- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.215
- 698
O aktif ama bilge bilge takılıyor u andaBilmezden gelme stili bana Sehid’i anımsattı.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O aktif ama bilge bilge takılıyor u andaBilmezden gelme stili bana Sehid’i anımsattı.![]()
Ahsjahjs aynı şeyi ben de düşündüm. Sanırsın 12 üyelik açan sayko kendisi değilmiş gibi millete aklıselim tavsiyeler veriyor. Hayatta şu kadar rahat olsam yeterdi.O aktif ama bilge bilge takılıyor u anda![]()
Ee baban bu21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
![]()
Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
Ben hiç bakmam.43 yasinda adama ben bile bakmam. 35-40bandi ararim. Sen napican?
Kendinden yaşça büyük veya küçük insanlara aşık olmaya, evlenmeye saygı duyarım maksadım kimseyi seçimlerinden dolayı yargılamak, incitmek değil bunu baştan belirtmek isterim bu sebeple kimse alınmasın, sizin açınızdan yazıyorum, 22 yaşında gencecik bir kadınla 43 yaşındaki bir adam olmaz, istediği kadar genç ve dinamik görünsün, hayat tecrübesi diye bir şey var ve tecrübe insanı olgunlaştırıyor, en başta fikirleriniz asla uyuşmaz, sizin her sözünüz davranışınız adama çocukça gelir, evet erkek kendinden küçük birinin aşık olmasından gururlanır hoşuna dahi gidebilir ama bir ilişki için yeterli değil bu, her bakımdan uyumlu olmayınca yaş farkı olmasa da evlilikler bile mutlu mesut yürümüyor.21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adamagerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var
![]()
Şimdi bunu okuyunca aklıma geldi, ben 8-9 yaşındayken ailemin durumu çok iyiydi. Annemin arkadaş çevresinde de çocukları özel derslere göndermek modaydı. Annemin o dönemler beni yazdırmadığı kurs kalmamıştı falan ama bir tanesi vardı kii favorimdi. Piyano. Hocaya aşık olmuştum çünkü
Adam o kadar yakışıklı ve o kadar havalıydı ki o yaşımda bu dünyalı olamaz diye düşünürdüm. Tabii aşığım ama yine de haddimi biliyorum. Adam 30 yaşındaydı o dönem, ben de içimden on yıl sonra 18 yaşında olurum aramızda hiçbir engel kalmaz diye hesap yapardım. Sonrasında adam ülke değiştirdi arada bir meraktan stalk yapmaya çalışsam da bulamadım. Tam da 18 olduğum sıralar instagram açtı ve fotoğraf yükledi birkaç tane.
Sonuç: 10 yıl çarpı 2 şiddetinde 20 yıl olarak dönmüş, kel ve göbekli amca. Dersler sırasında ağzı açık adamı izlemekten başka bir şey yapmadığı için müzik anlayışı do notasından ibaret olan ben.
Hastanelik olmadım.Geçmiş olsun. Çok mu ağır geçirdin? Sen de benim gibi yalnızsın galiba, bizim bakıcı seneye evlenecek, görümce memlekete taşınıyor, kime çocuk bırakacağım düşünüyorum şimdiden. İşyerinde bulunduğumuz katta bütün birimlere girdi illet, çok şükür bizde yok, her sene grip geçirirdim, pandemiden beri burnum akmadı çok hayret ediyorum.
Allah mutluluklarını daim etsin, benim için 5 yaş üstü amca geliyor.![]()
Adamin genc ruhlu olmasi normal ama 22 yas cok küçük siz daha hayatın basindasiniz o ise hayatini yaşamış bazi seyleri görmüş gecirmis olgunluktadir. Neredeyse evladi yasindasiniz, aranizda duygusal bir seyler gecti mi yoksa sizin acinizdan tek taraflı mi?Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
Ben kotu niyettenNasıl tanıştınız? Yanlış anlamayın kötü niyetten değiş gerçekten merak ettiğim için soruyorum
Ooy oyO zaman o üyeyi tanıyorsunuz. Hımmm enteresan![]()