Kendimden nefret ediyorum

Abim olucak sal+k birakmadi
Hayatta en önemli şey kişinin kendini sevmesi ve saygı duymasıdır. İşe kendini olduğun gibi sevmekle başla. Kimseyi kendinden üstün görme bunu yaparsan zaten asla mutlu olamazsın. Herkes her konuda çok şey bilmek ve her konuda konuşmak zorunda değil . Okul okumamış olabilirsin ama kitap okuyarak bu eksiğini tamamlayabilirsin. Gündemi takip edeceğin çok kaliteli tv programları var onları takip et ve en kısa sürede kitap okumaya başla. Unutma senden bir tane var ve bir hayatın var onu en iyi şekilde değerlendir kimseyi de kendinden üstün görme

Hakliniz bn aslinda kndimi cok severim hatta bana bisi olursa yasayamam okadar yani :)))) ama gel gorki bitek onlarin yaninda oyleyim

Hakliniz bn aslinda kndimi cok severim hatta bana bisi olursa yasayamam okadar yani :)))) ama gel gorki bitek onlarin yaninda oyleyim
O zaman senin sorunun şu canım sen onları gözünde çok fazla büyütmüşsün Gerek yok böyle takıntılara herşeyi akışına bırak. Bir de şu var onlara karşı kendini böyle aşşağıda görmek yerine gerçekten gözünde büyüttüğün kadar kıymetli bilgilere ve hayat görüşüne sahiplerse onlardan birşeyler öğrenmeye çalış bunda gocunacak bir durum yok

kendinizi geliştirmek istiyosanız bunun için çaba harcamanız lazım. şimdi otırduğunuz yerden ortaokul mezunuyum diye ağlamanın size bi faydası yok.

Aynen oyle ben onlari gozumde ffazla buyutuyorum

Aglamiyorum ezik hissine kapilmistim ama simdi kk sayesindr gecti artik umursamicm

bence umursamamak yerine kendinizde eksik gördüğünüz bişey varsa onu tamamlasanız daha hayırlı olur. yarın bi gün sizin de çocuğunuz olacak ve ona aktarabilecek bişeyleriniz olması lazım ya da derslerine yardım konusudna sizi zor sokmayacak düzeyde bilgi birikiminiz olması lazım.

Aynen oyle haklisiniz az once esime aciktan okumak istiyorum dedim bisi demedi ama okutur biliyorum onu

İmkanın varsa açıktan bitirebilirsiniz. Ayrıca hakikaten okula gitmek cahilliği almıyor, beyin denen organın gelişmeyi ve değişimi önce kabul etmesi lazım zira okuyup cahil gezen üstelik umulmadık makamlarda olan insanlar var. İnsanları makam mevki okullarına göre değerlendirmeyi bırakmalısınız, demekki siz insanları kaale alırken bu gibi şeyleri dikkate alıyormuşsunuz,kurtulun bu yükten.

Hayir daha oncede yazdim burdan benim cevremde okumuslar var ve onlarla cok guzel sohbetimiz var bu bitek benim gorumcelerim icin gecerli sadece onlarla rahat degilim

Hayir daha oncede yazdim burdan benim cevremde okumuslar var ve onlarla cok guzel sohbetimiz var bu bitek benim gorumcelerim icin gecerli sadece onlarla rahat degilim
Yanlış anlaşılmak istemem tek sebebi merak, görümcelerinizi kıskanıyor olma ihtimaliniz var mı? İçten içe,itiraf edemediğiniz bir durum olabilir mi bu konu, belki bu okuma mevzusuyla perçinleniyordur? Ne bileyim ailede yeriniz nasıl? Eşiniz düşüncelerinize saygı duyup,kulak verir mi mesela?

Asla kiskanc biri degilim aksine onlar beni bakislariyla taciz eder kiskandini belli eder .onlarla kafa yapilarimiz bir degil onlar daha modern ben daha farkliyim sorun ayri dunyanin insanlariyiz

Yok okuyolarda deyisikler biraz ben cok eglenceli biriyim benim yanimda olan asla sıkılmaz ama onlar oyle degil
Sen de oku? dışardan bitir okulları. kimsenin haberi olmasın. Sanırım dışarıdan lise daha kısa sürede okunuyor. Sonra da açıktan üniversite okursun. Hem kendine güvenin yerine gelir.
Değişikler dediğin kişilerin kendi özelliği. Sen şen şakrak olabilirsin onlar durgun bireylerdir. Senin gibi olmalarını beklememelisin

Kitap oku! Açık öğretimden liseyi bitir. Çok zor değil başarabilirsin .

Bitanesi var oda sensakrak benim gibi ama isinie gelirse isine gelmezse oda kendi halinde takiliyo

Bitanesi var oda sensakrak benim gibi ama isinie gelirse isine gelmezse oda kendi halinde takiliyo
Çok vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmıyorlarsa uzak duruyorlardır. Bu gayet normal birşey kasmanı gerektirecek bişey yok bence.

Mesela hangi konularda eksiklik hissediyosun kendinde. Ne bileyim vardır illaki onların bilip senin bilmediğin şeyler?

Hemen size yakın bir akşam lisesine kayıt olun. Derslere gitmenize bile gerek yok sınavdan sınava gidin büyük kolaylık sağlıyorlar. Bu ezik psikolojinizden kitap okuyarak çıkabilirsiniz. Sürükleyici akıcı kitaplarla başlayın. Hiç birşey için geç değil 4 sene sonra üniversiteye neden gitmeyesiniz? Herşey sizin elinizde kendinize inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…