Hayranlık olabilir sizinkide.Evlilik düşünmüyorsanız nasıl mutlu olacaksanız onu yaşayınBana karşı değil herkese karşı herkes ona bayılıyor aynı ortamda bulunmak ister meselaya aslında soruyu çok yanlış anlattım aşık olmak dediğim kavramı anlatamadım size
Biraz takıl ikiniz de hevesinizi alınca bitirirsinizO kadar genç ruhlu ki asla 43 demezsin imkansız ve hiç yaşını göstermiyor ben öğrenince şoka girdim mesela
Şimdi bunu okuyunca aklıma geldi, ben 8-9 yaşındayken ailemin durumu çok iyiydi. Annemin arkadaş çevresinde de çocukları özel derslere göndermek modaydı. Annemin o dönemler beni yazdırmadığı kurs kalmamıştı falan ama bir tanesi vardı kii favorimdi. Piyano. Hocaya aşık olmuştum çünküBir on yıl sonra sen vücut hatları oturmuş, kadınlığının zirvesinde olacakken onun vücudunun buruşmasını izleyeceksin.
Şahsen Haluk Bilginer i çok çekici bulurdum, öyle adam olsa yaşı önemli değil derdim. 9 kere Leyla filminde vücudunun ne kadar yaşlandığını görünce birden soğudum. Baya yaşlılık çökmüş adama. Normal ama yaş farkı burada devreye giriyor.
Hayirlisi olsun21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Doğru seviyordur kızı gibiHerşey işlev değil canım zaten evlenmeyi falanda düşünmüyorum yani en fazla 1-2 ay sürer heves yani buve inanın bana diyorsunuz ya yok amca yok dede asla asla görseniz şoka girersiniz nasıl bu yaşta diye ama o kadar güzel seviyorki anlatamam
Evlenmeniz pek mümkün değil. Söyleyin bari sizi evlat edinsin. Yaşı çok müsait.21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
Vay be, aydınlandım.iki türlü aşk vardır ben ikinci taraftayım bir dizi karakterinede aşık olabilirisniz ama onunla ilişkiniz olacağı anlamına gelmezlütfen böyle daçma bağlantılar kurmayın lütfen
kesin evlidir. karısıyla mıtlu degıldır. ayrı yatıyorlardır. bosanacaklardır. konu sahibesi de cok cabalamiş ve ayrılamoyor. ve cok asık herzaman kı hikaye işte
Evet muhtemelen çocuk için evliliğini sürdürüyordur yada mal davaları vardir
Tekel 2000 i sadece kamyoncular içmiyor , 500 cc silikon taktırmak için oryantal olmak gerekmiyor , yanında mutlu olduğum insanlarla illaki ilişkim olacak diye bir kural yok bana göre iki türlü aşk vardır ben ikinci taraftayım bir dizi karakterinede aşık olabilirisniz ama onunla ilişkiniz olacağı anlamına gelmezlütfen böyle daçma bağlantılar kurmayın lütfen
Geçmiş olsun. Çok mu ağır geçirdin? Sen de benim gibi yalnızsın galiba, bizim bakıcı seneye evlenecek, görümce memlekete taşınıyor, kime çocuk bırakacağım düşünüyorum şimdiden. İşyerinde bulunduğumuz katta bütün birimlere girdi illet, çok şükür bizde yok, her sene grip geçirirdim, pandemiden beri burnum akmadı çok hayret ediyorum.İki çocuk olunca bugün itibariyle kız 4 aylık, oglanda 22 aylık oldu bugün.
Yorulunca oturup uzaklara bakarsın geliyor. Eskiden olsa girer kk ya bakınırdım.
Bide korona oldum, beni maf etti.
Hala kendime gelemedim.
Genzimin arkasında kan akıyor.
Çocuklara bakan yok doktora gidemiyorum.
Nefes hala tam düzelmedi.
Bide favicovir bana yan etki yaptı. Hala o sıkıntıyı çekiyorum.
Valla arkadaşım kocası gerçekten yaşını göstermiyordu, ben yaşını duydum şok oldum.
Hem yakışıklı hem yaş göstermiyor.
Okumuş belirli hayat görüşü ve standartı olan bı adamdı.
(Maddiyat olarak söylemiyorum.) Dünya görüşü olan bı adamdı.
Bı şirkette yönetim kadrosundaymış.
O zaman o üyeyi tanıyorsunuz. Hımmm enteresanHayır kk ilk açtığım hesap burası o da nereden çıktı daha önceden üye olmadan konuları okurdum
Kalbimparamparça da silikon taktıracaktıTekel 2000 içiyorsunuz, 500 cc silikon taktırmak istiyorsunuz ve kendinizden 21 yaş büyük, babanız olacak yaştaki adama aşık oluyorsunuz. Hayatınızda çok fazla saçma sapan sayı var.
43 yaslı bır yas degıl ama sız 43 ıcın cok fazla gencsınız daha cok toy bır yastasınızGüldüm bu yorumaağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
Onun nişanlısı küçük memeyi beğenmez kaygıları vardı, bu babası yaşındaki adama aşık olmuş. Ama cc’ler aynı.Kalbimparamparça da silikon taktıracaktı
Bilmezden gelme stili bana Sehid’i anımsattı.O zaman o üyeyi tanıyorsunuz. Hımmm enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?