Ayakta alkışlamak istedim :)Taş çıkaracağı şurda 3-5 yıl ya.Sonra meyve + TV yaparlar.
Herşey işlev değil canım zaten evlenmeyi falanda düşünmüyorum yani en fazla 1-2 ay sürer heves yani buve inanın bana diyorsunuz ya yok amca yok dede asla asla görseniz şoka girersiniz nasıl bu yaşta diye ama o kadar güzel seviyorki anlatamam
43 yaşındaymış, sürer bence.Ayakta alkışlamak istedim :)
Hatta 3 yıl bile sürmez.
Açıkçaso yapılan bazı yorumlara cevap bile vermiyorum yok evlidir yok çocuğu vardır... yani ben aşık oldum dediysem evlenecem demedimkikonu sahibiii hu huuu ne karar aldın tamam mı devam mııı?
yaşına yakın birini bulamadinmi cnm 5 değil 10 değil 21 yaş senin adına üzüldümBen 22 yaşındayım o 43 yeni girdi
aman boşver ben de behzat ç. ye hayranım ama reel hayat da karşılaşsak yüzüne bile bakmammmmmAçıkçaso yapılan bazı yorumlara cevap bile vermiyorum yok evlidir yok çocuğu vardır... yani ben aşık oldum dediysem evlenecem demedimkihem aşktan kastettiğimde yani yanındayken mutlu olmak insanlara verdiği sevgiye ve değere aşık olmak hani ay çok yakışıklı parasıda bol hemen gidem yapışam değil yani evet yaş farkı çok fazla ama inanın sandığınız gibi bir şey değil yani yok evlenecem 10 yıl sonra 50 olucak çocuğumun dedesi gibi olucak vb vb çok sinir bozucuydu böyle yazanlara tek sorum arkadaşlar her hoşlandığınızla evlilik hayali mi kuruyorsunuz ...
Ay ne yatağı saçmalamayın ben öyle bi insan değilimÇok afedersin ama şu gencecik yaşında kendini 50 yaşına dayanmış adamla yatakta hayal et... hala soğumadıysan sıkıntı büyük!
Iyy benim midem kalktı bile
Akıllı kızsın, sevdim seni.Açıkçaso yapılan bazı yorumlara cevap bile vermiyorum yok evlidir yok çocuğu vardır... yani ben aşık oldum dediysem evlenecem demedimkihem aşktan kastettiğimde yani yanındayken mutlu olmak insanlara verdiği sevgiye ve değere aşık olmak hani ay çok yakışıklı parasıda bol hemen gidem yapışam değil yani evet yaş farkı çok fazla ama inanın sandığınız gibi bir şey değil yani yok evlenecem 10 yıl sonra 50 olucak çocuğumun dedesi gibi olucak vb vb çok sinir bozucuydu böyle yazanlara tek sorum arkadaşlar her hoşlandığınızla evlilik hayali mi kuruyorsunuz ...
Ahlaksız bir durum yok adamla bir ilişkim yok olamazda olmazda sadece yanında kendimi çok iyi hissediyorum bunu anlatmaya çalıştım kırıcı olmayın lütfenAhh keşke şu mesajını görse de görsen hevesi. Maddi anlamda da mutlu ediyo mu bari seni? Kesin ediyodur!
Konun fake olduğunu düşünmek istiyorum, yoksa böyle bi ahlaksızlığı buraya taşımazdın herhalde.
Ay ne yatağı saçmalamayın ben öyle bi insan değilimevlenmeyide düşünmüyorum zaten tabiki kaç yaş var yani aramızda bir hoşlanto sadece elde olmayan
Okadar guzel seviyorki puhahqhqhqhHerşey işlev değil canım zaten evlenmeyi falanda düşünmüyorum yani en fazla 1-2 ay sürer heves yani buve inanın bana diyorsunuz ya yok amca yok dede asla asla görseniz şoka girersiniz nasıl bu yaşta diye ama o kadar güzel seviyorki anlatamam
Benimki 31 yaşında ben 30. İyidir hoştur ama bence ben ona göre fazla enerjiğim :)43 yaşındaymış, sürer bence.
Bu mantık işteaman boşver ben de behzat ç. ye hayranım ama reel hayat da karşılaşsak yüzüne bile bakmammmmm
Tekel 2000 i sadece kamyoncular içmiyor , 500 cc silikon taktırmak için oryantal olmak gerekmiyor , yanında mutlu olduğum insanlarla illaki ilişkim olacak diye bir kural yok bana göre iki türlü aşk vardır ben ikinci taraftayım bir dizi karakterinede aşık olabilirisniz ama onunla ilişkiniz olacağı anlamına gelmezTekel 2000 içiyorsunuz, 500 cc silikon taktırmak istiyorsunuz ve kendinizden 21 yaş büyük, babanız olacak yaştaki adama aşık oluyorsunuz. Hayatınızda çok fazla saçma sapan sayı var.
Bana karşı değil herkese karşı herkes ona bayılıyor aynı ortamda bulunmak ister meselaBulmuş gencecik çıtır çıtır kızı, sever tabi.
Adam sevmiyor mu yanı?Bana karşı değil herkese karşı herkes ona bayılıyor aynı ortamda bulunmak ister meselaya aslında soruyu çok yanlış anlattım aşık olmak dediğim kavramı anlatamadım size
Aramızda bir şey yok olamazdaAdam sevmiyor mu yanı?
yarın hemen ara sorrrr.Aramızda bir şey yok olamazdasormadım bana aşıkmısın beni seviyormusun diye
yarın hemen ara sorrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?