birazda karakter meselesi.
esim benden 5 yas buyuk,ben evde sakinlik ve kafa dinlemekten yanayim,esimse beni oraya buraya cekistirip surekli gezmek ister.
Görüntü olarak sorun yok belli ki ama karakter önemli.. Eşimle iyi anlaşıyoruz yine şükür ama bazı hareketleri çok çocukça geliyor banaBenim sevdigim adam benden bir bucuk yas kucuk yahukonusu bile gecmez aramizda cunku ben minyon tipliyim, oda yasindan buyuk gosteriyor ilerde sorun olurmuki ya acaba ? Kafam karisti simdi .. sen yasina gore olgunsan sorun olmaz.. ama eger sen kipir kipirsan adamda oturakliysa o zaman sorunlar yasanabilir..
Ama 2.5 yas cok degil'ki.. gerci kadinlar erkeklerden daha olgun.. bizde hic sorun yasanmadi.. ama olursa napcam simdi bu konu acildiya bunu dusunur oldum..Görüntü olarak sorun yok belli ki ama karakter önemli.. Eşimle iyi anlaşıyoruz yine şükür ama bazı hareketleri çok çocukça geliyor banaöyle olunca da çocuğuna akıl verr gibi , eğitir gibi ona bişiler öğretmeye çalışıyorsun bi garip bişi oluyor işte Buarada eşim 2,5 yaş küçük
Çok güzel açıklamışsınız teşekkürler :)23 ve 32 birbirine çok da uyumsuz yaşlar değil..Sen 23, O'nun yaşı 40-45+ olmuş olsaydı uyumsuzluk söz konusu olabilirdi.. Ama 32 yaş bir erkek için yeni yeni olgunlaşmaya başladığı yaştır ve erkekler kadınlara göre geç olgunlaşır ve hayat enerjisi vardır,yaşına da sığdıramadığı birçok şey de vardır o yüzden birbirinize ayak uydurabilirsiniz,jenerasyon farkı olmaz.
Ayrıca 23 yaş bir kadın için çocuk denebilecek yaş da değildir...Havailikten çoktan çıkmış olmasi gerekir.O yüzden 23 ve 32 yaşları uyumludur.
Tabii yaşın gerektirdiği bu davranışlarda bireysel faktörler girerse işin içine durum değişir.. Geç olgunlaşıp hatta hiç olgunlaşamama..Gerçi yaşı 35 olup da aklı bes karış havada olan insanlar yok mu? Ohoo...
O zaman sorun yok cnm. Uyumlu olmanız birbirinizi tamamlamanız önemli.Kızlar hepinizin mesajlarını okudum. Öyle 32 yasında içi gecmis bir adam degil aksine ben ev kusu gibiyimdir. Benden daha cok hareketli spor yapan kendine bakan birisi. Ve bana hic 23 yasinda biri gibi degilsin beni bile geciyorsun olgunluk konusunda dedi hep. Tamamen bir uyumumuz vardi.. ama aramiz simdi limonii.. zamaninda cok travmatik bir ayrilik yasamis o nedenle tekrar aynisini yasamaktan cok korkuyor. Suanda konusmuyoruz. Cok üstüne gittim. Gelme üstüme dedi, ben onu kaybetme korkusuyla üstüne gittim. Simdi biraz uzaklastim belki biraz yanliz kalinca iyi olur.. ama ben sanirim o adamla evlenmek istiyorum. Hayalimdeki adam o..
Ay evet ben çok takıldım olur mu olmaz mı diye,eşim hiç düşünmedi bile yaşı. bi de eşim kardeşimden de küçük düşünAma 2.5 yas cok degil'ki.. gerci kadinlar erkeklerden daha olgun.. bizde hic sorun yasanmadi.. ama olursa napcam simdi bu konu acildiya bunu dusunur oldum..benim bir arkadas evli kocasi ondan bir yas kucuk.. onlardada hic sorun yasanmadi.. erkekler bir iki yasi sorun etmiyor.. ama biz kadinlar detayli dusunuyoruz herseyi..
Ben 23 yasindayken 30 yas ustu adamlara amca diyordumisterse dunyanin en bakimli erkegi olsun, 40 dan sonra gobekleri yaglaniyor, dosunun killari agariyor bu erkek milletinin, tv karsisi da uyuklamaya, horlamaya falan basliyorlar, o yuzden genc erkek iyidir ama yok ben yaşlı severim dersen aranizda cok ciddi bir yas farki yok. Oluru var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?