Kendimden nefret ediyorum

En buyugunun hakkinu yiyemem o hic oyle hissettirmiyo kucugude oyle ama su makina muhendisi olan bide kimya olan oyle hissettiriyor
Benim hayatımda tanıdığım en bilge insan dedemdi.
Okula gitmemişti ama hem Osmanlı Türkçesiyle hem de günümüz Türkçesiyle okur, sadece Osmanlı Türkçesiyle günlükler tutardı.
Mutlaka okurdu ama. Öldükten sonra günlüklerinin birkaçını kurtarabildim atılmaktan.
Kitapligimin en güzel köşesinde duruyorlar.
Ne yazdığını merak ediyorum ama henüz okumaya cesaretim yok.

Disaridan liseyi okuyun, kitap okuyun, hobi edinin, eger istanbul'da oturuyorsaniz ismek kurslarina yazilin veya kendi sehrinizde varsa kayit olun. Bunlari kendi ayaklari uzerinde durabilmek icin yapin, onlara hitap edebilmek icin degil. Lutfen kendinizi bir meslek edinebilecek sekilde donanimlayin.

Ben olsam hemen okurdum cooooookkkk merak ederdim bna kalirsa sende oku

Baska sehirde yasiyorum ben ama kursa gitmek zaten vardi aklimda gidicem insallah

Istemsiz kasiliyorum yemin ederim bu yuzden kendime cok kiziyorum arada dilim aciliyor ama 5 saniyecik .aslinda onlarda cok konusmuyolar belki konussalar benide konusturtsalar acilicamda yokk iste hep ya uyuyolar ya tv izliyolar
Kaç yaşindasın? Demek ya uyuyolar ya tv izliyolar..
Sen kac yaşındasın? Görümcelerine bukadar takıklığının sebebi nedir? Dünyanın merkezi neden onlarki?

Siz kendinizi ezdirirseniz tabi boyle olur bnm esimin ailesinde okuyan kimse yoktur hatta bazileri okuma yazmasi yok bn okul okudum hatta unv okudum ama esimin ailesi o kadar ozguvenliki anlataman onlara laf anlatamazsin hep onlar hakli bn haksz oluyorum bnce bu okuyup okumamakla alakasz bsy taba bna gore sz kendinizi ezdrmeyin

Biara cok kotu tartistik biriyle ben onlarin beni ezikmis gibi gormelerine dayanamiyorum kendimidr ezik gormeye cokk kiziyorum oyuzden kendime hatta onlara gitmemeye basladim cunku cok sıkıldım bi durumdan offf bilmiyorum ya kafam cok karisik

Kendini hic kotu ve ezik hissetme inan en iyi universiteleri bitirmis o kadar geriz...li taniyorum ki inanamazsin.
Hersey kendini gelistirmenle ilgili. En basiti gunluk haberleri gundemi bilimi sanati mutlaka takip et. Farkli tur muzikler kesfet sana hitap eden farkli tarzlar bulabilirsin belki. Sevdigin türde kitaplar okuyabilirsin yda kitap okumayi sevmiyorsan sevdigin tarzda filmler seyret.
Eger imkanın varsa aciktan okumaya devam et. Ama sakin kendini ezik hissetme. Rahat ol. Kimseye kendini kanıtlamak zorunda degilsin.
Herseyden once duzgun dürüst duyarli bir insan olmak cok onemli gerisi teferruat.

Siz niye boyle düşünüyorsunuz ki sz kendinizi ezik gorurseniz herkes szi ezik gorur hic bi zamn ozguveninizi kaybetmeyin birde ezik gorulucek neyiniz varki neyiniz eksik onlardan onlarin neyi fazla konu sadece okumak mi bnce alakasi yok siz bunlari cok kafaniza takmışsınız biraz rahatlayin

Haklisin kendimi gelistirmem lazim gunden gune batiyorum

Konu okumak degil sadece cok ayri dunyanin insanlariyiz ben farkliyim onlar farkli oyuzden anlasamiyoruz

yaşın küçuk daha cok fazla sorumlulugun yoksa hemen acik liseye yazil. Kayit tarihi bitmek uzere kimseyede soyleme elestiriyi yorumu kaldiramayabilirsin. Ilk amacin liseyi bitirmek olabilir bebegini saglikla buyutmek olabilir hayat senin esin arasinda . ama cok merak ettim esin ailesi ne mesleklere sahipler nasa da felan mi calisiyolar.

Esimde 5 kadar okumus asgari ucrete caliyo:) okusaydi evlenmezdim ztn onunla davul bile dengi dengine die dusunenlerdenim

Esimin ailesimi cok pardon yanlis anladim
1moda tasarim
2kimya ogretmeni
3radyo tv
4makine muhendisi

Konu okumak degil sadece cok ayri dunyanin insanlariyiz ben farkliyim onlar farkli oyuzden anlasamiyoruz
Anlasamiyorsaniz gitmeyin az gorusun ama bnce bi icten konusmaya calissanizbelki iyi olur ama sizin hissettiklerinizi bnde bi ara hissettim bi eltimi yaninda kendimi rahat hissedemiyorum araniz cok soguk bir birimize karai hic saygiszligimiz yok ama kanimiz isinmadi cok ugrastim diger eltilerim gibi bunlada iyi oliyim diye yok olmadi olmayinca olmuyo bnce kaniniz isinmiyo bos verin zamana birakin bu arada kac senelik evlisiniz ki

Aynen gitmicem fazla .ben 9 aydir evliyim :)

Ne okumuş makam sahipleri var konuşmayı bilmeyen cahiller. Silkelesen cehalet... bence bu sosyallikle alakalı birşey upraşın olsun resim dersi spor gibi insanlarla bol bol konuş. Kendini sevki sevsinler saygın olsunki saygı duysunlar sakınnn ama sakınnn kimse senden üstün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…