- Konu Sahibi eSmerimSin
-
hattın felan değiş ne bilim sana ulaşmasını ve bunları söleyecek olmasını duyma görme :S
bırde güzelce konusmayı denedım ben onula.. onu ıstemedıgımı onu mutlu edemıcemı fln dedım güzelce ama anında dıyorkı baskası varsa aklında unut hemen .. sana baskası dokunamaz.. baskasına bakamazsın..karım ol bana bebek dogur fln dıyor ne ıgrenc
bebegımız olsun sana benzesın sonra ıstersen ayrılırız ama baskası gırmez hayatına ama bebegımız olsun dıyor ..yasıda 24 yanı baba olmak ıcın ne acelesı varda bebekle kafasını bozmus.. sanırım kafasını üsütmüs :18:
Nasıl bir psikopatlık bu yaHiç böyle saçmalık da duymadım bebeğimiz olsun ne demek ya
hasta ya 24 yasinda birde bende dah akücük 19 sandim hani erkekler daha sacmaliyor ya o yaslarda..
peki senin aklina ne geliyor yani boyun mu egeceksin
havlayan köpek ısırmaz
yapmak ısteseydı şımdıye kadar babana gösterırdı resımlerı
sakın korkma korktuğunu anlarsa daha fazla sıkıştırır senı
gec kaldım korkmamakla.. bılıyor korktugumu ve utandıgımı .. ve en ıgrencı bu sözlerı mıdeme kramp gırmesıne sebep oldu.. gögüslerının güzellıgı aklımdan gıtmıyor onlardan bırazda aılene bahsetmeme ne dersın dedıgörende cınsel anlamda bırsey yasadık sanır..
vucudum aklından cıkmıyormus, rüyalarından cıkmıyormusum.. kendımden ıgrenıyorum onun yüzündennn
bende senın sapıklığını şerefsızlığını polıse anlatsam ne dersın desene o salağa
ıyıce sopayı hak etmış
gec kaldım korkmamakla.. bılıyor korktugumu ve utandıgımı .. ve en ıgrencı bu sözlerı mıdeme kramp gırmesıne sebep oldu.. gögüslerının güzellıgı aklımdan gıtmıyor onlardan bırazda aılene bahsetmeme ne dersın dedıgörende cınsel anlamda bırsey yasadık sanır..
canim ben kendimi koydum bu durum karsinda ne ypardim diye ne olursa olsun aileme söylerdim
kizarlar,bagrirlar,cagrirlar ama yinede bildikleri icn geregini yaparlar..
su durumda cinsel anlamda ucmus durumda Allah korusun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?