Onemle olan mutlu huzurlu olmaniz cnm :)Ay evet ben çok takıldım olur mu olmaz mı diye,eşim hiç düşünmedi bile yaşı. bi de eşim kardeşimden de küçük düşünSevgiliyken sorun yok gibiydi, evlenince bazı konularda olgun gelmemeyebaşladı gözüme. Ama yetişmeyle ,karakterle ilgili o da. Babasi bile bazen çocuk çocuk hareketler yapıyo yaw
Benim aile de tam tersi ağırbaşlı. Annem bazen çok hoppala bu damat diyosevgiliyken aşk gözümü kör etmiş ayol , pek umursamadımdı bunları
Nasıl yani ? :)Yazı stiliniz yakıyo
Kızlar kısa bir sorum olacak. Bu zamana kadar hayal ettigim kafamdaki erkeğe uyan birisiyle tanıstım, tabi bir insan bir insanı kolay tanıyamaz orası ayrı. Oda benden hoslanıyor, bende ondan. Ama aramızda 9 yaş var. Kiz kardesi bile benden 4 yas büyük. Sizce kötü bisey mi yaptigim
Hiç alakası yok zaten erkekler çok geç olgunlaşıyor ,doğru erkek diyorsan niye hata olsun ki sıkıntı yok keyfine baaakKızlar kısa bir sorum olacak. Bu zamana kadar hayal ettigim kafamdaki erkeğe uyan birisiyle tanıstım, tabi bir insan bir insanı kolay tanıyamaz orası ayrı. Oda benden hoslanıyor, bende ondan. Ama aramızda 9 yaş var. Kiz kardesi bile benden 4 yas büyük. Sizce kötü bisey mi yaptigim
Kızlar ben 23 oda 32. Anlasiyoruz da hatta yani %95 uyum var aramizda fakat suanda kavgaliyiz. Tek o konuda sorun yasadik baska yasamadik.
23 yaşındayken 30 yaş üstü adamlara amca demek sanki biraz tuhaf ya..Hadi 45-50 yasindakine amca denebilir de kalkıp 32 yaşındaki birine amca demek densizlik gibi..23 yaş azımsanacak bir yaş değil,hiçbir cebe sığmaz yani 23 yaşındaki bir insan
Bu yaklaşım sanırım çocukluktan ya da ergenlikten bir türlü yetişkinliğe geçememeyle ilgili bişey..
Bir de şu var;40'dan sonra erkeklerin göbeği yaglaniyo ya da tv karşısında uyuklamaya başlıyo filan bunlar tamamiyle kişinin kendisiyle ilgili..Eğer adamın hayat enerjisi yoksa;üşengeçse,yiyip yiyip k.çını devirip yatıyorsa bu yaşla ilgili değil yaşam tarzıyla ilgilidir.. Ne adamlar var; adam 50 yaşında yamaç paraşütü,kano filan yapıyo,yurt dışında fink atıyo ama bazı 20likler de elinde kumanda zapping yapıyo sabahtan akşama kadar..
Yani diyeceğim o ki; yaşla yaşam şeklinin hiçbir ilgisi yok..
23 yasindayken densizmisim demek kiderim valla, beyazi coksa dede bile derim. Yasam tarzin ne olursa olsun, nasil gorunursen gorun ortada biyolojik gercekler var, mesela ortalama ınsan omrune göre yaklasik 35 yilim kalmis, 18 yasinda gibi yasamam ya da 25 yasinda gibi gorunmem bu gercegi degistirir mi hayir
Ya işte diyorum ya bu çocukluktan ya da ergenlikten yetişkinliğe geçiş yapamamayla ilintili bir durum..
30-32 yaşlarında bir adam yaşlı değildir hatta orta yaş bile değildir..
Yaşın kaç bilmiyorum ama 30'lu yaşlarındaysan veya 30'lu yaşlarına geldiğinde 23-25+ yaşlarında birinin sana teyze demesini normal karşılayabilirsin o halde..
Amca ne kızBen 23 yasindayken 30 yas ustu adamlara amca diyordumisterse dunyanin en bakimli erkegi olsun, 40 dan sonra gobekleri yaglaniyor, dosunun killari agariyor bu erkek milletinin, tv karsisi da uyuklamaya, horlamaya falan basliyorlar, o yuzden genc erkek iyidir ama yok ben yaşlı severim dersen aranizda cok ciddi bir yas farki yok. Oluru var yani.
Amca ne kızBari abi deseydin
Evet karsilarim tabi ki neden bana aşık olsun ki, teyze desin, yenge desin, askim sevgilim demesinden daha garip gelmez kulagima
Aslinda aksine tam yasimi yasadigim icin boyle oldugumu dusunuyorum, 23 yasindayken 30 lu yaslari fazla olgun buluyordum, su anda da 23 yasindaki erkekler cocuk gibi geliyor, dusunemem kendimi benden 10 yas kucuk biriyle. Benim 20 li yaslarimda richard gere cok populerdi, 20 yasinda olup onu arzulayan kizlar garip gelirdi, simdi de benim gibi 35 yasinda olup justine bieber fantazileri kuran yasitlarim garip geliyor. diyorum ya almam, alana da mani olmam, sadece bana garip geliyor
Teyze derken sadece erkeklerin demesinden bahsetmemistim aslında 23-24 yaşındaki bir kadın da teyze diyebilir sana..O zaman üstüme iyilik sağlık moduna girersin
O halde gençliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?