kapali olman saçini kesmene yada boyamana engel degil... :) bunlarda çok pahali seyler degil inan bana
kendi ruh halin için yapmalisin zaten bunu... radikal degisiklikler yapmalisin ki kendini daha iyi hissedebilesin.. :)
unutma yaptigin hiç bir degisiklik kalici degil... begenmedigin taktirde geriye dönmen mümkün... saçin uzar, baska bir renge boyatirsin... ayrica evde oldugun zaman basin açiktir genelde... kendini degismis görmen bile sana pozitif bir enerji verecektir...
ayrica makyaj'a gelince, örnek veriyorum eye liner'i ince çekiyorsan, biraz kalin çek... yada aksini yapiyorsan ince çek..
dogal toprak tonlarinda far kullan... hiç makyaj yapmiyorsan, biraz alistirma yap... yada buna tamamen karsiysan baska fikir degistirmeye bak... çünkü makyaj yüzdeki kusurlari kapatmaya ve yüzde degerlendirmek istedigin bölgeleri gölge oyunlariyla da ön plana çikarir...
makyaj'da neden bu kadar detaya girdim bilmiyorum, belki yapiyorsundur... belki yapmiyorsun, bu konuda net birsey yazmamissin...
giyim kusam'a da gelince, bunun acelesi yok, belki az önce saydiklarimi yapinca, buna da gerek kalmayacak...
hem belki koyu renklerde giyiniyorsan, açik renkli seyler deneyebilirsin... hani bunlar masrafli seyler degil.. sadece baska bir pencereden bakmayi dene...