Kendimden nasıl soğutabilirim?

Sende napmışın ya 28 yaşında kadınsın 20 yaşında çocukla böyle bi münasebete girmek. Allah akıl fikir versin. Çocuğun bi yakını olsam öğrensemki 28 yaşında bi bayanla ilişki içindeler yani senin için neler düşünürdüm bilemiyorum....

1 yıl boyunca neden görüşmediniz?

bakın internetten vs tanışmayı ben normal karşılıyorum ama sizin bu durumunuz normal değil. kaldı ki yaş farkı çok fazla. olmaz yani. çocuk mu büyüteceksiniz.

O öğrenci ben özel bir kurumda çalışıyordum şu an memuriyet bekliyorum bişeyler rayına oturmadan görüşmemek benim fikrimdi.

8 yaş fark çok hissedilir 20li yaşlarda... 26-27 yaşın üstünde olsa daha farklı düşünürdü. Yaşından küçük gösteren bir hanımsanız niçin 8 yaş fark olmasın ki? Açıkçası 5-6 yaşa kadar kadının büyük olduğu durum bana hiç anormal gelmiyor, gayet de olabilir.

Ama sorun 20 yaşında olması...
Sadece netten görüşüyorsanız, irtibatı direkt kesin yani zor değil ki.

Sende napmışın ya 28 yaşında kadınsın 20 yaşında çocukla böyle bi münasebete girmek. Allah akıl fikir versin. Çocuğun bi yakını olsam öğrensemki 28 yaşında bi bayanla ilişki içindeler o yani senin için neler düşünürdüm bilemiyorum....

Allah a şükür aklım var. Peygamberimizin 15 yaş büyük bir kadınla evlendiğini unutmayın.

Kınamayın yardım istedim sadece.

O öğrenci ben özel bir kurumda çalışıyordum şu an memuriyet bekliyorum bişeyler rayına oturmadan görüşmemek benim fikrimdi.

18 yaşında 4 yıllık üniversiteye başlasa bitirmesi 22 yaşını bulur. hadi oyalanma vs iş bulması 23. 3 sene bıyunca görüşmeyecek misiniz? nasıl bu kadar mantıksız olabiliyorsunuz?

İnanın yardım istedim ama şu ramazan günü dalga geçeceğinizi bilsem açmazdım bu konuyu.

Allah a şükür aklım var. Peygamberimizin 15 yaş büyük bir kadınla evlendiğini unutmayın.

500lü yıllarda yaşamıyoruz yalnız. biz zaten mümkün değil böyle bişey olamaz demedik. uygun değil dedik.

Bana bunu normalleştiremezsim ya 25 yaşımdayım kız kardeşim benden 8 yaş küçük. Ve onun arkadaşlarına o gözle baktığımı düşünemiyorum bile, çocuklar çünkü. 28 yaşındaki kadın 20 yaşnda bi çocukla konuşuyosa normal değildir. Kes at bi daha böyle bişeyi tekrarlama bence.

Merhaba hanımlar.

Daha önce de benzer bi konu açmıştım, sosyal medya platformunda biriyle tanıştım eski sevgililer hakkında dertleşirken birbirimizi sevmeye başladık.
Arada 7 yaş fark olmasına rağmen, daha önce kendimden küçük biriyle hiç ilişkim olmamasına rağmen sevdim.

Samimi içten bi çocuk, çok kavga ediyoruz ama hatası var ise hemen özür diler 1 yıl oldu sadece telefondan ve netten sohbet ediyoruz.
Evliliği bile konuştuk.
Dün bana aslında söylediğinden 1 yaş daha küçük olduğunu söyledi yani ben 28 o 20 yaşında.

Küçük erkek kardeşimden bile 1 yaş küçük olduğunu öğrendim yani.

Çok sık tartışsak da asla vazgeçmedik ama ben yaşı hep taktım 2 kez rüyama bile girdi bu yaş konusu aileme açıklayamadığımı görmüştüm rüya esnasında.

Zaten takıntım var 1 yaş daha küçük çıktı. Tamam onu kabul ettin 1 yaş farkı da kabul diyenleriniz olabilir ama ben bu durumdan hem korktum zaten.

Onu da düşünüyorum belki başka insanlarla tanışmasına engel olacağım biliyorum çok seviyor çok alıştı bana sadece sevgili değil arkadaş gibi de seviyor.

Şimdi akıl verin bana lütfen onu kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?
sadece internet üzerinden görüşüp te evliliğe varan konuşma mı yaptınız.
yüzyüze görüşmediniz mi hiç.
daha çocuk denecek yaşta .8 yaş çok büyük fark.
zamanla soğur sen ilgi göstermedikçe
o yaşlarda normal böyle şeyler.
unutur gider merak etme

Bu tarz ilişkileri bitirmek en kolay olanıdır.Çünkü onlar sadece elektronik ortamda vardırlar.Numarayı değiştirip engeli çaktığın an biter.Gerçek hayatta değil ki,yanında değil ki gördüğün de kötü hissedesin,belki pişman olasın ,içlenesin işte bu yüzden bu tarz ilişkilere hiç başlamamak gerek

engelle yada bir arkadaşın açsın aradığında ben sevgilisiyim nişanlısıyım vs desin arkadaşın

Cevabım Size değildi.

biliyorum ama verdiğiniz örnek çok alakasız.

yani siz ayrılmak istiyor musunuz? eğer istiyorsanız soğutmanıza gerek yok. iletişimi koparır geçersiniz. eğer ayrılmak istemiyorsanız da konunun amacını çözemedim.

20 yaşında daha çocuktur o, bidaha görüşmek istemediğinizi söyleyip silip engelleyeceksiniz yapacak başka bişey yok, gerekirse bir süre sosyal medya kullanmayın.
8 yaş çok değil, o 30 siz 38 olsaydınız, ya da 40-48 gayet normal karşılanırdı, ama burda daha 20 yaşında ergenlikten yeni çıkan biriyle yetişkin bir kadın sözkonusu... sonunda incinen siz olursunuz.

Sınavları bittiyse eğer ayrılmak icin daha fazla beklemeyin derim ben. Tabi eger ayrilmak istiyorsanız.

Ayrılmak niyetinde degilseniz de hazir yaz tatili de gelmisken görüşün bi. Ya o gelsin ya da siz gidin. Belki de yüzyüze gelince bütün büyü bozulacaktır.

Ve o yaşlardaki erkekler biraz da "öyle bi erkeğimki benden ne kadar büyük hatunu tavladım" havasında da olabiliyorlar. Bunu da cıkarmayın aklınızdan.

Neyse hanımlar gülmeye doyduysanız konuyu kapatıyorum birazdan yetkiliye bildirip.

Sadece şunu diliyorum umarım kendinizden 8-10 yaş küçük birini sevip beni anlarsınız.
Ben de çok yadırgardım çünkü.

Size burda kocam kaynanam şöyle bir muamele yaptı desem mi yardım edeceksiniz sadece.

Kıskançlık bu yaptığınız yeminle.

Gerçekten Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ediyorum.

Back
X