Kendimden nasıl soğutabilirim?

28 yaşındaki bir bayan için 20 yaş erkek bence çocuktur ki ben de aynı yaştayım yani 25 yaşındaki bir erkekle bile görüşemezdim erkekler çok daha geç olgunlaşıyor.
Kendim bile 20 yaşımdaki halimi düşünüyorum da resmen çocukmuşum ya.

Valla irtibatı kesin. zaten sadece netten görüşmüşsünüz.. Kolay yani sil-engelle. Ben 22 yasima giricem sevgilim 30 idi hadi erkeğin büyük Olmasi bi nebzede. Ben 19 yasinda bi erkekle kendimi düşünemiyorum mesela sanki kendimi bi tuaf hissederim

ben zaten burda size verilen tepkilerin sebebini de anlamadım. 20 yaş erkek için olgun olmayabilir ama her kadın da olgun erkekten hoşlanacak diye bir durum yok.
daha görüşmemişsiniz bile sanki ırzına geçmişsiniz gibi tepkiler verilmiş çok ilginç.
insanlar hep konuşacaktır zaten, boyu kısa olsa da konuşurlar eğitimi düşük olsa da konuşurlar parasız olsa da konuşurlar.
halbuki kendi hayatlarına baksalar diğer insanların işine burunlarını sokmasalar daha mutlu olacaklar.
birileri tepki verecek diye eleştirecek diye kendinizi ayrılığa mecbur hissetmeyin bence. hele yazılanları hiç takmayın.
kime ne yani??

Size ve yukarda iyi niyetli yorum yapan tavsiye veren olumlu şekilde eleştiren herkese teşekkür ediyorum.

Nişanlımdan ayrılmıştım baya zorlu bi ayrılıktı çok yıpranmıştım ve antidepresan tedavisi gördüm hala görüyorum 9 ay oldu.

Uzak olması daha iyidi, Aşık olacağınız insanın nasıl biri olacağını siz seçemiyorsunuz malesef.

İnternetten konuştum hiç buluşmadım iş ciddileşmesin bazı özel anlar yaşanmasın diye dur dedim ona sürekli acele etme dedim.

Dinledi sağolsun çok iyi biri küçük belki ama burda bilmeden atıp tutan hakaret eden insanlardan daha olgun ve kültürlü tanısanız yemin ederim bana hak verirdiniz.

Zekama varan hakaretler işittim bu toplumda belki ona aşık olmak da benim sınavım kimse kınamasın.

O yorumları okuyunca tansiyonum fırladı kendimi kaybettim artık nasıl konu açtım niye açtım diye kendime kızdım çok utandım.

Ben eline bile dokunmadım niyetim yalnızlığımı paylaşacak bir yoldaştı bunun da yaşı mevkisi yok.

Erkek yapınca kızı yaşında biriyle olunca tebrik edilir ama biz kadınlar yine kadınları tersi olunca linç edebiliyoruz bugün linç edildiğimi hissettim.

Evet ben kimsenin ırzına geçmedim kimseyi kandırmadım uzaktan birini sevdim o da beni sevdi. Türlü zorluklar vardı ben bunları göze alamam diye Size açılmak istedim bugün sadece.

İnsanlık her şeyde her olayda lazım arkadaşlar şu konu bu konu yok.

İyi niyetli herkese teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Konunun kapatılması için iki kere mesaj attım yalnız pek bilmiyorum yardımcı olabilirseniz konuyu kapatmak için minnettar olurum.

İyi akşamlar herkese diyeceklerim bu kadar.

Biz sadece konu sahibine yardımcı olmak, fikrimizi paylaşmak için yorum yaptık ve senin bazında eleştiren,adeta ırzına geçmiş gibi tepki verenlerden bir tanesi olduğum için cevap yazıyorum.Biz olumsuz yaklaşanlardan,sen olumlu yaklaşanlardan sonuç itibariyle herkesin bir fikri olmuş oluyor bu konuda değil mi? Konu sahibi bizi dinlemiyecekse söyle bakalım senin bu tavsiyelerini neden dinlesin, senin bizden bir artın mı var ki ?işte bize ne olduğuna göre aynı şekil de SANANE...

Yaştan daha çok takıldığım mevzu 1 yıl boyunca hiç buluşup görüşmeden internet üzerinden sürdürmeniz. Bu çok çok anlamsız ve anormal! Madem yetişkin insanlarsınız niye görüşmediniz?

Ayrıca yüz yüze bile gelmeden nasıl güvenebiliyorsun ki çocuk belki yalancı, zaten çekindiği bir şey olmasa bu zamana kadar buluşmak isterdi bir erkek olarak. Ama senin de istememen garip. Bir şey diyemiyorum.

Konun kapanmadan ben de yazayım...
Aşk öyle güzel bir duygu kii onu yaşadığın ve tattigin için çok şanslın...
Evettt yaşı senden küçük olsa da 20 yaşında bile olsa eğer ruhu olgunsa 40 yaşa taş basar...
Ama seni ve sizi zor günler bekliyor diyebilirim...
Toplum baskısı yanı sıra karşı tarafın yaşı seni etkiliyor bu zaman geçtikçe büyür ve iyice çıkılmaz hal alır...
Yol yakinken vee çok fazla anı biriktirmeden ayrilman daha dogru olur.
Haaa eğer o kişi kaderinse Rabbim sizi yazmissa zaten yine biraraya gelirsiniz..
Kolaylıklar diliyorum...
Yazılan negatif yorumlara da takılma herkes aynı düşünmek zorunda değil...

Öyle bir şey yok.

30 yaşında adamın 20 yaşında üniversite öğrencisi kızla takılması da bana göre garip. 20li yaşlarda yaş farkı bana doğru gelmiyor 1-2 yaş dışında, çünkü beriki öğrenciyken öbürü hayata atılmış oluyor. Hayatta farklı yerlerde olan insanların bir araya gelmesi bence garip. 30 yaşında işli güçlü herif kampüste gezen kıza ilgi duyuyorsa ya duygusal olarak gelişememştir, duygusal olarak olgun değildir ya da gariptir.

Kadın erkek olsun 8 yaş 20li yaşlarda bana çok. 30lu yaşlarda eyvallah.

Burda cnm eşim de benden 15 yaş büyük kader kısmet yazanları da garipsiyorum zaten, maddiyatı iyi diye babalarını bulsalar evlenecekler.

Konu sahibesi ben yaşa takılmadım. Burda insanlar 20li yaşlardaki erkekler çocuk ben almazdım bibibi yazmışlar, eyvallah onlar almazsa almasınlar herkesin tercihi kendini bağlar.

Ama 28 yaşındaki bir insanın internetten 1 yıl görüşüp yüzünü bile görmediği biriyle evlenmeyi konuşması cidden çok tuhaf.

Son düzenleme:
Sen zaten kafanda tamamen bitirmiş olsan bize sormazsın ki çözüm yollarını kendin bizden çok çok daha iyi biliyosun.

Sen buradan belki bana birileri destek çıkar aman 7-8 yaştan nolur önemli olan aşk diyen ayakları yere basmayan bir nebze yaramı saran benimle hem fikir insanlar çıkar belki diye açtın bu konuyu.

Başka açıklaması yok.

Yukarda bi ifadem vardı, sana gore başka bana gore başka diye. Kilit yer orası. Senin kocan için subyanci deyilsin çünkü koçan 18 yaşındayken sen 3 yaşındaydın? Bu iğrenç bi yaklaşım..
18 ile 10 yaşındaki çocuk değil ki karşısındaki ; rustunu geçmiş 2 insan.. Allah akıl fikir vermiş, onlar bunu seçmiş. Sana bana ne?
İlk 3 sayfayı okudum herkes bi "Abla!" imasinda. Ee o zaman kendinden en az 8 yaş büyük olan kocasına abi desin?
Bu ifadeler size doğru geliyor mu?
8 yaş belki o erkeğe gore hiçbirşey? Belki kendinden büyük birinden hoşlanıyor. Niye yargiliyoruz?
Ben 25 yaşındayım sözlüm 28, keşke yasimiz daha yakın olsaydı, ki oldu da 30 olsaydı durur düşünürdüm neden kendi yasitim değil diye.
Bu insandan insana değişiyor. İnsanların tercihleri "ben"cil ve yargılanmaları. Çünkü sen sensin, ben değil. .

Bizim toplum kadınları kendinden büyük erkek sever olgunluk kisvesi altında eh evlenince evi arabası sabit geliri olan adam gerek değil mi? Kadınlar maddiyatı oturmamış diye yaşıtlarına bile bakmaz oldu.

Şimdi toplumda birisi kendinden küçük bir erkeğe bakamaz tabi, herkesin aşk! sevgi! evlilik! anlayışına ters olamaz böyle bir şey.
Bu kadın kalbiyle sevmiş kalbiyle hareket etmek istiyor. Mantığıyla (maddiyat odaklı) düşünen kadınlar tabi anlayamaz.

İsteyen kalbiyle isteyen kafasıyla yaşasın yahu kime ne? Önce mantık diyip abisiyle evlenenleri biz taşlıyor muyuz?

Tam olarak bu, ne bi eksik, ne bir fazla..

Mune

Son Yorum yapan arkadaşlarım kesinlikle Size katılıyorum ve çok teşekkürler.

Toplumun algısına bugün gerçekten şaştım ve anladım ki bu ülkede ben feminist filan olmayı bırakıyorum.

Bana destek verenleri bile taşlamaya başladılar Allah vicdan akıl fikir versin.

Lütfen bu konu kapansın artık mesaj attım hala kapanmadı çok rica ediyorum.

Bu konu yoruma kapatılabilir mi?

zaten sevıyeyı göruyosun bu zıhınlerın ne toplum ne sana katkısı olur bırak kendılerını en azından sanalda önemlı sansınlar
alınıp üzülcegın bı durum yok
he de geç

Aaaa ben şok kendini savunmaktan aciz insanın hali başka eeee tabi gerçekler zoruna mı gitti ? Yöneticiye şikayet ettin demek sana sadece Acıyorum ve bu çaresizliğine gülüyorum. Ben kötü bir yorum yaptığını zannetmiyorum.

zaten sevıyeyı göruyosun bu zıhınlerın ne toplum ne sana katkısı olur bırak kendılerını en azından sanalda önemlı sansınlar
alınıp üzülcegın bı durum yok
he de geç
Valla senin kuyruk acın bir başka güzelim :))) seni görende sanal da değilsin zanneder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…