- 2 Temmuz 2023
- 11.118
- 32.628
- 518
- Konu Sahibi Airbender33
-
Ablani alnindan opuyorum, asiri hakli.Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Ben dedikodu yapmazlar demedim ki. Yaparlar tabi. Ama insanların ağzı torba değilki bağlayasın. Ayrıca adın çıkması tabirinin anlamını bilmiyorsun galiba. Kötü bir ün kazanmak demek. Biriyle sevgili olmak beni neden kötü biri yapsın?Aklımızla dalga mı geçiyorsun? Bir iş yerinde çiftler yakınlaşıp, sevgili olunca arkalarından konuşulmadığını mı sanıyorsun? Bu adamla sevgili olsan, ayrılsan yine arkandan konuşulup, dedikodun dönecektir.
Tabi iyi davranacak tip yok, para yok, totosunda iki çocuk, eski eş ev hanımı falansa daha kötü, çocukların rahatı için mecbur kesenin ağzını daha bol açacak. Bulmuş ilgi açlığı çeken bir kızcağız, iki süslü lafla eline alıvermiş. Bi düşünün, ben istekleri fazla, masraflı, gözü az yüksekte biri olsaydım bu adam bana yaklaşabilir miydi? Kırıcı olabilirim belki özür diliyorum ama kendinize bi sorun bu adam neden benimle diye? Yanlış anlamayın, herkes sormalı bunu, cevabı kaldırabiliyorsa devam etmeli.Merhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Ben dedikodu yapmazlar demedim ki. Yaparlar tabi. Ama insanların ağzı torba değilki bağlayasın. Ayrıca adın çıkması tabirinin anlamını bilmiyorsun galiba. Kötü bir ün kazanmak demek. Biriyle sevgili olmak beni neden kötü biri yapsın?
Siz bu adamı sevmiyorsunuz, siz biri tarafından sevildiğinizi düşündüğünüz bir ilişkinin içinde olmak istiyorsunuz. Ama adam da çocuklara bakıcı, çöpsüz üzüm, rüşdünü ispatlamak için genç ve daha önce evlenmemiş bir kadın hayali kuruyor.Kız 25 yaşındayım pek tazecik sayılmam yaşlandım ben de
Adam.olgun tecrübeli kolayca kalbini kazanabilir ama gitte eski eşe sor bakalım neler çekmiş de boşanmış 2 çocukla hiç girmeyin bir topa yaş farkı sıkıntı değil ama tabiki 2 çocuklu dul.bir adamın egosunu tatmin edeceği bir kritere sahipsin bekar olarak asla inanma derimMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
Bunu yeni gördüm. Bence kendinize bunu yapmayın ya. Çocuklu ve çocuksuz insanın hayattan beklentileri farklı olacaktır. Ben 26 yaşındayım, erkek arkadaşımla yaşıtız. Sizin yerinizde olsam daha ortak beklentileri paylaşabileceğim biriyle ilişki yaşamak isterdim.Beraber değiliz. Ben kendi duygularımdan bahsettim. Ama onun beni reddetmeyeceğine %100 eminim. Beraberlik istersem olur yani
Bu kıstas olmamalı ya. Çok saçma.Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı.
Babamla aram çok iyi aslında. Hatta annemden daha iyi. Ama bilmiyorum. Hep yaşça büyük erkekleri beğeniyorum
2 çocuklu adamla nasıl bir hayal kuruyorsunuz? Bu kadar da hayal dünyasında dolaşmayın yawMerhaba kızlar. Ben 25 yaşındayım, hoşlandığım kişi 33 yaşında. 5 yıl önce boşanmış ve 2 çocuğu var. Ablamla konuşuyorduk. Bana, yaşıma yakın ve benimle benzer tecrübeleri yaşayan biriyle daha iyi bir birliktelik yapabileceğimi söyledi. Adamla yaş farkımız fazla değil ama yine de başka sorunlar var. Ve ayrıca pek yakışıklı ve zengin de değil. Ama gerçekten çok hoşlanıyorum. Bana karşı tavrı, davranışları.. Daha önce bir erkek bana böyle yaklaşmamıştı. Ablam beni elde etmek için öyle davranabileceğini söyledi. Özellikle o yaştaki adamlar öyle olabilir. Sadece dikkatli ol diyor. Sizce anormal mi düşünüyorum? Yoksa duygularımı saklayıp mantığıma göre mi hareket edeyim sizce? Bir de aynı iş yerinde çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?