zaten zevk suyu demesi evli tabiri değil ki. o konusunda bariz yalan söylediği.
belki de takıntılı olmasının sebebi, bakire olmaması.
yine tepki çekmemek için hem ailesinden hem kk dan çekiniyor.
Yapmayın Allah aşkına, defalarca kere kendisini istemeyen bi adama nasıl yalvardığını belirtmiş..
Ben bi kadın olarak kızıyorum böylelerine, hemde çok kızıyorum..
Bikez şansını denersin, hadi ikinci kezde zorladın, çok sevdin unutamadın filan anlarım..
Daha sonrasında tekrar tekrar msj atmalar filan sizce nekadar onurlu bi davranış?
Empati yapıyorum evet, asla böyle davranmazdım..
Ayrıca herzaman hemcinsimin yanında olduğum için onurlu ve gururlu olması gerektiğini bu şekilde belirttim..
Karşıdaki insan kendine acımıyorki ben acıyayım..sizin gibi vah zavallım çok üzüldüm telkinlerinde bulunamicam kusura bakmayın
Yaw he hee..Hayatta her zaman her şey umulduğu ya da olması gerektiği gibi olmuyor. Kendimi toplamak istiyorum yardımcı olun demiş konu sahibi, beni aşağılayın dememiş. Yargılamak kolay, anlamaya çalışmak zordur. Yargılamak en kolay şey şu dünyada.
Yaw he hee..
Sen bana yazacağına konu sahibine yazda yardımcı ol bari..
Ben aşağılamayı tercih ediyorum..Huyum kurusun, yardım isteyen biri olduğunda direk aşağılarım..
Ne demiştik? Karakter meselesi!
Allam ya konu fake hala edebiyat parçalıyo..cvp yazma göz ardı ediyorum seni..
Kullanilmis gibu hissetmemistim 3 yil boyunca. Ama beni terk etmeden 20 gun once benimle yeniden birlikte olmustu ve bunu sevdiginden dolayi sanmistim.ama gelin gorun ki 20 gun sonea ben seni sevmiyorum uzun suredir ayriligi dusunuyordum dedi. Bu cok zoruma gidiyor.seni seven biriyle sevmyerek nasil gezdin nasil elini tuttun nasil optun?bu yuzden sucluyorum onu butun bir 3 sene icin degil ama haklisiniz biraz da kendim ettim kendim buldum tecrube olduKonu sahibi 3 yıllık ilişkinizde gezmek,tozmak ve cinsellik yaşamak da dahil hepsini sevdiğin için istediğin için yasamissin zorlama olmamış bu yüzden eski sevgilini suçlama ve kendini kullanılmış hissetme.
Zaten bir eşya değilsin ki biri seni kullanıp atsın.
Ona hiç bir şekilde mecbur değilsin bunu unutma.sanırım bütün bu saplantı sebebin açtığın ilk konuda gizli.inan onsuz daha mutlu olacaksın.
hickimse hak etmez. Yenilik zamani haklisinÖnce bi kuaföre bi alışverişe falan git. Saçını falan bi değiştir. Önce sen kendine değer ver ki karşındaki seni ezemesin. Bu muameleyi hakediyormusun sence?
cok cok ama cok guzel bir yorumdu. Tesekkur ederim. Hislerimi soyledin.3 yilin hatri.. Tek dusundugum buydu benimde. 3yilin bir hatri olmaliydi..verdigim degeri hal etmedigini gormek uzdu o kadar. Umarim bundan sonra o dedigin kisi cikar karsima ..Canım geçmişe bakarsan boynun tutulur. Bakma sen burda sa. ert çıkanlara. Dilin kemiği yok, sen gurursuzsan diyelbunlark kaba o zaman. Sen hatanın farkındasın, geçti bitti. Bir şeyleri düzeltmeye çalışarak zaman kaybetmissin zaten, bir de o yaptıkların için ahlanip vahlanarak zaman mı kaybedeceksin. Bir insan ağlasa ben dayanamam ya,bırak vicdansız bir insan ne düşünürse düşünsün hakkında. İnsan olsun o önce. İstememenin de bir adabı var, insan üç yılın hatrina öyle davranmaz. Bu defteri burda kapat,hırs da yapma o pişman olsun diye. İnsan değil çünkü, birini kırdıktan sonra rahatsız olmaz yani gelip de özür dilemez. Hayatına parmak uçlarından öpecek biri dahil olur umarım.
Elbette çıkar canım, kıyamam sana ya üzülme su pis çocuk için. Bak bir söz var,birini en iyi ayrılırken tanırsın diye. Sen de tanımış oldun, aranız iyiyken herkes iyi davranır. Önemli olan aranız iyi değilken nasıl davrandığı. Kimi kirmiyim onca zamanın hatri var der, kimi de böyle olurİşte. engelle her yerden, daha da kendini üzme bu çocuk için.cok cok ama cok guzel bir yorumdu. Tesekkur ederim. Hislerimi soyledin.3 yilin hatri.. Tek dusundugum buydu benimde. 3yilin bir hatri olmaliydi..verdigim degeri hal etmedigini gormek uzdu o kadar. Umarim bundan sonra o dedigin kisi cikar karsima ..
Ağır ergensiniz galiba. Satasmak huyum değildir ama dayanamadım seviyesiz yorumlariniza.Yaw he hee..
Sen bana yazacağına konu sahibine yazda yardımcı ol bari..
Ben aşağılamayı tercih ediyorum..Huyum kurusun, yardım isteyen biri olduğunda direk aşağılarım..
Ne demiştik? Karakter meselesi!
Allam ya konu fake hala edebiyat parçalıyo..cvp yazma göz ardı ediyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?