Kendimden nasıl soğutabilirim?

Zaten gorusmede olmamış yaş farkının sorun olduğunu ve bidaha konuşmak istemedigini söyle engelle numara değiş konuşma bidaha yaş olarak erkekler zaten 30 dan sonra biraz olgunlaşiyor bu daha çocuk nerdeyse cocukmu avutucaksiniz zamaniniza yazık başka biri olur hayatınızda onunuzu kapatmayın ergen oda bu yaşlarda çok etkilenir dahada umutlandirmayin

Ayy çok kıskandık hepimiz şu anda kardeşimiz yaşında sevgili istiyoruz gerçekten !

28 yaşında bir kadınsın buraya şöyle yap böyle yapta kendinden soğut yazıcaz sende yapıp ilişkini mi bitiriceksin bence de kapat konuyu..

Farkındaysan o HZ.muhammed canım bizim resulümüz.Şimdinin erkekleri onun binde biri yani taşıyamazlar

Kardeşim ben yaşa atıfta bulundum. Elbette kimse onun gibi olamaz.
Hiçbirinizin kocası onun gibi olamaz ona bakarsan zaten değil mi?

Canım bak lütfen yanlış anlama benim gülmem senin durumuna değil.Onun yaşı daha çok genç ve pedagog konusunun bununla bağlantısına güldüm benim anlayışla karşılamadığım taraf yaş farkı değil bak o 28 sen 35 falan olsan olabilir ama daha genç anlatabildim mi alın ma yani

Kardeşim ben yaşa atıfta bulundum. Elbette kimse onun gibi olamaz.
Hiçbirinizin kocası onun gibi olamaz ona bakarsan zaten değil mi?
tabi ki kimsenin kocası falan onun gibi olamaz aynen onu diyorum bende artı ben bekarım yaşımda 18 Allaha şükür sende ki kaprisin yarısı yok bende merak etme :)))

Hayır Allah için bir derdimi paylaştım sadece.

Gülen gülene. Toplum da böyleyse ben gerçekten yanlış yapıyorum.

Cidden bu kadarını beklemedim ben.

Reşit birey sonuçta ne pedogogu.

Tamam şimdi başta 7 yaşa göz yumup bir yaş daha küçük olması için geriye adım atmak biraz saçma geliyor. Ama daha da saçma olan şudur, sosyal ağ dan görüşüp yüz yüze pek bir ortama gelmeden geleceğe kenetlenmek iyi yön ile bakılamaz. Çünkü görüştüğün kişi görmeden etmeden yazarak telefon ederek kendini fazlasıyla kaptırması normal. Hadi diyelim niyetlendiniz ilerisine. Kendi ailene açıkladığında onlar da saçma bulmayacak mı? Hadi onu da geç, görüştünüz baktınız beklentiler farklı olduğunu anladınız. Şimdiye kadar yazışmaların ve telefon ile görüşmelerin ''vakit harcama'' olduğunu öğrenmeyecek misiniz?

O genç sevginin ve evliliğin daha ne olduğunu bilmeyecek bir yaşta. Sen ise hayat tecrübesi yapmış biririsin. O Ayrılamıyor ise mesafeni koru elbet de gün gelecek bırakacak. Ve benden tafsiyem bende erkek arkadaşımı sosyal ağdan tanıdım ama o zamana kadar sahip olmadığım huy ile buluşmaya davet ettim ve olay sosyal ağ dışı ilerledi. Yazarak sadece konuşarak bir ilişki süremez. Ha abimde Türkiye'den biri ile tanıştı ve arada 2500 Km mesafe var ancak ilk buluşmadan sonra ilerisine geçtiler.

Evet tabi ki h8
İç kimsenin kocası falan onun gibi olamaz aynen onu diyorum bende artı ben bekarım yaşımda 18 Allaha şükür sende ki kaprisin yarısı yok bende merak etme :)))

Sadece sana demiyorum genel olarak tepkiler çok aşırı.

Yaş farkı hep takıntıydı defalarca ayrılmak istedim sadece bu sebepten.

1 yaş daha çıkınca iyice dengeler bozuldu bende.

Haklısınız çok zor toplumsal kabullere göre normal sayılmaz.

Ama gülmek dalga geçmek de insanlık değil.

Yani bu konuda hassassın tabi ki bunu anlayışla karşılıyoruz.Ama yok kıskanıyorsunuz yok,kimseye dert anlatamayacakmıyım gibi cümleler hoş değil.Vallahi bak herkesin yorumu aynı kapıya çıkıyor sadece üslup farkımız var.Sende onu anlayışla karşılamalısın

Hayır Allah için bir derdimi paylaştım sadece.

Gülen gülene. Toplum da böyleyse ben gerçekten yanlış yapıyorum.

Cidden bu kadarını beklemedim ben.

Reşit birey sonuçta ne pedogogu.

Boşver bicogu dalgası na yazıyor canim başına gelmeyen yaşamayan bilmez yani takma sen kim ne derse desin senin için uygun olmadığını bil yeter

İyi niyetiniz için teşekkür ederim gerçekten.

Gülmek ve durumdan yararlanıp dalgaya almak derdini paylaşan biri için hoş olmaz tabi. Ama en azından gülünecek duruma gelebileceğini fark etmiş oldun. Eğerki ayrılma konusunda kararlı isen, karşı tarafı düşünmeyerekten atacaksın adımı. Yoksa ping pong topu gibi bunun sonu grülmez

Canım sanki 5 yaşında biri bahsettiğim kişi.

Bi anda Allah akıl fikir versin.

Kucağına al sev.

Pedagog lazım denince sence ne diyeyim?

Dert sadece kaynana koca mı platformda merak ediyorum?

Dalga geçmediyseniz üstünüze alınmanıza gerek yok.

M maria111 önceki sayfaları toptan genellemeden önce durumunuzu normal karşılayan yorumcuları ayıklamayı başarabilseymişsiniz daha hoş olurmuş. Neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…