Kendimden büyük bir erkeğe aşık oldum :(

Onemle olan mutlu huzurlu olmaniz cnm :)

Bence normal. Baslıgınızı gorunce ben de sandımki aralarında 20-25 yas var

Hiç alakası yok zaten erkekler çok geç olgunlaşıyor ,doğru erkek diyorsan niye hata olsun ki sıkıntı yok keyfine baaak

Kızlar ben 23 oda 32. Anlasiyoruz da hatta yani %95 uyum var aramizda fakat suanda kavgaliyiz. Tek o konuda sorun yasadik baska yasamadik.

Vazgec bu sevdadan. Senin yasin daha cok Kücük ona göre. 30 yasindayim deseydin, takil derdim. Seninde o zamana Kadar cünkü tecrübelerin, yasamisliklarin olurdu! Ama o Adam yasamis etmis, sana koyacak bunlar. Tecrübe konusuyor.

Eşimle aramda 8 yaş var 22 yaşımda evlendim. İyiki onunle evlenmişim. Ondan başkası beni çekmezmiş. Hep der şakayla seni ben büyütüyorum diye. Doğru da söylüyor.. Mutlu muyum? Çook.

23 yasindayken densizmisim demek ki derim valla, beyazi coksa dede bile derim. Yasam tarzin ne olursa olsun, nasil gorunursen gorun ortada biyolojik gercekler var, mesela ortalama ınsan omrune göre yaklasik 35 yilim kalmis, 18 yasinda gibi yasamam ya da 25 yasinda gibi gorunmem bu gercegi degistirir mi hayir

Ya işte diyorum ya bu çocukluktan ya da ergenlikten yetişkinliğe geçiş yapamamayla ilintili bir durum..
30-32 yaşlarında bir adam yaşlı değildir hatta orta yaş bile değildir..

Yaşın kaç bilmiyorum ama 30'lu yaşlarındaysan veya 30'lu yaşlarına geldiğinde 23-25+ yaşlarında birinin sana teyze demesini normal karşılayabilirsin o halde..

Evet karsilarim tabi ki neden bana aşık olsun ki, teyze desin, yenge desin, askim sevgilim demesinden daha garip gelmez kulagima
Aslinda aksine tam yasimi yasadigim icin boyle oldugumu dusunuyorum, 23 yasindayken 30 lu yaslari fazla olgun buluyordum, su anda da 23 yasindaki erkekler cocuk gibi geliyor, dusunemem kendimi benden 10 yas kucuk biriyle. Benim 20 li yaslarimda richard gere cok populerdi, 20 yasinda olup onu arzulayan kizlar garip gelirdi, simdi de benim gibi 35 yasinda olup justine bieber fantazileri kuran yasitlarim garip geliyor. diyorum ya almam, alana da mani olmam, sadece bana garip geliyor

Eşimle aramda 10 yaş var gorumcemle 6 yaş var benden büyükler yani çok çok çok şükür mutluyum huzurum yerinde önemli olan kafaların uyusmasi tenleri uyusmasi sevgi sadakat güven saygı bunları sağladıktan sonra gerisi bos bana gore

Amca ne kız Bari abi deseydin

Teyze derken sadece erkeklerin demesinden bahsetmemistim aslında 23-24 yaşındaki bir kadın da teyze diyebilir sana..O zaman üstüme iyilik sağlık moduna girersin
O halde gençliğe

Teyze derken sadece erkeklerin demesinden bahsetmemistim aslında 23-24 yaşındaki bir kadın da teyze diyebilir sana..O zaman üstüme iyilik sağlık moduna girersin
O halde gençliğe

Hemcinsim derse fena olur evet ya demesinler, ama erkekler diyebilir, yeni nesil pek tifil zaten 25 likler bile benim zamanimdaki liselilerden parlak duruyor
Aynen genclige vé genc kalanlara

Benimde esimle aramda 10 yas var. Gorumcelerimde benden buyuk. Ama Allahima sukurler olsun cok mutluyum

9 yaş çok büyük bir yaş değil sen sadece seni taşıyabiliyor mu sana nasıl davranıyor onlara bak kıskançlık şiddet seviyesini ölç mesela tayt giyinmenden hoşlanmıyormu inadına giy sana nasıl davranıcak bak elbet kızacak ama ne oranda kimisi güzelce anlatır kimisi dayak atar kimisi öldürür baktın herşey yolunda ozaman evlenebilirsin seni koruyup kollayabiliyormu bazen ihtiyacın olmasada para iste cimrimi ama adamı sponsorda yapma baktın en ufak bir hatanda adam deliriyo gözü dönüyor o zaman bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…