kendimden de ondan da nefret ediyorum! saplanıp kaldım.yaptıklarımı nasıl telafi ederim?

yazdıklarından çok etkilendim inanki, çok da üzüldüm.aşmana da sevindim bir yandan. Buruk bir sevinç tabi.. hani demişsin ya kendime geldim de çok şey kaybettim ama değerimi saygımı değil. ben onun başını öne eğip mahup olacağı kızım diye demişssin ya.. İşte açtığım konu tamamıyla bununla ilgili. ben buraya onu nasıl unuturum, o bana nasıl döner diye yazmadım. Mahcup olacağı kız yerine ay bu da sakız gibi ne yapıştı diyeceği kız oldum.. kendime saygım ve de sevgim bitti. ben bunu nasıl toplayacağım demek istedim bu konuda. ve inan ona 3 ay boyunca yazdığım her mesaj bir önceki yazdığımı telafi edip hayatından çıktığımı söylemek içindi. ama bu böyle sürüp gitti bir mesaj diğerini doğurdu hep. kendi değerimi azaltmadan çıkayım bu işten dedikçe daha da battım.. o unutulur da ben kendimi düşürdüğüm durumdan nasıl kurtulacağım demek istemiştim hep. pişmanlık duyuyorum yani bu kadar kene gibi gözüktüğüm için

Mesaj atmak istediğinde, yada aramak istediğinde aklına ilk getireceğin şey zaten kötü konuşup beni üzecek sabretmem gerekli olsun. İnan bana fayda edicek

Çok karışıkk yazmışsın ama şunu söyleyebilirim..
Unut artık ve kesinlikle yazma...

bence olumsuz yorum yapanlara kızmamalısın onlar senın iyiliğini düşündüğü için boyle yorum yapıyolar kı tekrar aynı hatayı yapma dıe bı strateji uyguluyolar yaşın kaç bılmıyorum ama bi hedef oluştur kendıne boş işlerle uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…