Kendimden büyük bir erkeğe aşık oldum :(

Benim nişanlımla 15 yas büyük. Ben 30 yasimdayim o 45 ikimizde iyi mesleklerdeyiz. Fakat hala evlenemiyoruz. Kendisi 1 evlilik yapmış çok sıkıntılı ayrılmış. Ve 1 tane evladı var. 6 sene birliktelik ve yaşanmışlık var. Bugün ayrıldık. Çünkü ileri gitmeyen bir iliski bayram zehir oldu anlican iz. ..

aman ben de 30-40 yaş falan sandım canım 9 yaştan ne olur allah aşkına, benim babamla annem arasında da 9 yaş fark var

23 ve 32 aslinda sorun yok

Yani yok gibi görünür ama duruma göre eger bu adam ilerde sadece evde oturacaksa , sana hic biyerde eslik etmeyecekse ozaman sorunlar baslar

Böyle bir tanidigim var ve ciddi sorun yasiyolar

Eşimle aramda 11 yaş var ama bunu sadece kimliğe baktığımızda fark ediyoruz.
Tekrar gelsem dünyaya 20 yaş bile olsa yine aynı adamla evlenirdim.
Yani demem o ki pek yaşa başa bakmıyor bu işler. Gönüller fikirler bir olsun yeter

Yaş bence çok da büyütülecek bir problem değil.Birbirinize seviyor musunuz? Öyleyse hiçbir şey engel olmamalı buna.

Esimle aramda 9 yaş var gayette mutluyuz 14 senelik evliyiz

Bence olabilir canım siz anlaştıktan sonra sayıların ne önemi var. Musmutlu olursun inşallah canım

17 yasimda tanistim kocamla o da 24 yasindaydi o zaman tabiki , şimdi ben 24 o 31 gayet mutluyuzzz

Uygun bir yaş farkı..yaşta sıkıntı yok.önemli olan anlaşmak..hayırlısı olsun

23 yaşlarındasın , henüz tam olarak ne istediğini bilemez , olgun yaklaşamazsın .
O ilişkilerde tecrübelidir , seni yönetmeye eğilimli olur , sen karşılık veremezsin.

Yani ilişkinde mutluysan yaşa tabi ama söylediklerimi düşünmeni tavsiye ederim.

Eşimde benden 9 yaş büyük.Hic sorun olmadı yaş farkı aramızda.Bende senin gibi 23 yaşındaydım flörte başladığımızda.Bu birazda seninle alakalı bir durum.Hayattan beklentilerinle ilgili.

17 yasimda tanistim kocamla o da 24 yasindaydi o zaman tabiki , şimdi ben 24 o 31 gayet mutluyuzzz

şu an ben ve sevdiğim beyin yaşı. bir gün bende mutluyuz diyebilecek miyim acaba

nehir, erkekler geç olgunlaşır. önemli olan anlaşabilmek ne güzel ki bunu başarmışsınız, uçurum bi yaş farkı yok bunlara takılıp da ilişkiyi yıpratmayın

Eşim benden 9 yaş büyük 22 yaşında tanıştık 24 te evlendik.Hiç bir problemimiz olmadı yaşla ilgili

Kızlar ben 23 oda 32. Anlasiyoruz da hatta yani %95 uyum var aramizda fakat suanda kavgaliyiz. Tek o konuda sorun yasadik baska yasamadik.
Siz cok gençsiniz uyumlu gibi dursanizda,aslinda bir cok konuda uyumsuz olabilirsiniz.

birazda karakter meselesi.
esim benden 5 yas buyuk,ben evde sakinlik ve kafa dinlemekten yanayim,esimse beni oraya buraya cekistirip surekli gezmek ister.

Yaş farkınız çok değil. Zaten önemli olan anlaşmak. Benim eşim benden küçük, keşke biraz büyük olsaydı daha olgun olsaydı diyorum ama bakıyorum çevreme bayağı büyük olup çocuk gibi hareket eden de var. Yani yaşta değil iş kişilikte. O insanla ömür geçireceksin, aynı şeyleri yapmaktan zevk alıyorsan doğru kişi bence. Zaten Zaman'la tanırsınız birbirinizi huyunu suyunu .. Hayırlısı olsun hakkınızda

23 ve 32 birbirine çok da uyumsuz yaşlar değil..Sen 23, O'nun yaşı 40-45+ olmuş olsaydı uyumsuzluk söz konusu olabilirdi.. Ama 32 yaş bir erkek için yeni yeni olgunlaşmaya başladığı yaştır ve erkekler kadınlara göre geç olgunlaşır ve hayat enerjisi vardır,yaşına da sığdıramadığı birçok şey de vardır o yüzden birbirinize ayak uydurabilirsiniz,jenerasyon farkı olmaz.
Ayrıca 23 yaş bir kadın için çocuk denebilecek yaş da değildir...Havailikten çoktan çıkmış olmasi gerekir.O yüzden 23 ve 32 yaşları uyumludur.
Tabii yaşın gerektirdiği bu davranışlarda bireysel faktörler girerse işin içine durum değişir.. Geç olgunlaşıp hatta hiç olgunlaşamama..Gerçi yaşı 35 olup da aklı bes karış havada olan insanlar yok mu? Ohoo...

Son düzenleme:
Senin karakterine, yapına bağlı kesinlikle.
Yaşının verdiği tecrubeyle çoğu şeyden sıkılmış oluyorlar.
En tatlı zamanındasın çok genceciksin. Gezmek tozmak istersin, yeni yeni şeyler yapmak istersin o belki bunlara doymuş olabilir, heveslerin kırılmasın. Eğer olgun, ağırbaşlıysan sorun olmaz ama yaş büyük sıkıntı oluyor sevgiliyken anlamazsın. Aşka kaptırırsın kendini. Aynı evin içine gir bak ne demek istediğimi anlarsın. Çok iyi düşün canım hayırlısı olsun.

Erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaşıyorlar bu yüzden erkeğin büyük olması daha iyi bence ama yine de katılıyorum senin yaşının önemi de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…