• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden kurtulmak istiyorum

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Aynalara küser mi insan ? Ben küserim.. Hayır, bi uzvum eksik değil şükür, ama bu kadar da çirkinlik olurmu ki.. Kendimden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
Gecen erkkek arkadaşin seninle ciddi dusunmuyormuydu ? Simdi begenmiyormuymuş karistirdim heral

geç ergenlik dönemindesin. 18-21 yaş aralığı. sivilcelerinin olması anormal değil ki. 18 yaşındayım hala çıkıyorlar demişsin ama.. sivilcelerinin olması ayıp değil. dişlerini de sen istediğin sürece düzelttirebilirsin. dişçiye gitmekle başla. diş özgüven bakımından en önemli şeylerden biridir... azıcık da makyajla, saçlarına bakmayla bakımlı bi genç kız olabilirsin ;)

Bu sorunlarin hepsi duzelebilecek seyler. Dislerim bnmde biraz carpik yaptircaktim ailemin ve arkadaslarimin israriyla yaptirmadim yakisiyor vs ddiler. Ama burnunu duzeltirsin disini duzeltirsin. Sivilcen gecer. Bnce kilon iyi ama almak istiyorsan gece yatmadan once yuksek kalorili seyler yersin. Hem zekiymissin, begenmedigin yerlerini duzeltince tam 4/4luk olursun daha 18 yasindasin kendine guven

yaa sevgilin nasıl beğenmez beraber olmazdı herhalde beğenmese değil mi
sen kendimi beğenmiyorum beğenmiyorum dersen ona da yansır tabi...
sivilcelere gelince doktora bir danış istersen ben de ergenlikte çok sivilceliydim ama sonra geçti gitti
neyseki kalıcı değiller içini rahat tut
pekmez içerek sabahları kilo almaya da çalışabilirsin biraz:)
burnundan da çok rahatsızsan biraz daha ileriki zamanlarda estetik yaptırırsın olur biter
çok sıkıntı yapmaaa
ayrıca ruhun güzel olsun bebek gibi çok kız var ama içi boş olan...kimse çekmez öylesini de emin ol
iki gün güzel diye hayran kalırlar üçüncü gün kimse iplemez
öyle...

Dogru hatırlıyosun begenmedigini imâ etti dün gece
Ee ben dedim kisa surede evliligin incigini cincigini konusan erkek bana durust gelmiyor diye belkide erkek deyimiyle "yoklukta gider" diyordur begenmemissede ve amaclari farklidir her evlilik konusana guvenmeyin demekten tuy bitti hangi erkek guzel bulmadigi kadinla bir omur ayni yatakta gecirir ????

173 boyundayım, 50 kilo olduğum zamanlar kendimi çok beğenirdim. Kilon az değil. Bu boyla 45 kilo olduğum zamanlar bile oldu benim. Kilo alırsan da bu kez kilonu beğenmeyeceksin.

Güzellik hem görecelidir hem de şu an düşündüğün kadar önemli değildir. Bu ergenlik bunalımları böyle düşünmene sebep oluyor sadece. Önemli olan hayatta durduğun, geldiğin yer ve kendini nasıl gördüğün. Kendini güzel bulmuyorsan zekanla ön plana çıkarsın sen de.

Kuzenim geçen yıl biriyle evlendi. Fotoğraflarını gördük bunu nerden bulmuş, travestiyle evlenmiş falan dedik. Tanışmak daha yeni nasip oldu. Ben hayatımda bu kadar dolu, bu kadar güzel yürekli, bu kadar çalışkan bir insan görmedim. Şimdi balıyorum fotoğraflarına güzel görünüyor hatun gözüme. Meymiş insanın içi dışına yansırmış gerçekten.

Sivilcelere gelince, neredeyse 30 yaşındayım hala sivilcelenebiliyorum. Yüzünü temiz tut, kapatmak için fondoten türevi şeyler sürme, sürersen de çok uzun süre yüzünde tutma. Zamanla geçecekler emin ol. Hormonların henüz tam anlamıyla oturmadı, bir kaç sene daha sürecek bu dengesizlikler malesef.

Sen kendini güzel bulursan herkes seni güzel bulacak bunu da aklından çıkarma.

Sivilce olayı zamanla geçicekler, geçmezsede ilaçla tedavi olursun yani sonunda zafer var.
Burun dediğin bi ameliyata bakar çok takıyosan.
Baban takılmıştır üzülme.

Burnunu beğenmiyorsan yaptırırsın,sivilce elbet geçer.Ayrıca sarışının adı.esmerin tadı demişler..5g kilo falan alsan manken gibi fiziğin olur.Sen şu manken ölçiülerine laf edince benim gibi topuklu ayakkabıyla bütünleşmiş hobbitler üzülüyor.:KK5:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/forum-manifestosu.17895/

Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.

- Konulara başlık yazılırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;

5.1- Konu başlıkları konunun içeriğini açık bir şekilde ifade etmelidir.

5.2- Konu başlıkları, açık ve anlaşılır bir Türkçe’yle yazılmalıdır.

5.3- Konu başlıklarında sözcükleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak yasaktır.

5.4- Moderatorlerin (ya da yeni ifadeyle editörlerin) yanlış yazılmış konu başlıklarını düzeltme ve değiştirme hakkı saklıdır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/forum-manifestosu.17895/

Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.

- Konulara başlık yazılırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır;

5.1- Konu başlıkları konunun içeriğini açık bir şekilde ifade etmelidir.

5.2- Konu başlıkları, açık ve anlaşılır bir Türkçe’yle yazılmalıdır.

5.3- Konu başlıklarında sözcükleri uzatmak, standart dışı karakterler kullanmak yasaktır.

5.4- Moderatorlerin (ya da yeni ifadeyle editörlerin) yanlış yazılmış konu başlıklarını düzeltme ve değiştirme hakkı saklıdır.
Başlık düzeltemiyorum nerden yapabilirim?

Aynalara küser mi insan ? Ben küserim.. Hayır, bi uzvum eksik değil şükür, ama bu kadar da çirkinlik olurmu ki.. Kendimden nefret ediyorum, hani derler ya kalbinin kötülüğü yüzüne yansımış diye. Ben onlardanım sanırım.. Dün babam ben mutfağı silmeyince "kabiliyet fakiri" dedi güldü şakayla karışık.. sonrada "güzellik de yok başımıza kalcak" gibisinden birşey söyledi. Ben duydum eminim. Burnumdan nefret ediyorum Allahın gücüne gitmesin de. Yan profilden resim dahi çekinemiyorum kemerli ve uzun.... yüzümdeki gitmek bilmeyen sivilceler de ne? 18 yaşındayım hâlâ çıkıyorlar. Önceden bu kadar esmer değildim ama kapkarayım sanki. Dişlerimi de beğenmiyorum. Sevgilim vardı güya, o da beğenmiyor beni. Psikolojim bozuldi artık. Ben niye bu kadar çirkinim? Ya imâ ediliyor ya da direk yüzüme söyleniyor, yalan değil vallahi yalan değil yazdıklarım. Çok zayıfım 172 boya sadece 50 kg. Alamıyorum belki alsam güzelleşirim ama yok kilo da alamıyorum. Kilo alırsam düzelirmişim gibi geliyor, ama imkan yok. Maymundan dönme misin abartma demeyin, fazlasıyla çirkinim. Çevremdekiler çok zeki olduğumu söylerler, hiç bir işe yaramıyor bu.. kendimden nefret ediyorum, arkadaş içine çıktığımda yüzümü saklayasım geliyor, yok edesim geliyor.. genelde elim yüzümde olur. dayanamıyorum
Kendine çok, çok, çok fazla haksızlık ediyorsun. Öncelikle sana bir soru soracağım. Sen kendini beğenmezsen, seni kim beğenir ? Hiçkimse tabiki... Önce sen kendini seveceksin, kendine saygı duyacaksın o zaman gör bak insanlar seni nasıl beğenip saygı duyuyor. Sen olsan emin ol sende ben çok çirkinim, ölmek istemiyorum, kendimi görünce kusmak istiyorum diye ortada dolaşan birini beğenmezsin. Bir arkadaşım vardı Allah günah yazmasın o gerçekten maymundan dönmeydi. Ama kendini öyle bir beğeniyordu ki, emin ol o kendini beğeniş ve hava Adriana Lima'da yoktur. Ve işin gariibi peşinde koşan da sürüyle erkek vardı, aşkından ölenleri falan vardı. Üstelik zeki de değildi. Ben o kızda anladım, sen kendini nasıl görürsen karşıdaki de seni öyle görüyor. Sen önce kendini sev, bakımlı ol, gerisi sonra gelir :KK66:

Bence sen abartıyorsun hem arkadaşlarına da böyle diyorsan sürekli kendinden dert yanıyorsan şuram şöyle buram böyle diye hiç kusura bakma ama suç sende.Demekki sen onlara izin veriyorsun çirkin olduğunu ima edecek sözler söylemeye..İnsanlar böyledir canım benim, birilerini kırmaya üzmeye bayılırlar sende özgüvensiz olduğunu belli edersen oo iyi malzeme çıkar onlara.Elim yüzümde olur genelde ne demek..Böyle yapma lütfen önce bi özgüvenli ol..Sivilcelerin geçer dert değil istersen bi cildiyeye git izleri falan da varsa krem verir.Dişlerimi beğenmiyorum diyosun dişçiye git çaresine bakar.Bi 5 kilo olsan manken gibi vücudun olur yahu geceleri yemek ye mutlaka işe yaracaktır.Emin ol kilo vermekten daha kolay.Ve bir an önce şu melankolik ruh halinden çık.

Back
X