Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Ben bilmem. 48 yaş çok fazla. Dede olmuştur şimdiye.

Teşekkür ederim seni biliyorum, çok görmüyorum. Eski pp Einstein di benim.
İki çocuk olunca bugün itibariyle kız 4 aylık, oglanda 22 aylık oldu bugün.

Yorulunca oturup uzaklara bakarsın geliyor. Eskiden olsa girer kk ya bakınırdım.

Bide korona oldum, beni maf etti.
Hala kendime gelemedim.
Genzimin arkasında kan akıyor.
Çocuklara bakan yok doktora gidemiyorum.
Nefes hala tam düzelmedi.
Bide favicovir bana yan etki yaptı. Hala o sıkıntıyı çekiyorum.

Valla arkadaşım kocası gerçekten yaşını göstermiyordu, ben yaşını duydum şok oldum.
Hem yakışıklı hem yaş göstermiyor.
Okumuş belirli hayat görüşü ve standartı olan bı adamdı.
(Maddiyat olarak söylemiyorum.) Dünya görüşü olan bı adamdı.
Bı şirkette yönetim kadrosundaymış.

konu açıp açıp etrafında da senin gibi bir kaç tane akıllıyla(!)yorumları okuyup okuyup nedense gülüp dalga geçtiğinizi düşündüm nedense

Çok geçmiş olsun Benimde karantinam 13 kasımda bitti şükür Hastalığı atlattıktan sonra muhakkak akciğer için check up yaptırmayı ihmal etmeyin

Evli barklı değilse, adamın yanlış hareketleri yoksa yanına yakışıyorsa olabilir neden olmasın? 40 lı yaşlar bastonla gezilen yaşlar falan da benim mi haberim yok?

Bir on yıl sonra sen vücut hatları oturmuş, kadınlığının zirvesinde olacakken onun vücudunun buruşmasını izleyeceksin.

Şahsen Haluk Bilginer i çok çekici bulurdum, öyle adam olsa yaşı önemli değil derdim. 9 kere Leyla filminde vücudunun ne kadar yaşlandığını görünce birden soğudum. Baya yaşlılık çökmüş adama. Normal ama yaş farkı burada devreye giriyor.

ben konu sahibini şiddetle destekliyorumm vallaaaaa.gönül ferman dinlemezzz

dugune herkesı bekleriz sakın ha zarflara 5 tl 10 tle koyup getırmeyın. sakın ha herkes 300 yada altın getorsın altınlar bana parada dedeye bır ayagı cukurda lazım olacak cumku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…