- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Onlar bunu sana hissettiriyor mu bende lise mezunuyum yengem hemen hemen her konuşmamızda derdi sen üniversite okumadığın için bilmiyorsun vs. diye yıllarca ses etmedim öyle demesi bana dokunuyordu ama artniyetli düşünmedim ama şuan anlıyorum beni ezmek istemiş hep gerçi şuan kendisi üniversite okumasına rağmen benden çok daha güç bir halde acaba bu ilahi adalet mi diye geçmiyor değil aklımdan...Iyi aksamlar kk
Ozguvenimi tamamen kaybettim kendimi ezik hissediyorum görümcelerimin yaninda çünkü ben ortaokul mevzunuyum onlarsa okulu bitirmia meslekleri belli olan kisiler onlarla sohbet edemiyorum cunku surekli kafamda ya karsilarinda salak gibi gozukursem normalde herkesle cat pat gayet guzel konusuyorum ama onlarin yaninda konusamiyorum cunku konustugumdada batiyorum sacma sapan konusuyorum offfffffff sinirlerim bozuldu evleneli 8.9 ay oldu ben hala onlara alisamadim ve kendimi ezikkkkk hissediyorum bunu nasil atlatirim :///////////
gayet güzel bir tercih bence kimsenin seni engellemesini izin verme yapabilirsin.Kursa gitmeyi dusunuyorum kuaforluk iicn
HaklisinizAnnem ilkokul mezunu. Profesorlerle aşık atıyor kadın. Kendini cok gelistrdi. Teknolojik bir yenilik ciksin bizden once ogrenir.
Universjte okurken sinifta ne salaklar vardi. Bu da diplomali olacak diyoduk.
Yeterli ornek sanirim. Kendinizi gelistrmeyle alakali bu.
önemli olan insan olmak gerisi bos.
okuyup küfürlü konusan, saygisiz birsürü insan taniyorum.
Esimde 5 kadar okumus asgari ucrete caliyo:) okusaydi evlenmezdim ztn onunla davul bile dengi dengine die dusunenlerdenim
:) :) Kendinle celismissin davul bile dengi dengine haklısın ama diğer kisilerede aynı mantıkla yaklaşmak gerek
:) :) Kendinle celismissin davul bile dengi dengine haklısın ama diğer kisilerede aynı mantıkla yaklaşmak gerek
Iyi aksamlar kk
Ozguvenimi tamamen kaybettim kendimi ezik hissediyorum görümcelerimin yaninda çünkü ben ortaokul mevzunuyum onlarsa okulu bitirmia meslekleri belli olan kisiler onlarla sohbet edemiyorum cunku surekli kafamda ya karsilarinda salak gibi gozukursem normalde herkesle cat pat gayet guzel konusuyorum ama onlarin yaninda konusamiyorum cunku konustugumdada batiyorum sacma sapan konusuyorum offfffffff sinirlerim bozuldu evleneli 8.9 ay oldu ben hala onlara alisamadim ve kendimi ezikkkkk hissediyorum bunu nasil atlatirim :///////////
Aynen oyle kendini gelistirmisse ne mutlu ona :) benimde kendimi gelistirmem lazimÖnemli olan mezun olduğun kurum değil kendini ne kadar geliştirdiğin. Tabii ki üniversite okumak insana bir şeyler katıyor, ufkun genişliyor, bakış açın değişiyor, gelişiyorsun ama bunu kendin de yapabilirsin. Diziler, evlilik programları izleyerek değil tabii, araştırmak, okumak çok önemli. Benim müstakbel nişanlım lise terk ben üniversite mezunuyum ama o sürekli kendini geliştirmiştir, siyaset olsun, tarih olsun, her konuda bilgisi vardır, tartışma programlarını takip eder, belgeseller izler, haberleri hiç kaçırmaz, hayat tecrübesi de fazladır büyük şehirde yaşadığı için, benden daha çok görmüş geçirmiş insan sarrafı olmuş yani. Bazen onunla konuşurken kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki utanıyorum cahilliğimden ve çaktırmadan konuyu kapatmaya çalışıyorum :) yetişemiyorum yani ona. Yani demem o ki kendine ne kattığında çok önemli.
Kursa gitmeyi dusunuyorum da cokk uzak bize zaten tasinicaz burdan ozaman giderim
Cocum karnimda tasinma iside 1.2 aya kalmaz olucak zaten bahane degil, aslinda bu hafta tsinmayi dusunuyoduk ama sanirim vazgecti esim daha kiramizin dolmasina var ya oyuzdnBence birseyi yapicaksaniz bahane bulmayin. Uzak olabilir, anladigim kadariyla cocugunuz felan yok iste gidin hemde size ugras olur. Ayrica boyle ezik hissediyorsaniz hemen cocuk dusunmeyin derim, kendinizi gelistirin cocuk sonrada olur. Ama once ozguven lazim size
Cocum karnimda tasinma iside 1.2 aya kalmaz olucak zaten bahane degil, aslinda bu hafta tsinmayi dusunuyoduk ama sanirim vazgecti esim daha kiramizin dolmasina var ya oyuzdn
BiliyomSallayin o zaman gorumcelerinizi, sizi begenen begenmis onlara ne sizin bitirdiginiz okuldan felan. Begenmediklerini sanmiyorum ama oyleyse bile bu kendilerin sorunu sizde onlari begenmeyinAma bu aradada kitap okuyun bol bol, gercekten goruceksiniz sizdeki degisimi.
Sallayin o zaman gorumcelerinizi, sizi begenen begenmis onlara ne sizin bitirdiginiz okuldan felan. Begenmediklerini sanmiyorum ama oyleyse bile bu kendilerin sorunu sizde onlari begenmeyinAma bu aradada kitap okuyun bol bol, gercekten goruceksiniz sizdeki degisimi.
Yanlislikla olduSallayin o zaman gorumcelerinizi, sizi begenen begenmis onlara ne sizin bitirdiginiz okuldan felan. Begenmediklerini sanmiyorum ama oyleyse bile bu kendilerin sorunu sizde onlari begenmeyinAma bu aradada kitap okuyun bol bol, gercekten goruceksiniz sizdeki degisimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?