- Konu Sahibi eSmerimSin
-
canim iste birsekilde korkmasi lazim
ya gercekten yaparsa yapmadigini birak senin su düsüncen bile kötü
ya o ölecek ya ben off cok kötü ya ailenle paylasacaksin ya da polis..
simarik bebe ,birde havuiza filan gittiginde ailenin haberi vardi demi.yani gitmene birsey demezler
hani o acidan yirtabilirsin hem resim gizli kapali yerde ciplak degil eger ailen biliyorsa gittigini zaten orada bikini yada mayo giyeceksin
kafasından eksık oldugunu anlayınca saten ayrıldım bıle bıle bu hale gelmedım..
aıleye anlatmak sankı cok kolay bırsey..
yapaydın, edeydın evet söylemesı o kadr kolykı dıkkat edeydın.. edeydım keske ne dıyım amın hepımızın yardımcısı olsun
e bana niye sert cikiyonki simdi ben sana yardimci olmaya calisiyorum yapabileceklerin soyluyorum tuzun kuru diyorsun,
son diyebilecegim seylerde bunlar,burda sana yardimci olmaya calisacak herkesin tuzu kuru,
ne diyim yani oldur kurtulmu tovbe tovbe..
ben kendıme kızıyorum sana dııl.. haklısın ne dıyım. sry
bak annen zaten biliyormus o cocugu en azindan annene anlat durumu belki o sana bi fikir verir :26:
daha bu yıl 21 yasına bastım evde kalmıs muamelesı görüyorum.. görücüye annem pek heveslı ben sıcak bakmıyorum.. aılem ögrenırse benı sevmelerıne ragmen bır yolunu bulup sepetlıcekler .. bılıyorum benı sevıyolar ama evlendırmekde cok ıstıyolar.. malum kız evlad ne kadar erken kocaya varırsa o kadar ıyı bızım toplumumuzda.. ne kadar modern de olsak(!) görevımız kocayı karılık cocuga analık etmek.. ne kdar meslek sahıbı olsanda ne kadar karıyer yapsanda yada aılen karıyerınle gurur duysada yınede beklentı hep evlılık yönünde..
canim ya biraz dur bakalim hic tinlama illa sana dedim diyecem der..
ya üzüldüm gercekten
gec kaldım korkmamakla.. bılıyor korktugumu ve utandıgımı .. ve en ıgrencı bu sözlerı mıdeme kramp gırmesıne sebep oldu.. gögüslerının güzellıgı aklımdan gıtmıyor onlardan bırazda aılene bahsetmeme ne dersın dedıgörende cınsel anlamda bırsey yasadık sanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?