- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
baskası var hayatında onun.seni sevmiyormus o kısı daha agır bastı.sende kendını topla bnce hayatına düzen ver sen sevginin pesinden gitmissin ama karsı taraf sevmedıgı icin malesef olmamıs.cok deger verme bundan sonra kımseyearkadaşlar daha önce konu açmıştım burda kısaca bahsedicem. 3 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti beni terk etti. bu benim ilk ve uzun ilişkimdi ve gerçekten çok sevmiş ve de hep çok sevildiğime inanmıstım. bu yüzden ayrılığı 2 ay boyunca kabullenemedim çabalamak istedim kendimce çok sancılı bir süreçti. 2 ay boyunca onun peşinden koşarak kendimi rezil ettim bana etmediği hakaret kalmadı her yerden engelledi gözyaşıma bile bakmadı sus artık sıkıyorsun beni gibi bir sürü onurumu zedeleyici sözler söyledi yani sevgisini geri kazanayım derken nefretini kazandım. çok yanlışım var onun peşinden koşarak evet ama yaptım bir kere sonuna kadar savaşmak istemiştimen son burdaki arkadaşlarında desteğiyle son bir aydır onunla iletişime girmedim artık önüme bakıcam dedim ve hayatıma odaklandım. evet çok acı çektim yine ama bunu o asla bilmedi. ilişkimiz ailelerinde bildiği ciddi bir ilişkiydi, hatta yine ailelerin bildiği bir söz yapmıştık aramızda yani başından beri evlilik vaaddleri ile geçen bi ilişkiydi. bu yüzden beni üzgün gören ailemin geçen akşam bana bir iması olmasından dolayı ona mesaj attım. bir ay sonra..dedim ki ailemden senle iletişime geçen oldu mu dedim.. bana cevap verdi hayır dedi.. açıklamaya çalıştım belki bir tepki verirler seni bunlarla meşgul etmek istemiyorum, sen diyalogta bulunmazsın dedim. bana cevap olarak bulunamam gerçekten meşgul olacak daha önemli işlerim var şu an dedi. ben de pardon ama ben kötü bir şey mi öylüyorum bu kadar kötü davrancak bir şey yok dedim.o da sen de haklısın canım darda şu an kusura bakma bu konuyu konuşabilceğim bir zamanda değilim deid. ben de tamam dedim bir daha konuşmadık. fakat dün gece bir şey oldu. onun kızkardeşi benim ablamın komşusu çıktı. ve dün akşam ablama oturmaya gitmiş ilk kez tanışmışlar. kız kardeşi beni tanıyor çok da severdi sağolsun. ama ablamın benim ablam olduğunu bilmiyor e tabi benim ablamda onu tanımıyor. yani aileler tanışmamıştı. ben bu duruma çok şaşırdım ve o anlık panikle ona mesaj attım..nedense heyecanlanmıştım kardeşin ablamı tanıyor mu benim ablam olduğunu biliyor mu çok ilginç ama ablamın misafiri olmuş bu akşam dedim.bana hiçbir şekilde geri mesaj atmadı. ben de ablama durumu açıkladım. misafirinin kim olduunu falan.. derken ablamla dertleşmeye başladık. ablam eski sevgilime bir ay önce mesaj atmış seni üzgün gördükçe dayanamadım dedi. (bu arada eski sevgilim ablamın liseden arkadaşıydı ve en başta ablam karşıydı bu ilişkiye kardeşim diyorlardı birbirlerine ablam istememişti o yüzden onu ama eski sevgilim ablama kabul ettirmek için çok çabaladı ve nihayet kabul ettirmişti) neyse ablam geçen ay ona sadece naber nasılsın yazmış fakat ablama da cevap vermemiş ablamda geri yazmamış zaten bir daha.. ama bu beni çok üzdü arkadaşlar. şöyle bir algı oluştu kardeşin bitti şimdi sen mi başladın der gibi hissettim.. yani çok alçalmış hissettim. gerçekten kendimden nefret etmeye başladım. bir de ne yazık ki hala daha onun gözünde bir böcek gibi olduğumu hissetmek canımı yakıyor. keşke son iki gün hiç mesaj atmasaydım. zaten bir ay tutmuştum kendimi. çok sinirlerim bozuk. yerin dibine geçtim. ne yapmalıyım arkadaşlar? yani kendim için? ben bu eziklik hissini nasıl aşacağım..? ve bir gün o insanın o kadar çok pişman olmasını istiyorum ki hala daha? hiçbir zaman ah etmemiştim ona kıyamayı ama artık Allah a havale diyorum onu da. 3 yıl benimle gezdi tozdu eğlendi yattı askerliğini bekledim gitti yüzüğü taktı parmağıma ailelere açtık tam nişan bekliyoruz pat neymiş sevgi yetmıyormuş, uyuşamıyormuş, en sonunda söylediği de sevmiyormuşum ne peşinden gidiyormuşum.. yani anlayacağınız hem suçlu hem güçlü. ona bir ayna olmak istedim bana yaptığı haksızlıkları görsün diye ama kırıldığımla kaldım. o da kırdığıyla.. peki ben şimdi nasıl toplarım dağılanları?3 ay oldu hala daha toplayamadım
bu yattı kelimesini kullanmamın tek sebebi benden ayrılmadan 20 gün önce benimle birlikte olmuştu. ama yirmi gün sonra uzun zamandır ayrılığı düşünüyorum dedi. işte ben bu yüzden yattı diyorum, bir tek o gün için.İnan bana okurken içim cız etti "yattı " kelimesi kolay çıkabilen kabullenilebilen birşey değil. Lütfen güçlü dur. Her katil cinayet mahaline döner diye bir laf vardır. Elbet bir günde o sana ulaşacak ve hiçbir şey hissetmedigini göreceksin. senin yapman gereken iletişimi kes. Gözünün önünde yerde yatıyor can çekişiyor olsa yürü git.
Muhtemelen yeni biri var ve şuan heyecan içinde ne seni görür ne de ablani.
bu yattı kelimesini kullanmamın tek sebebi benden ayrılmadan 20 gün önce benimle birlikte olmuştu. ama yirmi gün sonra uzun zamandır ayrılığı düşünüyorum dedi. işte ben bu yüzden yattı diyorum, bir tek o gün için.
başka biri olduğuna inanmıyorum niyeyse.. o da yok dedi hep. hani ortak arkadaşlardan benden ayrıldıktan sonra çok kötü olduğunu da duydum. ama bu kötülük tabiki sevdiği için değil, o da benimle 'yattığını' bildiği için, ayrılmayı düşünürken bana umutlar verdiği için, sevmiyorken yanımda durarak işkenceyi uzattığı için..
aynı acıyı yine yaşardım. meselem cinsellik değil.. bunu hiç yaşamamış olsaydım da ayrılmadan 20 gün önce seni çok seviyorum hiç gitme benden deseydi sırf bu sözü söyleyip 20 gün sonra sevmiyorum artık seni yapamıyorum demesi aynı şekilde koyardı. inandığımın yalan olması yakan canımı. yeterince herkes acı çektiğimi öğrendi ne yazıkk kiOrtak arkadaş vs böyle zamanlarda Akbaba gibi beklerler. Kimsenin ağzına laf verme dedikodunu yaptırma .soranlara iyiyim ben neler yaşadım ki herseyin üstesinden gelirim imajı ciz. Gidip ona yetiştirsinler kaybettiğin özgüvenini bir nebzede kazanabil böylelikle.
Şunu diyeceğim sana cinsellik yaşamasaydın bu ayrılık sana bu kadar dokunur muydu? Ya da sadece öpüşseydin sarılsaydın kendini kullanılmış hisseder miydin? Seninde sınavındır belki bu karşına başka biri çıktığında daha temkinli davranırsın üzülme güzel kardeşim herkes ettiğini çekecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?