- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.367
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Abim olucak sal.k birakmadiNeden okumadınız peki?
Istemsiz kasiliyorum yemin ederim bu yuzden kendime cok kiziyorum arada dilim aciliyor ama 5 saniyecik .aslinda onlarda cok konusmuyolar belki konussalar benide konusturtsalar acilicamda yokk iste hep ya uyuyolar ya tv izliyolarSalak gibi görüneceğinizi düşünürseniz sizi salak gibi görürler. Aziz Sancar'la, İlber Ortaylı'yla sohbet etmiyosunuz kasmayın bu kadar.
Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/Önemli olan onların sizi nasıl gördüğü,
Aşağılayıcı bakış ya da tavırlara mı maruz kaldınız?
Hangi çok bilimsel konulardan konuşuluyor da sizin bilginiz yok?
Özgüven meselesi sadece ve sadece umursamamakla oluyor,konuşun,çekinmeyin,bildiğiniz konularda tabi ki.
Saçmalama lütfen, ne alaka okumakla meslek edinirsin.Iyi aksamlar kk
Ozguvenimi tamamen kaybettim kendimi ezik hissediyorum görümcelerimin yaninda çünkü ben ortaokul mevzunuyum onlarsa okulu bitirmia meslekleri belli olan kisiler onlarla sohbet edemiyorum cunku surekli kafamda ya karsilarinda salak gibi gozukursem normalde herkesle cat pat gayet guzel konusuyorum ama onlarin yaninda konusamiyorum cunku konustugumdada batiyorum sacma sapan konusuyorum offfffffff sinirlerim bozuldu evleneli 8.9 ay oldu ben hala onlara alisamadim ve kendimi ezikkkkk hissediyorum bunu nasil atlatirim :///////////
Önemli olan iyi bir birey olabilmek bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Sizde kendinizi geliştirebilirsiniz pek çok sekilde[/QUOT
Evet onlari gozumde cok buyutuyorum cunku o hissi veriyolar bana yoksa benim kuzenlerimde okumus etmis ama gayette guzel sohbet ediyoruz
Siyah saçlı,beyaz tenli bakın ben buradan anladımEvet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/
Saçmalama lütfen, ne alaka okumakla meslek edinirsin.
Kendini geliştirmek kişisel alaka ister.
Kendini geliştir, sürekli oku.
Ben şimdi okudum die senden üstün degilim ki.
Benim bilmediğim bi cok seyi senden de öğrenebilirim.
Öyle düşünme.
Canım benim nice iş adamları var okumamış ama adam zeki ve kendini sürekli geliştirmiş.
Nice kallavi üni bitirmiş bi baltaya sap olamamış insanlar tanıyorum.
Istemsiz kasiliyorum yemin ederim bu yuzden kendime cok kiziyorum arada dilim aciliyor ama 5 saniyecik .aslinda onlarda cok konusmuyolar belki konussalar benide konusturtsalar acilicamda yokk iste hep ya uyuyolar ya tv izliyolar
Siyah saçlı,beyaz tenli bakın ben buradan anladım
O da anlamış ama eziklemek istemiş.
Zaten onlar sizin sayenizde büyükleniyor,siz öyle gördüğünüz için.
Umursama,ayrıca kitap oku,bol bol.
Düzgün cümle kurmaya,beyni daha kıvrak çalıştırmaya yardımcı olacaktır.
Eger egitiminize devam etmek gibi bir isteginiz varsa bunu gerceklestirin bence. Ya da çeşitli kurslara katilmak, spora gitmek falan da ozguveninizi artirabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?