• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi

geçen eşimle bir muhabbet vardı

bir ortamda 25 üstü yaşlarda meslektaş olan kızlarla buluşacağını, onu kıskanmamı vs söyledi, takıldı bana

ben de dedim ki o kızlar sana bakmaz ama 21-22 yaşında üniversiteli yahut yeni mezun dersen, " o zaman kaç o ortamdan" derim

zira yaşı, konumu 20-22 yaş aralığındaki kızları aşık edecek nitelikte ama 25 üstü yaşlardaki diğer kızlara göre yaşlı

özetle olmaz o iş

Serenayla cem yilmaz geldi gözümün önüne içim kalkti bi. Aranızda tam ne var seks? Bisey yoksa hayranliktir seninki geçer.

21 yaş diyince aklınıza yaşlı kır saçlı biri gelmesin ... deli divane aşık oldum adama 🤣 gerçekten akıl verin bana yalvarırım ihtiyacım var 🤣🙆🏻‍♀️
Kendinden yaşça büyük veya küçük insanlara aşık olmaya, evlenmeye saygı duyarım maksadım kimseyi seçimlerinden dolayı yargılamak, incitmek değil bunu baştan belirtmek isterim bu sebeple kimse alınmasın, sizin açınızdan yazıyorum, 22 yaşında gencecik bir kadınla 43 yaşındaki bir adam olmaz, istediği kadar genç ve dinamik görünsün, hayat tecrübesi diye bir şey var ve tecrübe insanı olgunlaştırıyor, en başta fikirleriniz asla uyuşmaz, sizin her sözünüz davranışınız adama çocukça gelir, evet erkek kendinden küçük birinin aşık olmasından gururlanır hoşuna dahi gidebilir ama bir ilişki için yeterli değil bu, her bakımdan uyumlu olmayınca yaş farkı olmasa da evlilikler bile mutlu mesut yürümüyor.

48 yaşındayım, yıl bazında bakarsak 49 yaşına 1-2 ay var, kendimden 21 yaş büyük birini düşünüyorum 70 yaşında biri bana dahi ancak baba olur, babam yaşasaydı 72 yaşında olacaktı, ben bile babam yaşında biriyle düşünemem kendimi, benim bu yaştaki enerjimle fikirlerimle babam yaşındaki adamın fikirleri enerjisi bir değil çünkü.

Hicbi bilgi verilmemis. Nerden taniyosunuz muhabbet seviyeniz ne? Çekiniceginiz detayların olduğunu düşündüm. 30larinizda olsaydı mümkündü ama daha çok toysunuz

Şimdi bunu okuyunca aklıma geldi, ben 8-9 yaşındayken ailemin durumu çok iyiydi. Annemin arkadaş çevresinde de çocukları özel derslere göndermek modaydı. Annemin o dönemler beni yazdırmadığı kurs kalmamıştı falan ama bir tanesi vardı kii favorimdi. Piyano. Hocaya aşık olmuştum çünkü 😂

Adam o kadar yakışıklı ve o kadar havalıydı ki o yaşımda bu dünyalı olamaz diye düşünürdüm. Tabii aşığım ama yine de haddimi biliyorum. Adam 30 yaşındaydı o dönem, ben de içimden on yıl sonra 18 yaşında olurum aramızda hiçbir engel kalmaz diye hesap yapardım. Sonrasında adam ülke değiştirdi arada bir meraktan stalk yapmaya çalışsam da bulamadım. Tam da 18 olduğum sıralar instagram açtı ve fotoğraf yükledi birkaç tane.

Sonuç: 10 yıl çarpı 2 şiddetinde 20 yıl olarak dönmüş, kel ve göbekli amca. Dersler sırasında ağzı açık adamı izlemekten başka bir şey yapmadığı için müzik anlayışı do notasından ibaret olan ben.

Yalnız hesap çok iyi, adam 30, on yıl sonra da ben 18... Adam öyle duruyor çünkü hep 30 :D

Evdey
Geçmiş olsun. Çok mu ağır geçirdin? Sen de benim gibi yalnızsın galiba, bizim bakıcı seneye evlenecek, görümce memlekete taşınıyor, kime çocuk bırakacağım düşünüyorum şimdiden. İşyerinde bulunduğumuz katta bütün birimlere girdi illet, çok şükür bizde yok, her sene grip geçirirdim, pandemiden beri burnum akmadı çok hayret ediyorum.

Allah mutluluklarını daim etsin, benim için 5 yaş üstü amca geliyor. 😁
Hastanelik olmadım.
Şöyle olmadım gitsem kesin yatırırlardı.
Çocuklara bakan yok dediğim gibi.
Nefes sorunu, terleme, kusma, eklemlerinde fena vurdu. Bı zaman sol bacağımı sürükledim.
Trombofili olduğum içinde korona zorladı.

Bize de abimden geçti ama annem bir türlü kabul edemiyor.

Annem geliyordu. Fakat oğlan resmen zıvanadan çıkıyor. Şimdi de gelir giderim diyor.
Hiç gerek yok gelmiyorsa gelmesin.
Ben şu hayatta şunu anladım annen baban da olsa durması gerektiği yeri bilecekler.

Şu an bende sen gibi tekim.

Çok dikkat et ben rahat bı 15 yıl grip bile olmadım.
Korona hiç bir şeye benzemiyor.

Amca ya çok güldüm ya 😁😁😁😁

Amin amin Allah hepimizin evlatlarına iyilik güzellik versin.

Şimdi 21 yaş deyince annemle yasit bir adam geliyor aklima😲 kac yasinda olursaniz olun garip yani ha 30 yas ustuyseniz bir sey diyemem de yine de garip bir yaş farkı
Sizin yas kac diyecegim ama 20li yaşlarda oldugunuzu tahmin ediyorum sogumam lazim.demissiniz de sogumak icin tonla sebep olabilir yani hem biz ne yapalım siz hic detay vermemissiniz

Ben 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
Adamin genc ruhlu olmasi normal ama 22 yas cok küçük siz daha hayatın basindasiniz o ise hayatini yaşamış bazi seyleri görmüş gecirmis olgunluktadir. Neredeyse evladi yasindasiniz, aranizda duygusal bir seyler gecti mi yoksa sizin acinizdan tek taraflı mi?

O 21 yaşındayken sen yeni doğmuşsun..olur mu sence..

Yani kimse gücenmesin ama bu erkeklerin bı taraflarını yine kadınlar kaldırıyor. Bugün 22 yaşındaki gencecik su gibi kadın 43 yaşındaki antropozun eşiğindeki adamın peşinden koşarsa bir iki yıl sonra 40 yaşındaki adamlar 18-19 yaşından büyük kadın istemicek...

Lanet olsun bu Ağaoğlu'nu ortaya cikarip yaşadıklarını normalleştiren kafalar.

Back
X