- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bence annene anlat seni tehdit ediyormuş. Allah korusun yarın bir gün sana bir şey yaparsa seni Müge Anlı'da aramayalım, annen müdahale etsin olaya. Şimdi diceksin bu ne karamsar bakış açısı ama kimin başına ne gelecegini bilemiyoruz. Belki de bu son ihtimal ama olsun yine de paylaş annenle. Ben de sana benzer bir şey yaşıyorum, ben sevgili bile olmadım yüzünü bile bilmem ama teklifi kabul etmiyorum diye sürekli tehdit ediyor kaçırmakla vs. Ben de yakında annemle paylaşmayı düşünüyorum. Benim bir sorumsuzlugumm olmadıgı halde utanıyorum.
annem saten hıc hoslanmıyordu onu yanı haberı vardan ondan.. babamın dogal olarak haberı yok.. aıleme anlatamam .. erkek kardesım duyarsa gebertır onu :18:
polısten kımse korkmuyorkı ..
:26:yurt disinda degilmisin orda daha cok korkmuyorlarmi polisten :26:
yurt dısındayım buranında türkıyeden pek farkı yok.. polıs de kım kı??
:26::26::26::26::26::26::26::26:
Arkadasim sen bu niki aldigna pisman olan kiz degilmisin erkek arkadasindan ayrildin fln biyerde okumustum sanki...Neyse Konuya gelelim.zor bi durumdasin ama o adamin tarafindanda dusun,.seni ne kadar sevmiski ta sacmaliyor
bana bebek dogur dıyor baska bırsey demıyor.. evlenelım cocuk dogur sonra ayrılırız dıyor böyle bırsey duydunmu sen hayatında
duymadim ama ailene anlatmaktan baska caren yok yani olsaydi burda care aramazdin,
poliste ise yaramiyor...
yazi tipinide buyutsen fena olmaz okumakta zorlaniyorum kendi adima..
off nedır bızım bu cektıgımız yaa =(
sende anlatmak ıstermısın.. bıraz olsun rahatlıyorum ben burda .. pcmı kapatıp yataga uzanınca yıne gözyaslarım ıle bogusuyorum
sana bıse dıyım mı suan aklımda olan tek care ya o ölcek yada ben ölcem care bu .. vallah aılem duyarsa ben nasıl bakcam daha yüzlerıne.. eskısı gıbı olamayız heralde.. eskı nesem eskı huzurum olmaz evımde kı suan pekde huzur yok evımızde =(
canim nasil korkmazlar..
bilmiyorum yasadiginiz yeri ama biliyorsun gözaltinda filan bircok kisi iskence sonucu yasamini yitirdi ya da zorla sucu kabul ettirdiler..
birde tehtid ediyor yani bu gercekten büyk suc,
hic olmadi ugrasir durur madem annene diyecekmesin,git polise sonra aciklarsin rahatsiz ediyordu diye, ayrintiya girmeden
sonucta yasindan dolayi aileni karistirmazlar
ufff sacmalama kizim ne olmesi ne oldurmesi degermi boyle sacma bi konu icin ortada birsey yok sen neler dusunuyon..
he ortada hıc bırsey yok tabı.. senın tuzu kuru tabı
evet yasımdan dolay aılemı karıstırmaz polıs..yasım 21 ama hanı ata sözü varya canım biti de deve yapmak ıstemıyorum bır yandan ..yanı yapmıcaksa bıle polıse gıdersem ya gercekten yaparsa
ben senin iyiligin icin diyorum ortada kendini oldurecek baskasini oldurecek bir durum yok,
hem madem boyleydi o zaman dikkat edeydin
ailene anlatmiyorsun polise gitmiyorsun ne diyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?