- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kole yazilari ?Üniversite okumakla aşırı kültürlü olunmaz ki.Onlarında çok donanımlı olduğunu veya entellektüel konuşmalar yaptıklarını hiç sanmam.Bence siz kendi kendinizi aşağı görüyorsunuz onlardan.Çok kafanıza takıyorsanız kendinizi geliştirin.Gündemi takip edin,köle yazıları veya kitap okuyun.Herşeyden önce de kendimize güvenin.Özgüveniniz yok
Üzüldüm. Yaşınız kaç? Okuyun bence içinizde istek varsa.Abim olucak sal.k birakmadi
Bu kadar şikayetçiyseniz dışarıdan bitirin..ayrıca aile toplantılarında atom parçalanmıyor :)
21 yasindayimÜzüldüm. Yaşınız kaç? Okuyun bence içinizde istek varsa.
Meslek sahibi olmaları ya da üni mezunu olmaları mesele değil. Bence asıl problem konuşma tarzları. Sana hitap etmiyor olabilir. Sen onlar gibi modern konuşmak zorunda değilsin ki. Nasılsan öyle ol. Ve kesinlikle eziklik düşüncesini at kafandan.
Oo yaş çok küçük daha çok rahat okursunuz.21 yasindayim
Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/
Hamileyim bide :) 3 ay sonra dogucak insallah.ozaman da okuyabilirmiyim ondan pek emin degilimOo yaş çok küçük daha çok rahat okursunuz.
Ben onceden oyle degildim ya evlenince boyle oldum nedense bekarken ozguvenim vardi
Amaa gorumcem oyle soyluyince dalga gecer gbi guldu bnde kendimi kotu hisssetim susma hakkkimi kullandim...aciktan da basimda ogretmen olmadan yapamam die dusuyorumTuhaf birşey yok ki söylediğinizde, sarışın bronz tenli nasıl oluyorsa, esmer beyaz tenli de öyle oluyor. Siz açıktan liseye yazılın, okulunuzu tamamlayın, özgüveniniz yerine gelir. Şimdi görümcelere alışsanız, çocuğunuz olup okula başlayınca okuyamamış olmak daha çok üzer sizi.
Yapabilirmiyim aciktan okumayi ogretmen olmadan :)Buna izin veren sizsiniz..böyle hissetmenizi istiyorlar ve siz "evet ben böyleyim" diyerek kabulleniyorsunuz..henüz çok gençsizniz..yerinizde olsam sadece kendim için ve ileride doğacak çocuğuma örnek olmak adına eğitimime dışardan devam ederdim..size zor gelmesin..hem çalışıp hem dışardan okul bitiren çok var..bu planınızı bilmek zorunda da değiller üstelik :) eylül'de başvuru yapın derim..başarabildiğinizi en başta siz görün.
Amaa gorumcem oyle soyluyince dalga gecer gbi guldu bnde kendimi kotu hisssetim susma hakkkimi kullandim...aciktan da basimda ogretmen olmadan yapamam die dusuyorum
Bence cok sevimliEvet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/
Cok tesekur ederim bunu dusunucem :)Yoo niye yapamayasınız. Zaten videolu ders anlatımları vardır her konunun. Çözemediğiniz soruları, konuları burada lise alanında ya da facebook gruplarında sorarsınız. Bana dm atsanız ben anlatmaya çalışırım mesela anlamadığınız yerleri ya da en azından uygun kaynak öneriririm. O kadar zor değil zaten lise müfredatı.
:))Bence cok sevimli
Biri kimya digeri makina muhendisi sora radyo tv digeri moda tasarimGörümceler Harvardda okudu galiba
Size böyle hissettirecek bir şey yapıyorlarsa cahilin inde gideniymisler zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?