Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl boyunca neden görüşmediniz?
bakın internetten vs tanışmayı ben normal karşılıyorum ama sizin bu durumunuz normal değil. kaldı ki yaş farkı çok fazla. olmaz yani. çocuk mu büyüteceksiniz.
Sende napmışın ya 28 yaşında kadınsın 20 yaşında çocukla böyle bi münasebete girmek. Allah akıl fikir versin. Çocuğun bi yakını olsam öğrensemki 28 yaşında bi bayanla ilişki içindeler o yani senin için neler düşünürdüm bilemiyorum....
O öğrenci ben özel bir kurumda çalışıyordum şu an memuriyet bekliyorum bişeyler rayına oturmadan görüşmemek benim fikrimdi.
Allah a şükür aklım var. Peygamberimizin 15 yaş büyük bir kadınla evlendiğini unutmayın.
Kınamayın yardım istedim sadece.
Bana bunu normalleştiremezsim ya 25 yaşımdayım kız kardeşim benden 8 yaş küçük. Ve onun arkadaşlarına o gözle baktığımı düşünemiyorum bile, çocuklar çünkü. 28 yaşındaki kadın 20 yaşnda bi çocukla konuşuyosa normal değildir. Kes at bi daha böyle bişeyi tekrarlama bence.Allah a şükür aklım var. Peygamberimizin 15 yaş büyük bir kadınla evlendiğini unutmayın.
Kınamayın yardım istedim sadece.
500lü yıllarda yaşamıyoruz yalnız. biz zaten mümkün değil böyle bişey olamaz demedik. uygun değil dedik.
sadece internet üzerinden görüşüp te evliliğe varan konuşma mı yaptınız.Merhaba hanımlar.
Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.
Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.
Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.
Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.
Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.
Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.
Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?
Cevabım Size değildi.
İyi de durumu çok dramatize ediyorsunuz.
Aramızdaki yaş farkını hep sorun edicem bu yüzden devam etmek istemiyorum de ve ayrılın o zaman.
Yapılan saçmalıklarada böyle örneklemeler veriyolar ya sinir oluyorum500lü yıllarda yaşamıyoruz yalnız. biz zaten mümkün değil böyle bişey olamaz demedik. uygun değil dedik.
Güldürdün yaaa:))))))Pedagog yardımı alın ayrılırken sarsılmasın.![]()