Kendimden nefret ediyorum

Kole yazilari ?

Aynen tam ustune bastin ben onlar gibi modern konusmak zorunda degilim nie kendimi kasiyorumki oyle

Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/

Tuhaf birşey yok ki söylediğinizde, sarışın bronz tenli nasıl oluyorsa, esmer beyaz tenli de öyle oluyor. Siz açıktan liseye yazılın, okulunuzu tamamlayın, özgüveniniz yerine gelir. Şimdi görümcelere alışsanız, çocuğunuz olup okula başlayınca okuyamamış olmak daha çok üzer sizi.

Ben onceden oyle degildim ya evlenince boyle oldum nedense bekarken ozguvenim vardi

Buna izin veren sizsiniz..böyle hissetmenizi istiyorlar ve siz "evet ben böyleyim" diyerek kabulleniyorsunuz..henüz çok gençsizniz..yerinizde olsam sadece kendim için ve ileride doğacak çocuğuma örnek olmak adına eğitimime dışardan devam ederdim..size zor gelmesin..hem çalışıp hem dışardan okul bitiren çok var..bu planınızı bilmek zorunda da değiller üstelik :) eylül'de başvuru yapın derim..başarabildiğinizi en başta siz görün.

Amaa gorumcem oyle soyluyince dalga gecer gbi guldu bnde kendimi kotu hisssetim susma hakkkimi kullandim...aciktan da basimda ogretmen olmadan yapamam die dusuyorum

Yapabilirmiyim aciktan okumayi ogretmen olmadan :)

Oturup dünya tarihi konuşmayacaksınız fakat dediğiniz şey sanırım diksiyon, doğru kelimeler olabilir.. Bunun için size kitap okumanızı tavsiye ederim.. birde dünya klasiklerinden olursa on numara olurr

Amaa gorumcem oyle soyluyince dalga gecer gbi guldu bnde kendimi kotu hisssetim susma hakkkimi kullandim...aciktan da basimda ogretmen olmadan yapamam die dusuyorum

Yoo niye yapamayasınız. Zaten videolu ders anlatımları vardır her konunun. Çözemediğiniz soruları, konuları burada lise alanında ya da facebook gruplarında sorarsınız. Bana dm atsanız ben anlatmaya çalışırım mesela anlamadığınız yerleri ya da en azından uygun kaynak öneriririm. O kadar zor değil zaten lise müfredatı.

Cok tesekur ederim bunu dusunucem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…