Kendimden büyük bir erkeğe aşık oldum :(

Benim eşimle aramda da 10 yaş var. Çok şükür mutluyuz. Gezip tozma işi de çocuklar olana kadar :)) sonra kendini parkta ya da bir avm de Bebek odasında buluyorsun. Çocuğun nerde mutluysa orayı geziyorsun.
Bir de yaştan ziyade olgun, sabırlı ve saygılı bir erkek olması daha önemli.

Ben de 8 yaş büyük biriyle beraberim yaklaşık dört yıldır muhakkak her ilişkide sorunlar olur ama yaştan yana hiç sorunumuz olmadı.Kişiliklere göre değişir bence de

bence çok normal aranızdaki yas farkı hem ayrıca erkek dediğin buyuk olur dert etme sakın

Benim sevdigim adam benden bir bucuk yas kucuk yahu konusu bile gecmez aramizda cunku ben minyon tipliyim, oda yasindan buyuk gosteriyor ilerde sorun olurmuki ya acaba ? Kafam karisti simdi .. sen yasina gore olgunsan sorun olmaz.. ama eger sen kipir kipirsan adamda oturakliysa o zaman sorunlar yasanabilir..

babası annesinden 18 yaş büyük arkadaşım vardı kulakları çınlasın :)) teknik olarak babam askerdeyken annem kundaktaymıs dıye dalga gecerdı :)) yani aşkın yaşı yok be gözüm

Bence yaş farkı çok ama çevremde de böyle arada yaş farkı olup evlenen, çok da mutlu olan kişiler var.Teyzemle eniştem arasında 13 yaş var mesela( ) ama mutlular

Görüntü olarak sorun yok belli ki ama karakter önemli.. Eşimle iyi anlaşıyoruz yine şükür ama bazı hareketleri çok çocukça geliyor bana öyle olunca da çocuğuna akıl verr gibi , eğitir gibi ona bişiler öğretmeye çalışıyorsun bi garip bişi oluyor işte Buarada eşim 2,5 yaş küçük

Ama 2.5 yas cok degil'ki.. gerci kadinlar erkeklerden daha olgun.. bizde hic sorun yasanmadi.. ama olursa napcam simdi bu konu acildiya bunu dusunur oldum.. benim bir arkadas evli kocasi ondan bir yas kucuk.. onlardada hic sorun yasanmadi.. erkekler bir iki yasi sorun etmiyor.. ama biz kadinlar detayli dusunuyoruz herseyi..

Benim eşimde benden 3 yaş küçük kaptım körpeyi hemen ama eşim benden daha olgundur evin delisi benim. Yani yaşla olmuyor bu işler kafa yapısı hayattan beklentiler karakterler bide ruhun yaşına bakmak lazım yaş dediğin nedir ki lanet olası rakamlar deyip susuyorum

Önemli olan hayat görüşlerinin birbirine paralel olması. İsterse 40 yaşında olsun..ne önemi var ki anlaşıp sevdikten sonra..

Kendimden küçükle de olur, büyükle de.. Kafalar kalpler uyuşsun.. Takılma sayılara..

Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler :)

Kızlar hepinizin mesajlarını okudum. Öyle 32 yasında içi gecmis bir adam degil aksine ben ev kusu gibiyimdir. Benden daha cok hareketli spor yapan kendine bakan birisi. Ve bana hic 23 yasinda biri gibi degilsin beni bile geciyorsun olgunluk konusunda dedi hep. Tamamen bir uyumumuz vardi.. ama aramiz simdi limonii.. zamaninda cok travmatik bir ayrilik yasamis o nedenle tekrar aynisini yasamaktan cok korkuyor. Suanda konusmuyoruz. Cok üstüne gittim. Gelme üstüme dedi, ben onu kaybetme korkusuyla üstüne gittim. Simdi biraz uzaklastim belki biraz yanliz kalinca iyi olur.. ama ben sanirim o adamla evlenmek istiyorum. Hayalimdeki adam o..

Eşimle tanıştığımda ben 22 yaşındaydım o 30. Zaman ilerledikçe biraz daha rayına giriyor ama herkeste aynı olmayabilir. Şuan 27 yaşındayım. Herhangi bir problem yaşamıyoruz.

O zaman sorun yok cnm. Uyumlu olmanız birbirinizi tamamlamanız önemli.
Karar senin cnm

Ben 23 yasindayken 30 yas ustu adamlara amca diyordum isterse dunyanin en bakimli erkegi olsun, 40 dan sonra gobekleri yaglaniyor, dosunun killari agariyor bu erkek milletinin, tv karsisi da uyuklamaya, horlamaya falan basliyorlar, o yuzden genc erkek iyidir ama yok ben yaşlı severim dersen aranizda cok ciddi bir yas farki yok. Oluru var yani.

Ay evet ben çok takıldım olur mu olmaz mı diye,eşim hiç düşünmedi bile yaşı. bi de eşim kardeşimden de küçük düşün Sevgiliyken sorun yok gibiydi, evlenince bazı konularda olgun gelmemeyebaşladı gözüme. Ama yetişmeyle ,karakterle ilgili o da. Babasi bile bazen çocuk çocuk hareketler yapıyo yaw
Benim aile de tam tersi ağırbaşlı. Annem bazen çok hoppala bu damat diyo sevgiliyken aşk gözümü kör etmiş ayol , pek umursamadımdı bunları

23 yaşındayken 30 yaş üstü adamlara amca demek sanki biraz tuhaf ya..Hadi 45-50 yasindakine amca denebilir de kalkıp 32 yaşındaki birine amca demek densizlik gibi..23 yaş azımsanacak bir yaş değil,hiçbir cebe sığmaz yani 23 yaşındaki bir insan
Bu yaklaşım sanırım çocukluktan ya da ergenlikten bir türlü yetişkinliğe geçememeyle ilgili bişey..

Bir de şu var;40'dan sonra erkeklerin göbeği yaglaniyo ya da tv karşısında uyuklamaya başlıyo filan bunlar tamamiyle kişinin kendisiyle ilgili..Eğer adamın hayat enerjisi yoksa;üşengeçse,yiyip yiyip k.çını devirip yatıyorsa bu yaşla ilgili değil yaşam tarzıyla ilgilidir.. Ne adamlar var; adam 50 yaşında yamaç paraşütü,kano filan yapıyo,yurt dışında fink atıyo ama bazı 20likler de elinde kumanda zapping yapıyo sabahtan akşama kadar..

Yani diyeceğim o ki; yaşla yaşam şeklinin hiçbir ilgisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…