- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Yahu ne taşlaması ne şeyi?herkes yorumunu söylüyor Allah sana akıl fikir versin eleştiriye açın biraz kendinizi.Ve tüm yorumlar senin iyiliğine yönelikSon Yorum yapan arkadaşlarım kesinlikle Size katılıyorum ve çok teşekkürler.
Toplumun algısına bugün gerçekten şaştım ve anladım ki bu ülkede ben feminist filan olmayı bırakıyorum.
Bana destek verenleri bile taşlamaya başladılar Allah vicdan akıl fikir versin.
Lütfen bu konu kapansın artık mesaj attım hala kapanmadı çok rica ediyorum.
Bu konu yoruma kapatılabilir mi?
Göz bayma imojisi yok muYahu ne taşlaması ne şeyi?herkes yorumunu söylüyor Allah sana akıl fikir versin eleştiriye açın biraz kendinizi.Ve tüm yorumlar senin iyiliğine yönelik
AnlamadımGöz bayma imojisi yok mu
Tüm yorumlar senin iyiliğin için, kısmına göz bayma imojisi olsa onu kullanirdim. İnanın ilk 3 sayfayı okuyan çoğu ABLA!si yorumu yapmış. Bu eleştiri değildir..Anlamadım
Ya boşver bunlar sadece duymak istediklerini duyarlar50 kere söylenmiş ben tekrar söyleyeyim, mesele fark değil mesele yaşlarınız. 20 yaşında bir erkeğe o gözle bakabilmenizi aklım almadı. Üstelik öğretmenmişsiniz o ayrı fecaat, resmen öğrencileriniz yaşında farkındasınız degil mi?
50 kere söylenmiş ben tekrar söyleyeyim, mesele fark değil mesele yaşlarınız. 20 yaşında bir erkeğe o gözle bakabilmenizi aklım almadı. Üstelik öğretmenmişsiniz o ayrı fecaat, resmen öğrencileriniz yaşında farkındasınız degil mi?
Çok haklısın zaten bu saatten sonra sadece ikisini ilgilendirir biride yorumum işine gelmediği için yöneticiye etiketledi şikayet etti yani eee tabi işine gelmeyinceTüm yorumlar senin iyiliğin için, kısmına göz bayma imojisi olsa onu kullanirdim. İnanın ilk 3 sayfayı okuyan çoğu ABLA!si yorumu yapmış. Bu eleştiri değildir..
Aradaki fark 2 sini ilgilendirir.
Bence yaş konusuna girilmeden internet üzerinden geçen 1 yıl tek konu olmalıydıÇok haklısın biride yorumum işine gelmediği için yöneticiye etiketledi şikayet etti yani eee tabi işine gelmeyince
Size tuhaf gelen nedir? Çok ciddiyim. Nasıl ki öğrencisiyle evlenen lise öğretmenimi yadirgadim, konu sahibini de yadırgıyorum. Kadın erkek farketmez bu kadar yaş farkı normal mi?
Lütfen ciddi olmadığınızı söyleyin. Yoksa kadın doğduğum için utanacağım.
Bence yaş konusuna girilmeden internet üzerinden geçen 1 yıl tek konu olmalıydı
Oda konu oldu ama yaş kısmının üstünde durulmasının sebebi konu sahibinin bile bu kısımdan dolayı emin olamamasıydı eee o bile emin değilken millet nasıl olumlu baksınBence yaş konusuna girilmeden internet üzerinden geçen 1 yıl tek konu olmalıydı
Kardeş sana gore bana gore değil. Ama herkes de sen yada ben değil. Lütfen bunu anlayin. Bunu kavrasak ortada sorun kalmayacak.Size tuhaf gelen nedir? Çok ciddiyim. Nasıl ki öğrencisiyle evlenen lise öğretmenimi yadirgadim, konu sahibini de yadırgıyorum. Kadın erkek farketmez bu kadar yaş farkı normal mi?
Bacım konu sahibini bi kenara koy, kadınlar 20 erkek- 28 kız yaşına karşı? Bu kendilerinin tercihiyken bize ne yaş yargılamak ablası demek bize mi düştü. O zaman kızlar küçük olun a kız kardeş değilsin. Ama maalesef işte.Oda konu oldu ama yaş kısmının üstünde durulmasının sebebi konu sahibinin bile bu kısımdan dolayı emin olamamasıydı eee o bile emin değilken millet nasıl olumlu baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?