kendimden de ondan da nefret ediyorum! saplanıp kaldım.yaptıklarımı nasıl telafi ederim?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
arkadaşlar daha önce konu açmıştım burda kısaca bahsedicem. 3 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti beni terk etti. bu benim ilk ve uzun ilişkimdi ve gerçekten çok sevmiş ve de hep çok sevildiğime inanmıstım. bu yüzden ayrılığı 2 ay boyunca kabullenemedim çabalamak istedim kendimce çok sancılı bir süreçti. 2 ay boyunca onun peşinden koşarak kendimi rezil ettim bana etmediği hakaret kalmadı her yerden engelledi gözyaşıma bile bakmadı sus artık sıkıyorsun beni gibi bir sürü onurumu zedeleyici sözler söyledi yani sevgisini geri kazanayım derken nefretini kazandım. çok yanlışım var onun peşinden koşarak evet ama yaptım bir kere sonuna kadar savaşmak istemiştim en son burdaki arkadaşlarında desteğiyle son bir aydır onunla iletişime girmedim artık önüme bakıcam dedim ve hayatıma odaklandım. evet çok acı çektim yine ama bunu o asla bilmedi. ilişkimiz ailelerinde bildiği ciddi bir ilişkiydi, hatta yine ailelerin bildiği bir söz yapmıştık aramızda yani başından beri evlilik vaaddleri ile geçen bi ilişkiydi. bu yüzden beni üzgün gören ailemin geçen akşam bana bir iması olmasından dolayı ona mesaj attım. bir ay sonra..dedim ki ailemden senle iletişime geçen oldu mu dedim.. bana cevap verdi hayır dedi.. açıklamaya çalıştım belki bir tepki verirler seni bunlarla meşgul etmek istemiyorum, sen diyalogta bulunmazsın dedim. bana cevap olarak bulunamam gerçekten meşgul olacak daha önemli işlerim var şu an dedi. ben de pardon ama ben kötü bir şey mi öylüyorum bu kadar kötü davrancak bir şey yok dedim.o da sen de haklısın canım darda şu an kusura bakma bu konuyu konuşabilceğim bir zamanda değilim deid. ben de tamam dedim bir daha konuşmadık. fakat dün gece bir şey oldu. onun kızkardeşi benim ablamın komşusu çıktı. ve dün akşam ablama oturmaya gitmiş ilk kez tanışmışlar. kız kardeşi beni tanıyor çok da severdi sağolsun. ama ablamın benim ablam olduğunu bilmiyor e tabi benim ablamda onu tanımıyor. yani aileler tanışmamıştı. ben bu duruma çok şaşırdım ve o anlık panikle ona mesaj attım..nedense heyecanlanmıştım kardeşin ablamı tanıyor mu benim ablam olduğunu biliyor mu çok ilginç ama ablamın misafiri olmuş bu akşam dedim.bana hiçbir şekilde geri mesaj atmadı. ben de ablama durumu açıkladım. misafirinin kim olduunu falan.. derken ablamla dertleşmeye başladık. ablam eski sevgilime bir ay önce mesaj atmış seni üzgün gördükçe dayanamadım dedi. (bu arada eski sevgilim ablamın liseden arkadaşıydı ve en başta ablam karşıydı bu ilişkiye kardeşim diyorlardı birbirlerine ablam istememişti o yüzden onu ama eski sevgilim ablama kabul ettirmek için çok çabaladı ve nihayet kabul ettirmişti) neyse ablam geçen ay ona sadece naber nasılsın yazmış fakat ablama da cevap vermemiş ablamda geri yazmamış zaten bir daha.. ama bu beni çok üzdü arkadaşlar. şöyle bir algı oluştu kardeşin bitti şimdi sen mi başladın der gibi hissettim.. yani çok alçalmış hissettim. gerçekten kendimden nefret etmeye başladım. bir de ne yazık ki hala daha onun gözünde bir böcek gibi olduğumu hissetmek canımı yakıyor. keşke son iki gün hiç mesaj atmasaydım. zaten bir ay tutmuştum kendimi. çok sinirlerim bozuk. yerin dibine geçtim. ne yapmalıyım arkadaşlar? yani kendim için? ben bu eziklik hissini nasıl aşacağım..? ve bir gün o insanın o kadar çok pişman olmasını istiyorum ki hala daha? hiçbir zaman ah etmemiştim ona kıyamayı ama artık Allah a havale diyorum onu da. 3 yıl benimle gezdi tozdu eğlendi yattı askerliğini bekledim gitti yüzüğü taktı parmağıma ailelere açtık tam nişan bekliyoruz pat neymiş sevgi yetmıyormuş, uyuşamıyormuş, en sonunda söylediği de sevmiyormuşum ne peşinden gidiyormuşum.. yani anlayacağınız hem suçlu hem güçlü. ona bir ayna olmak istedim bana yaptığı haksızlıkları görsün diye ama kırıldığımla kaldım. o da kırdığıyla.. peki ben şimdi nasıl toplarım dağılanları?3 ay oldu hala daha toplayamadım

Yapacağın şey belli birdaha kesinlikle muhattap olma. Evet keşke mesaj atmasaymışsın ama olmus bir kere. Sakın bundan sonra birinin gazına gelip görüşmeye çalışma.. Ararsa veya mesaj atarsa cevap verme.. Bize demesi kolay belki ama gururunu fazlasıyla incitmiş bir adamla herseyi unutup yeniden başlayamazsın.

Adamla konuşmak mesajlasmak için hiç bir fırsatı kacirmiyorsun Maasallah.

O çok söylemiş ama birde ben yazayım belki faydası olur.seni istemiyor sevmiyor mesajlarını umursamıyor duyguların aglamalarin umrunda değil sen onun umrunda değilsin yani.

Yeni bir yıla biraz onur biraz gurur biraz da mantıkla gir.

ne kabaca ...
kız acı çekiyor bir de siz sözlerinizle kırın
yani bazen gerçekten anlayamıyorum ne geçti şidmi elinize
empatinin e'si yok !!!
Gercekten su cumlelerin icin tesekkur ederim. Zaten ben farkindayim ne kadar gurursuzlastigimin isin taciz boyutuna da vardiginin... Kendimden nefret ediyorum demistim. Onlar da evet etmelisin zaten demisler kisaca.Diyecek bir seyim yok.

ne kabaca ...
empatinin e'si yok !!!
neredeyse tüm yorumlar ne kadar onursuz ve gurursuz olduğuyla ilgili.
bu kadar sert yazmanın lüzumu var mı ya?
kendileri hiç hayatlarında hatalar yapmamışlar mı? hele de aşık olup?
düzgünce akıl vermek var bir de böyle yazmak…

Benimle gezdi tozdu eğlendi ne ya... Senin rizan olmadan mı yaptı bunları? Sen gezip tozup eglenmedin mı? Önce senin kendine hiç saygın yok ki o sana saygı duydum. Zırt pırt mesaj atiyosun ben bile sıkıldım. Senin sorunun ne biliyor musun hala sana geri döneceğini bekliyorsun onun için aklinda hep o var. Telefon numaranı değiştir böylece aramasını beklemezsin.

ne kabaca ...
empatinin e'si yok !!!

Adamın yerine koydum, kendimi çok kötü tacize uğruyormuşum gibi hissettim. Bakınız empati yaptım zira empati tek taraflı olmaz.

Burada empati yapılacak bir durum yok ,takıntılı tacizci bir konu sahibi var. Bir an önce yardım alsa iyi olur.

Yapacagin tek sey artik aramamak msj atmamak. Bir anlik heyecanla karar verip hareket etmemek.

Yanlisiniz sizinle eglendi gezdi tozdu diye mutlaka evlenecek olacaginizi sanmaniz. Boyle bir garanti yok. Ayriligi kaldiramayacaksiniz o zaman iliskiye/iliskilere baslamayin.

Yasadigin sey takinti. Red edilmek ve onun getirdigi intikam duygusu , eski iliskiye donmek vs vs...

Kurtulmanin tek yolu zamana birakmak. Kendine hakim olamiyorsan telefonunu sil ve kafani baska seylere ver. Calismiyorsan yat uyu o bile daha iyi bir sure.

Onu dusunerek kafanda sadece biten iliskini surdurursun.

3 ay olmuş ama sen bu zamanı iyi olmak için harcamamissin ki.. cabalarinla geçmiş.. bol bol onu düşünerek arayarak bitmez ki bu durum.. sen artık hiç bir şekilde bakma arama sorma ve kimseyle konuşma bu konuyu.. başka islere yönel.. bitti gitti ne hali varsa görsün de geç.. 3 yıla aciyip 4 yıl yapma bunu.. her şey geçer emin ol..

Belki ilk ayrildiginizdan beri kendi haline bıraksaydiniz onu coktan geri dönmüştü. Hos busaatten sonra donmese daha iyi. Bir sure kendinizi dinleyip yeni birilerine firsat verin ve onun basina yildirim bile dusse aramayin mesaj atmayin farzedinki yok. Bu kadar degersizlestirmeyin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…