kendimden 5 yaş kucuk birisine aşık oldum:( duydugumda vazgecmeyı denedim ama ..:(

ecce_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2010
38
0
86
Diğer
arkadaslar kendıimden 5 yaş küçük birine aşık oldum .. ögrendıgımde vazgecmeyı denedım fakat olmadı yapamadım.. ve aileme nasıl soyleyacegımıde bılmıyorum.. bır yanım yasın ne onemı var dıyor mutluysan tmm durma devam dıyorum ama bır taraftanda toplumda sosyal cevremde nasıl karsılenır ne gozle bakılır bunun tereddutu ıcındeyım.. onerılerınızı beklıyorumm.:(

o biliyormu senin yaşını..sorun yapıyormu..
çevreden tepkiler olacak elbet ama aşık olduysanızda 5 yaş o kadr mühim değil..seda sayan gibi çocuğun yaşındaki değil en azından:))

canım erkekler geç olgunlaşır... bunu düşünerek hareket etmeni öneririm ; başkalarını değil...
tabii bir de o kaç yaşında sen kaç yaşındasın... o eğer henüz daha kişiliği oturmamış bir yaştaysa hiç başlama bence...

arkadaslar ben 27 oda 22 yasında ama yasadıgımız kulturrel ve sosyal cevre bakımından ben daha cocuksa oysa yasını gostermeyecek kadar olgun ben zaten yasını duydugumda ınanmamıstım bugune kadar karsıma cıkan ender olgun dıyebılcegım bırısı ve kaybetmek ıstemıyorum o da benım yasımı bılıyor olumlu bakıyor fakat aılesı olumlu bkarmı:(

daha yaşı 22 imiş hani 28 30 filan olsa tamam derdim ama 22 yaşındaki bi erkek için aynı şeyi söyleyemeycegim. üzülen sen olursun sonunda demedi deme..

yaş önemsiz,gerçek aşk önemli..

vazgecmeyı denedım ama basarılı olamadım ve ılk defa bırını sevdım ve ılk cıddı ılskım korkyorum gerceklerle yuzlesmeye..:(

evt ilk baslarda bende önemsizhissettım ama bunu aileme nasıl acıklarım ?? hele ki onun ailesi ogullarından byuk bırını kabul edebılırler mı*? cıkmazdayım :S

arkadaslar kendıimden 5 yaş küçük birine aşık oldum .. ögrendıgımde vazgecmeyı denedım fakat olmadı yapamadım.. ve aileme nasıl soyleyacegımıde bılmıyorum.. bır yanım yasın ne onemı var dıyor mutluysan tmm durma devam dıyorum ama bır taraftanda toplumda sosyal cevremde nasıl karsılenır ne gozle bakılır bunun tereddutu ıcındeyım.. onerılerınızı beklıyorumm.:(

Canim, yas onemli degil, bu hayatta kendin icin yasiyacaksin, baskasi icin degil.
Baskalari ne der diye dusunme, kendin nasil mutlu oluyorsan oyle yap.

Benim ablamin kocasi kendisinden 8 yas daha kucuk, ama buna ragmen cok mutlular. Tek bir yasfarki yuzunden vaz gecme, sonradan pisman olursun, kendinide o'nuda cok uzersin.

siz iyi anlasiyorsaniz sorun etme.2 yas falan var desiniz sorarlarsa.halamin 4 yas varmis bize oyle demisti de:))

Benim ablam da eniştemden 3 yaş büyük ve çok mutlulular. Allah bağışlasın harika bir oğulları da oldu, mutlulukları ikiye katlandı. Bizim aileden de eniştemin ailesinden de yaşı sorun eden hiç olmadı. Hatta çevreden de kimse sormadı bile. Sadece yaş ve çevre ne der sorunu ise dert ettiğiniz bence siz kendi mutluluğunuza bakın, elalem ne derse der boşverin!

benim eşim benden 4 yaş küçük :)) sadece benim ailem biliyor..seviyorsan ve mutluluğundan eminsen düşünme bile :))

cigdemcim tsk destegın için :) umarım sorun olmaz ama yalan soylemekte ıstemıyorum bakalım benı nasıl gunler beklıyor cıkmazlardayımmmm

mutlumusun dersen???? keşke eşimi daha önce tanısaymışım geçen onca yılıma acıyorum...

bende yalan söylememenden yanayım. bizde hernasılsa kimse önemseyip yaşla ilgilenmedi...ailene söyle bence aileni tanımıyorum ama eğer mutlu olduğunu görürlerse tepkileri kötü olmaz sanırım. aslında daha önemli birşey; birlikte olduğun insan sorumluluk sahibi ve aile olmanın yükünü taşıyabilecek birisi mi? öyleyse hiiiiçç sorun yok herşey kendiliğinden çözülür..bak gör sonra neden sorun etmişim yazık dersin:)))

cigdemcim allah daha mutlu etsin ınsallahhhhh senın adına cok ama cok sevındımm kaderdaşım:)

yaş önemli be canım,erkekler çok geç olgunlaşır,olgun görünse de hayati konularda senin kadar mantıklı düşünmez olayları yüzeysel değerlendirir.
benim de ilk aşık olduğum kişi benden küçüktü sadece 7ay küçüktü,ben de onun olgun bir insan olduğunu düşünüyodum ikibuçuk yılda tanıyamamışım en ufak bir pürüzde olgun bir erkek gibi davranamadı,yaş önemli o yüzden ayakları yere basan,sağlam yaşayan sağlam düşünen biri olmalı karşındaki ki üzülmeyesin ilerde.
benim fikrim bu yaşayan sensin karar da senin tabii ki ama tecrübeye de kulak vermek lazım,hakkında hayırlısını dile hayırlısı olsun canım.

Ruhun yaşı yoktur ve kaderse sen kaçsanda o yine gelir seni bulur.Yaşanmış çok güzel bir örnek var karşımda kendisinden 10 yaş küçük biriyle evlendi.Başta asla dedi her seferinde bitti dedi sonunda baktı kopamıyorlar ailesine açtı konuyu ve ailesi kabul etmeyince kızın, 1 yıl birlikte tek başlarına direndiler.Aile baktı ayrılmıyorlar evlenin dedi.Şimdi çok mutlular ve inşallah sonuna kadar da öyle olur.Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok.Nasıl mutluysan öyle yaşa hayat senin canım kimseyi ilgilendirmez.Sen eminsen gerisini boşver...

tsk ederım granada ve dıger arkadaslara celıskıler hep olucak ;gel gitler aılemıze kendımıze kabul ettırsekte ewlenınce bır aıle olunca hersey degısecek die korkum.. aslında korkum erkeklerın gec olgunlasmasından bu sorun benı yiyip bitirio ..ama ne ileri nede geri adım atabılıyorum tek bıldıgım onu cok sevdıgım..gelde cık işin ııcnden :S

Canım eger gercek askı buldum, inanıyorum, güveniyorum diyebiliyorsan mantıgınla degil duygularınla hareket et. Etrafimdekiler ne der diyede düsünme, siz mutluysanız kimseye bir sey demek düsmez.

Ama... sunuda unutma lütfen, erkekler cok gec olgunlasır, daha 22 yasındaymıs, güzelce bi tanısın anlasın, yası hemen sorun etme bence. Ha evet, her erkek aynı degildir, ama yinede derim ki birseyler icin acele etme. Bir ölc tart, sonrasına bakarsınız.

Mutluluklar a.s.

Back
X