kendimden igrenıyorum!!

bırde güzelce konusmayı denedım ben onula.. onu ıstemedıgımı onu mutlu edemıcemı fln dedım güzelce ama anında dıyorkı baskası varsa aklında unut hemen .. sana baskası dokunamaz.. baskasına bakamazsın..karım ol bana bebek dogur fln dıyor ne ıgrenc

bebegımız olsun sana benzesın sonra ıstersen ayrılırız ama baskası gırmez hayatına ama bebegımız olsun dıyor .. yasıda 24 yanı baba olmak ıcın ne acelesı varda bebekle kafasını bozmus.. sanırım kafasını üsütmüs :18:

Nasıl bir psikopatlık bu ya Hiç böyle saçmalık da duymadım bebeğimiz olsun ne demek ya

hasta ya 24 yasinda birde bende dah akücük 19 sandim hani erkekler daha sacmaliyor ya o yaslarda..

peki senin aklina ne geliyor yani boyun mu egeceksin

bence sen onu direk savılığa suç duyurusu yap ve kesinlikle muhattap olma ona yada güvendiğin bi erkek arkadaşın varsa senin akrabanmış gibi açsın onunla iyi bi konuşsun bn seni çok iyi anlıyorum ama hiç bişi yapamaz emin ol yemez babanın karşısına geçipte öle foto felan göstermek sen korktuğunu belli etme ne yaparsan yapma umrumda değilsin de anlasın korkmadığını

hasta ya 24 yasinda birde bende dah akücük 19 sandim hani erkekler daha sacmaliyor ya o yaslarda..

peki senin aklina ne geliyor yani boyun mu egeceksin

evet canım yası kucuk degıl.. haraketlere bak bırde.. sanırım aılenın tek oglu dıye ıyıce sımartıldı dıye ıstedıgını elde edemıyınce böyle salakca haraketler sergılıyor..

boyun eymıcem yanı ona gerı dönmek benım ıcın söz konusu bıle degıl.. bebek konusu saten ımkansız ama fotoların yok olmasını hatta onun yok olmasını toz olmasını öyle cok ıstıyorum kı bılmıyorum napıcamı

havlayan köpek ısırmaz

yapmak ısteseydı şımdıye kadar babana gösterırdı resımlerı

sakın korkma korktuğunu anlarsa daha fazla sıkıştırır senı

havlayan köpek ısırmaz

yapmak ısteseydı şımdıye kadar babana gösterırdı resımlerı

sakın korkma korktuğunu anlarsa daha fazla sıkıştırır senı

gec kaldım korkmamakla.. bılıyor korktugumu ve utandıgımı .. ve en ıgrencı bu sözlerı mıdeme kramp gırmesıne sebep oldu.. gögüslerının güzellıgı aklımdan gıtmıyor onlardan bırazda aılene bahsetmeme ne dersın dedı görende cınsel anlamda bırsey yasadık sanır..

bende senın sapıklığını şerefsızlığını polıse anlatsam ne dersın desene o salağa
ıyıce sopayı hak etmış

Bu tarz igrenc erkekler hep aynı sanırım. Yıllar evvel benim de basımda vardı malesef .
Basta korktuğumu anladı sonra ben daha cesur davranıp, elinden geleni ardına koyma ya kadr getirdim lafımı.
Hic bir sey de yapmadı ailemin de hic bir zaman haberi olmadı vazgeçmek zorunda kaldı.
Havlayan köpek ısırmaz.

vucudum aklından cıkmıyormus, rüyalarından cıkmıyormusum.. kendımden ıgrenıyorum onun yüzündennn

Ay pislik böylelerinin köküne kibrit suyu Git şikayet et ya bu nedir terbiyesiz ahlaksız ! Ben delirdim burada seni düşünemiyorum bile..

cnm deki böyle iğrenç bir tehditle sana döneceğimi yada bu yaptığın şeyi büyük aşkından yaptığına inanıp sana saygı duyup aile kuracağıma gerçekten inanıyor musun? insan sevdiği insana böyle eziyet etmeye yada gözünü korkutmaya çalışır mı? hem ne yani bu söylediklerine karşılık her istediğini yapacağımı mı düşünüyorsun ben 13- 14 yaşında küçük kız mıyım böyle tehditlerle kandırılıp senin gibi erkeklerin kucağına düşüp hata üstüne hata yapim. ben artık seni istemiyorum zaten isteme ihtimalim varsa da bu yapılanlardan sonra öldürsen istemem yolun açık olsun ne istiyorsan onu yap ama biz die bir şey yok de. bence blöf yapıyor buna cesaret etmeyecektir sen yine de madem annen biliyor kısaca durumu anlat yok kızlarla gitmiştik o da geldi sonra tutturdu bi fotoğraf çekilelim die bende aptal gibi evet dedim şimdi de beni tehdit ediyor die söyle. ailenden biri böyle bir olasılık olması halinde önünde siper konuyu toparlayacak kişi olsun. sonrada hayatını birini sokma bir süre - eski sevgilini alevlendirme- ilerde konu unutulur sen de istediğin kişiyle yoluna devam edersin.

bende senın sapıklığını şerefsızlığını polıse anlatsam ne dersın desene o salağa
ıyıce sopayı hak etmış

sırf onun sımarıklıgı yüzünden polıslık olmak ıstemıyorum ıs büyümesın ıstıyorum ben.. bıtsın hemen bu kabus ..

bırde bu adam benım zamanında gögsünde agladıgım..benı her konuda destekleyen hep tesellı eden bırısı en cokta bu acıtıyor canımı.. 2 tane kısılıge sahıp kesınlıkle..

canim ben kendimi koydum bu durum karsinda ne ypardim diye ne olursa olsun aileme söylerdim

kizarlar,bagrirlar,cagrirlar ama yinede bildikleri icn geregini yaparlar..

su durumda cinsel anlamda ucmus durumda Allah korusun yani

kızlar sızlere tavsıyem ne olursa olsun tamamen hıc bu erkeklere güvenmeyın.. zayıf noktanızı asla göstermeyınn sız onun zayıf noktalarını bılın hatta =(

canim ben kendimi koydum bu durum karsinda ne ypardim diye ne olursa olsun aileme söylerdim

kizarlar,bagrirlar,cagrirlar ama yinede bildikleri icn geregini yaparlar..

su durumda cinsel anlamda ucmus durumda Allah korusun yani

ya bende öyle dıyorum bır yandan söyle kurtul bır yandan hıc haberlerı olmadan kapansın bu konu .. söylemek o kadar kolay degıl ıste =(

Bence annene anlat seni tehdit ediyormuş. Allah korusun yarın bir gün sana bir şey yaparsa seni Müge Anlı'da aramayalım, annen müdahale etsin olaya. Şimdi diceksin bu ne karamsar bakış açısı ama kimin başına ne gelecegini bilemiyoruz. Belki de bu son ihtimal ama olsun yine de paylaş annenle. Ben de sana benzer bir şey yaşıyorum, ben sevgili bile olmadım yüzünü bile bilmem ama teklifi kabul etmiyorum diye sürekli tehdit ediyor kaçırmakla vs. Ben de yakında annemle paylaşmayı düşünüyorum. Benim bir sorumsuzlugum olmadıgı halde anneme nasıl anlatcam diye utanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…