yıl sonra 18 yaşında olurum aramızda hiçbir engel kalmaz diye hesap yapardım. Sonrasında adam ülke değiştirdi arada bir meraktan stalk yapmaya çalışsam da bulamadım. Tam da 18 olduğum sıralar instagram açtı ve fotoğraf yükledi birkaç tane.

Sonuç: 10 yıl çarpı 2 şiddetinde 20 yıl olarak dönmüş, kel ve göbekli amca. Dersler sırasında ağzı açık adamı izlemekten başka bir şey yapmadığı için müzik anlayışı do notasından ibaret olan ben.

Doğru seviyordur kızı gibi

olgunluğu ağır başlılığı dikkatinizi çekmiş olabilir mi? aşk mı hayranlık mı ayırt etmek gerek bence..

Sen bence soylediğinden daha büyüksün

Geçmiş olsun. Çok mu ağır geçirdin? Sen de benim gibi yalnızsın galiba, bizim bakıcı seneye evlenecek, görümce memlekete taşınıyor, kime çocuk bırakacağım düşünüyorum şimdiden. İşyerinde bulunduğumuz katta bütün birimlere girdi illet, çok şükür bizde yok, her sene grip geçirirdim, pandemiden beri burnum akmadı çok hayret ediyorum.

Allah mutluluklarını daim etsin, benim için 5 yaş üstü amca geliyor.

Tekel 2000 içiyorsunuz, 500 cc silikon taktırmak istiyorsunuz ve kendinizden 21 yaş büyük, babanız olacak yaştaki adama aşık oluyorsunuz. Hayatınızda çok fazla saçma sapan sayı var.
Kalbimparamparça da silikon taktıracaktı

Güldüm bu yoruma ağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
43 yaslı bır yas degıl ama sız 43 ıcın cok fazla gencsınız daha cok toy bır yastasınız
adam bosanmıs mı ?
kusura bakmayın olgun erkeklerın yanında gezen kucuk kızlar komık duruyorlar hayat bakısı uymaz tarz uymaz dusunsenıze adam 21 yasındayken dogdunuz sız yada soyle dusunelım sız bu yastayken yenı dogana asık oldugunuz gıbı bırsey oluyor bence komık sızce ?
bu kadar mı sevgısız ılgısız kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…