Kendimden nefret ediyorum

Onlar bunu sana hissettiriyor mu bende lise mezunuyum yengem hemen hemen her konuşmamızda derdi sen üniversite okumadığın için bilmiyorsun vs. diye yıllarca ses etmedim öyle demesi bana dokunuyordu ama artniyetli düşünmedim ama şuan anlıyorum beni ezmek istemiş hep gerçi şuan kendisi üniversite okumasına rağmen benden çok daha güç bir halde acaba bu ilahi adalet mi diye geçmiyor değil aklımdan...

Arkadaşım annesi ortaokuldan başlayıp üniversiteye kadar açıktan okudu. Şu an 45 yaşında ve üniversite sosyoloji birinci sınıf öğrencisi yine açıktan. Çok rahatsız ediyorsa bundan beslenip devam ettirin. Ayrıca 4 çocuk annesi küçük oğluyla aynı sene üniversiteye başladı. İçinde istek vardı. Hiçbir şey için geç değil.

Annem ilkokul mezunu. Profesorlerle aşık atıyor kadın. Kendini cok gelistrdi. Teknolojik bir yenilik ciksin bizden once ogrenir.

Universjte okurken sinifta ne salaklar vardi. Bu da diplomali olacak diyoduk.

Yeterli ornek sanirim. Kendinizi gelistrmeyle alakali bu.

önemli olan insan olmak gerisi bos.
okuyup küfürlü konusan, saygisiz birsürü insan taniyorum.

:) :) Kendinle celismissin davul bile dengi dengine haklısın ama diğer kisilerede aynı mantıkla yaklaşmak gerek

Sekerim sen anlamadin yada ben anlatamadim ben yine diyorum bu lafin arkasindayim dogulu olupta okuyan yokmu yani.benim orda anlatmaya calistigim bukadae kultur cart curt turkcesi sorun ediyosa evlenmesin

Önemli olan mezun olduğun kurum değil kendini ne kadar geliştirdiğin. Tabii ki üniversite okumak insana bir şeyler katıyor, ufkun genişliyor, bakış açın değişiyor, gelişiyorsun ama bunu kendin de yapabilirsin. Diziler, evlilik programları izleyerek değil tabii, araştırmak, okumak çok önemli. Benim müstakbel nişanlım lise terk ben üniversite mezunuyum ama o sürekli kendini geliştirmiştir, siyaset olsun, tarih olsun, her konuda bilgisi vardır, tartışma programlarını takip eder, belgeseller izler, haberleri hiç kaçırmaz, hayat tecrübesi de fazladır büyük şehirde yaşadığı için, benden daha çok görmüş geçirmiş, insan sarrafı olmuş yani. Bazen onunla konuşurken kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki utanıyorum cahilliğimden ve çaktırmadan konuyu kapatmaya çalışıyorum :) yetişemiyorum yani ona. Yani demem o ki kendine ne kattığında çok önemli.

Aynen oyle kendini gelistirmisse ne mutlu ona :) benimde kendimi gelistirmem lazim

Kursa gitmeyi dusunuyorum da cokk uzak bize zaten tasinicaz burdan ozaman giderim

Bence birseyi yapicaksaniz bahane bulmayin. Uzak olabilir, anladigim kadariyla cocugunuz felan yok iste gidin hemde size ugras olur. Ayrica boyle ezik hissediyorsaniz hemen cocuk dusunmeyin derim, kendinizi gelistirin cocuk sonrada olur. Ama once ozguven lazim size

Cocum karnimda tasinma iside 1.2 aya kalmaz olucak zaten bahane degil, aslinda bu hafta tsinmayi dusunuyoduk ama sanirim vazgecti esim daha kiramizin dolmasina var ya oyuzdn

Cocum karnimda tasinma iside 1.2 aya kalmaz olucak zaten bahane degil, aslinda bu hafta tsinmayi dusunuyoduk ama sanirim vazgecti esim daha kiramizin dolmasina var ya oyuzdn

Sallayin o zaman gorumcelerinizi, sizi begenen begenmis onlara ne sizin bitirdiginiz okuldan felan. Begenmediklerini sanmiyorum ama oyleyse bile bu kendilerin sorunu sizde onlari begenmeyin Ama bu aradada kitap okuyun bol bol, gercekten goruceksiniz sizdeki degisimi.

Biliyom

Okucm esime soyledim zatn alicak bna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…