- 10 Nisan 2014
- 43.665
- 116.150
- 798
İki çocuk olunca bugün itibariyle kız 4 aylık, oglanda 22 aylık oldu bugün.Ben bilmem. 48 yaş çok fazla. Dede olmuştur şimdiye.
Teşekkür ederimseni biliyorum, çok görmüyorum. Eski pp Einstein di benim.
Yok bizim aramızda ilişki yok olmayacakta ama sen şuan evli değilsen ve evlenmeyi düşünüyosan düğününe beni çağırırsın iki göbek atarız ben çok severim oynamayıben bu ilişkiyi destekliyorummmm düğününe de gelmek isterimmm
Çok geçmiş olsunİki çocuk olunca bugün itibariyle kız 4 aylık, oglanda 22 aylık oldu bugün.
Yorulunca oturup uzaklara bakarsın geliyor. Eskiden olsa girer kk ya bakınırdım.
Bide korona oldum, beni maf etti.
Hala kendime gelemedim.
Genzimin arkasında kan akıyor.
Çocuklara bakan yok doktora gidemiyorum.
Nefes hala tam düzelmedi.
Bide favicovir bana yan etki yaptı. Hala o sıkıntıyı çekiyorum.
Valla arkadaşım kocası gerçekten yaşını göstermiyordu, ben yaşını duydum şok oldum.
Hem yakışıklı hem yaş göstermiyor.
Okumuş belirli hayat görüşü ve standartı olan bı adamdı.
(Maddiyat olarak söylemiyorum.) Dünya görüşü olan bı adamdı.
Bı şirkette yönetim kadrosundaymış.
çokk olduu ben evleneli torunlarım bile varrrYok bizim aramızda ilişki yok olmayacakta ama sen şuan evli değilsen ve evlenmeyi düşünüyosan düğününe beni çağırırsın iki göbek atarız ben çok severim oynamayı
ben konu sahibini şiddetle destekliyorumm vallaaaaa.gönül ferman dinlemezzzBir on yıl sonra sen vücut hatları oturmuş, kadınlığının zirvesinde olacakken onun vücudunun buruşmasını izleyeceksin.
Şahsen Haluk Bilginer i çok çekici bulurdum, öyle adam olsa yaşı önemli değil derdim. 9 kere Leyla filminde vücudunun ne kadar yaşlandığını görünce birden soğudum. Baya yaşlılık çökmüş adama. Normal ama yaş farkı burada devreye giriyor.
sende ver gazı gazla calişıyor zatenyarın hemen ara sorrrr.
Altın mı atacaksınben bu ilişkiyi destekliyorummmm düğününe de gelmek isterimmm
neden öyle diyorsunuz kii.ünlüler genç kadınla evlenince sevgili olunca kimsenin sesi çıkmıyorr.konu sahibinin de hakkı benceeeeesende ver gazı gazla calişıyor zaten
Haklisin can destek veriyorum bende. ve dugundekı takılarıda ben emanet olarak alacagımneden öyle diyorsunuz kii.ünlüler genç kadınla evlenince sevgili olunca kimsenin sesi çıkmıyorr.konu sahibinin de hakkı benceeeee
Aboovv birinin canı fena sıkılmışben konu sahibini şiddetle destekliyorumm vallaaaaa.gönül ferman dinlemezzz
Sahtesinden bi 5i 1 yerde takacakAltın mı atacaksın
pozitif günümdeyimmm.tüm sevenler kavuşsunnnAboovv birinin canı fena sıkılmış
yok olmaz altınlar bana gelecek ben alacagımSahtesinden bi 5i 1 yerde takacaksahte konuya sahte altın
ArandAy ne yatağı saçmalamayın ben öyle bi insan değilimevlenmeyide düşünmüyorum zaten tabiki kaç yaş var yani aramızda bir hoşlanto sadece elde olmayan
Bize sacmalamayin diyende amca ile fantazi kuruyor ya sabırEvlenmem tabikide saçmalamaheves
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?