Kendimden nasıl soğutabilirim?

şimdi o 20 yaşında.
çok çok küçük.
yani görünüşü olgundur. büyük durur . bilemiyorum ama ben bazen görüyorum. 23 yaşımdayım diyor 30 rahat görünüyor . öyle bi durumu var mı.
ne iş yapıyor. gününü nasıl geçiriyor.
sevmişseniz boş bi insan değil belki kim bilir.

Aranızdaki yaş farkından çok bence karşınızdaki kişinin 20 yaşında olması problem.Siz 40 o 32 olsa e olmasa iyi olur ama
oladabilir derdim.Çünkü yakınımda var. Ama 20 yaşında biri olmaz.Kendi oğlumu düşünüyorum çocuk daha.
Ne köy olur ne kasaba.Onun için hevessiniz bu sizin yaşınızla alakalı değil. Onun başında hala uçuşan kavak
yelleriyle alakalı.

Bu arada sakın çok olgun falan demeyin.Hele erkek 20 yaşında çok zor.

M maria111 önceki sayfaları toptan genellemeden önce durumunuzu normal karşılayan yorumcuları ayıklamayı başarabilseymişsiniz daha hoş olurmuş. Neyse.

Siz yanlış anlamayın beni lütfen.

Ben Şu ortamda elimden gelene fikrimle yardımcı olmaya çalıştım.

Bi konu açayım dedim üst üste hakaretler gelince çok kötü hissettim.

Sizleri elbette ayrı tutuyorum teşekkürler.

ilgisiz davran kalbini kır
senin yaşın yetmez ufaklık falan de
imalarda bulun falan

koca koca adamlar liseli kızlarla geziyo problem olmuyo iyi anlaşıyosanız neden olmasın,
daha görüşmemişsiniz bile belki görüştükten sonra kendiliğinden biter

Benim anlamadığım da o işte kızlarımız neredeyse babaları yaşında 15-20 yaş büyük adamlarla evleniyor.

Erkek geç olgunlaşırmış sözde.
Bu kişinin donanımıyla ilgili bence.

En makul çözüm bu yüz yüze gelmedik belki bitebilirdi çok haklısınız.

kendımızden buyuklerle zor anlaşıoruz kuçuklerle Allah kolaylık versın... çevre ne der durumundan zıyade bıraz yaşlanınca bırını bulur mu ??

Şu şekilde düşünün. Siz şu anda bir işte çalışıyorsunuz, o büyük ihtimalle okuyor. Kendini toparlayıp evlenecek zamana gelmesi için bir 5-6 sene gerekiyor. 5-6 sene sonra siz 33-34 yaşında olacaksınız. Diyelim ki evlendiniz. Bu yaştan sonra da daha fazla geç kalmamak için çocuk yapmak isteyeceksiniz, o ise daha 25-26 yaşında olacak ve kendini çocuk için hazır hissetmeyecek. Zaman geçtikçe bu yaş farkını daha fazla hissedeceksiniz, çünkü sizinle büyüyecek. Arkadaşların da dediği gibi şu an siz 40 o 32 olsaydı durum daha farklı olurdu. Çünkü belli bi noktaya gelmiş bir insan olurdu, işi gücü evi falan. Umarım anlatabiliyorumdur ne demek istediğimi. Tabi ki sevebilirsiniz, gönül bu ne olacağı belli olmaz büyük de konuşmamak gerekir. Ama bu işin olmayacağını anlamanız gerekiyor ilerde üzülmemeniz için.

7 yaş sorun değil, 8 yaş sorun değil, kadının büyük olması sorun değil, ama oğlanın (erkek diyemiyorum) yaşı sorun. 20-21 ne demek? Yapmayın. Siz 40 yaşınızda olursunuz da o da 32 olur sıkıntı olmaz. Sonuçta iki kişi de yetişkin sıfatının hakkını vermektedir. Hadi o 28 olsun. Ama yapmayın 20-21 ne? Bıyıkları yeni terlemiş çocuk gibi bir şeydir o ya.

sinanmadiginiz aci hakkinda atip tutmaniz kolay tabi, siye uyar uymaz sizi ilgilendiren bisey degil fikriniz varsa yazarsiniz yoksa konu sekmesini kapatirsiniz,kuru gürültüyü bazi üyeler pek seviyor.!

gelelim sana konu sahibi toplumu olusturanlar da burda seni kinayan ayiplayan insanlardan olustugu icin isin cok zor. onun icin cok yipranmadan cocukla yollari ayir,sogutmak icin bisey yapmaya gerek yok birak güzel hatirlasin seni...

Vakit kaybi bence yas farki bayagi var Acik acik konus sanada asik oluyos degildir bence yirmi yas neki ya basinda kavak yelleri esiyodur.

Seni ferahlatacak bir şey söylemek istiyorum.. her ne kadar yanlış doğru bilmem ama bu benim doğrum sanaldan ilişki olmaz olsada fazla sürmez sanaldan evlilik hiç olmaz şahsi görüşürüm suan kendim den 8 yaş büyük bir sevgilim var çok şükür mutluyum çünkü olgun ben çocuk gibiyim.. ama sende durum çok farklı erkeğin her zaman olgun olması iyidir derler bir yerden sonra sende bikarsin ki bıkmışsinda bundan önce ki sevgililerin seni nasıl terk ettiyse öyle yap ya bende bundan öncekileri sevmediğim halde bırakmıyordum aman be dedim o beni çoktan bırakır di dedin ve bıraktım ve bir şey daha sormak istiyorum orda başka bir sevgilisinin olmadığını nerden biliyorsun ?
Bence ben yapamıyorum başından beri yanlıştı bir daha bana yazma varsa da hakkım helal olsun de engelle bu kadar

bence biran önce bitir sürekli kavga etmekle ömür geçmes ki evlilikte daha zorlanırsın kısa yoldan dön

7 yas olur da 8 mi olmaz cocugun yaninda ablasi teyzesi falan durursun ya bunu kendine yapma senin yasinda ve oturdugun yerlere yakin asik olacak biri yokmu. Nasil bukadar ciddiye almissin belkide onun icin sadece bir internet aski veya zaman gecirmek icin hepimiz biliyoruz erkeklerin kendinden yasca buyuk kadinlara zaaflari var, ayrica erkekler kadinlardan gec olgunassir simdi belki fark etmiyo akillarniz falan uyusmus ama ilerde yas farki beli olacaktir.. Belkide karsisina daha nekadar asik olunacak kizlar cikacak buna engel olma kendini de aylene ve cevrene rezil ettme :)

zaten simdi kendinden epey büyük kadinla evlenen kalmadi hic muahalefet olucam diyeee?!!

Evet sanki 500 lü yıllarda kalmış bu durum sadece.

Bilimsel olarak da yanlış gibi konuşuluyor.

Cidden bu küçümseyenlere tek lafım dilerim kendilerinden 8-10 yaş küçük birini severler ve beni anlarlar.

Diğer türlü zor olduğunu ben de biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…