Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Ahh keşke şu mesajını görse de görsen hevesi. Maddi anlamda da mutlu ediyo mu bari seni? Kesin ediyodur!
Konun fake olduğunu düşünmek istiyorum, yoksa böyle bi ahlaksızlığı buraya taşımazdın herhalde.

konu sahibiii hu huuu ne karar aldın tamam mı devam mııı?
Açıkçaso yapılan bazı yorumlara cevap bile vermiyorum yok evlidir yok çocuğu vardır... yani ben aşık oldum dediysem evlenecem demedimki hem aşktan kastettiğimde yani yanındayken mutlu olmak insanlara verdiği sevgiye ve değere aşık olmak hani ay çok yakışıklı parasıda bol hemen gidem yapışam değil yani evet yaş farkı çok fazla ama inanın sandığınız gibi bir şey değil yani yok evlenecem 10 yıl sonra 50 olucak çocuğumun dedesi gibi olucak vb vb çok sinir bozucuydu böyle yazanlara tek sorum arkadaşlar her hoşlandığınızla evlilik hayali mi kuruyorsunuz ...

aman boşver ben de behzat ç. ye hayranım ama reel hayat da karşılaşsak yüzüne bile bakmammmmm

Çok afedersin ama şu gencecik yaşında kendini 50 yaşına dayanmış adamla yatakta hayal et... hala soğumadıysan sıkıntı büyük!
Iyy benim midem kalktı bile
Ay ne yatağı saçmalamayın ben öyle bi insan değilim evlenmeyide düşünmüyorum zaten tabiki kaç yaş var yani aramızda bir hoşlanto sadece elde olmayan

Akıllı kızsın, sevdim seni.

Ahlaksız bir durum yok adamla bir ilişkim yok olamazda olmazda sadece yanında kendimi çok iyi hissediyorum bunu anlatmaya çalıştım kırıcı olmayın lütfen

Tekel 2000 içiyorsunuz, 500 cc silikon taktırmak istiyorsunuz ve kendinizden 21 yaş büyük, babanız olacak yaştaki adama aşık oluyorsunuz. Hayatınızda çok fazla saçma sapan sayı var.
Tekel 2000 i sadece kamyoncular içmiyor , 500 cc silikon taktırmak için oryantal olmak gerekmiyor , yanında mutlu olduğum insanlarla illaki ilişkim olacak diye bir kural yok bana göre iki türlü aşk vardır ben ikinci taraftayım bir dizi karakterinede aşık olabilirisniz ama onunla ilişkiniz olacağı anlamına gelmez lütfen böyle daçma bağlantılar kurmayın lütfen

Bana karşı değil herkese karşı herkes ona bayılıyor aynı ortamda bulunmak ister mesela ya aslında soruyu çok yanlış anlattım aşık olmak dediğim kavramı anlatamadım size
Adam sevmiyor mu yanı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…