- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
BilmiyorumÇok vıcık vıcık ilişkilerden hoşlanmıyorlarsa uzak duruyorlardır. Bu gayet normal birşey kasmanı gerektirecek bişey yok bence.
Mesela hangi konularda eksiklik hissediyosun kendinde. Ne bileyim vardır illaki onların bilip senin bilmediğin şeyler?
Hemen size yakın bir akşam lisesine kayıt olun. Derslere gitmenize bile gerek yok sınavdan sınava gidin büyük kolaylık sağlıyorlar. Bu ezik psikolojinizden kitap okuyarak çıkabilirsiniz. Sürükleyici akıcı kitaplarla başlayın. Hiç birşey için geç değil 4 sene sonra üniversiteye neden gitmeyesiniz? Herşey sizin elinizde kendinize inanın
21 yaşında evlendin hadi neyse ama lütfen çocuk yapma ve kendini geliştir liseyi açıktan bitir sonra üni
Eger kendini ezik gorup ve onlar tarafindan ezik gorulmemek icin kendini översen iste o zaman o duruma dusersin normal ortama gore sohbet et egitim is baska aile baska. Bir kuzenim var kendimi bildim bileli reklamini yapar durur ben onu asagi gormuyorum ama bu onun kompleksli oldugunu gosterir
Okumakla insan gelişmez okuyupta hala gelişemeyen bi çok insan var gelişim kitapları okursan fayda görürsün bol bol kitap oku bemce öyle atlatabilirsinIyi aksamlar kk
Ozguvenimi tamamen kaybettim kendimi ezik hissediyorum görümcelerimin yaninda çünkü ben ortaokul mevzunuyum onlarsa okulu bitirmia meslekleri belli olan kisiler onlarla sohbet edemiyorum cunku surekli kafamda ya karsilarinda salak gibi gozukursem normalde herkesle cat pat gayet guzel konusuyorum ama onlarin yaninda konusamiyorum cunku konustugumdada batiyorum sacma sapan konusuyorum offfffffff sinirlerim bozuldu evleneli 8.9 ay oldu ben hala onlara alisamadim ve kendimi ezikkkkk hissediyorum bunu nasil atlatirim :///////////
Aynen okucam :)Okumakla insan gelişmez okuyupta hala gelişemeyen bi çok insan var gelişim kitapları okursan fayda görürsün bol bol kitap oku bemce öyle atlatabilirsin
Ya isterse uni bitirsin konusulan yine ayni ki zaten.Yemek is koca cocuk kv .Ezik hissetmesi icin bir sebep degil.Bakin benim docent arkadasim var konustugumuz erkekler bosanma vs.Nice az okumuslar var isyerinde lise mezunu ben uni mezunuyum.Adam ozguven patlamasi.Bu icsel birsey.Birsey olmadigi halde kasinti gezenler var onlardan ornek alsin.Yani o ustatlari alalim.Önemli olan onların sizi nasıl gördüğü,
Aşağılayıcı bakış ya da tavırlara mı maruz kaldınız?
Hangi çok bilimsel konulardan konuşuluyor da sizin bilginiz yok?
Özgüven meselesi sadece ve sadece umursamamakla oluyor,konuşun,çekinmeyin,bildiğiniz konularda tabi ki.
Ortaokul mezunu bir komşum var.benden 15 yaş büyük.ablam canım o benim.onunla konuşurken mezuniyetini diplomasını aklıma bile getirmiyorum.arkadaşlarımda komşuluğumda , akraba görüşmelerinde iyi vakit geçiriyor muyum? Karşılıklı kahve icerken edilen o sohbetin tadına doyum oluyor mu? Onun becerilerinden bir iki sey öğreniyor muyum? Ben ona bakarım.rahmetli annem ilkokul mezunu kadındı.etrafında cok cok sevilirdi.
Kendinizi asla ezik görmeyin.kendinizi sevin kıymet verin ki başkaları da size versin
Kendi cahilligi bosver.Okumakla adam olunmuyor herzaman.En buyugunun hakkinu yiyemem o hic oyle hissettirmiyo kucugude oyle ama su makina muhendisi olan bide kimya olan oyle hissettiriyor
Evet oyle hissettirdiSana hissettiriyorlar mi bunu.?O daha onemli.O gicik oluyor.Ama onu da takmamak gerek.
Degil mi arkadaslar o konuda da birseyler soyleyin.
Kursa gitmeyi dusunuyorum kuaforluk iicnbence takma bu kadar okulu bitir.sakin kendini ezik gibi görme sen görürsen onlar kendini daha haklı sanırlar ve sizi daha da aşağılarlar kurslara gidin kendinizi geliştirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?