Kendimden nefret ediyorum

Oyle yapcam

Kitap okuyun.kendinizi geliştirirsiniz.konusacak acacak konulariniz olur
Bilgi birikim sahibi olursunuz.
Tabi gorumceleriniz icin degil kendiniz icin ileride olacak cocuklarinza ogretmek icin

Eger kendini ezik gorup ve onlar tarafindan ezik gorulmemek icin kendini översen iste o zaman o duruma dusersin normal ortama gore sohbet et egitim is baska aile baska. Bir kuzenim var kendimi bildim bileli reklamini yapar durur ben onu asagi gormuyorum ama bu onun kompleksli oldugunu gosterir

Hicbirzaman kendimi ovmedim bn hicbiirzaman kendini ovenlerdende nefret ederim

Okumakla insan gelişmez okuyupta hala gelişemeyen bi çok insan var gelişim kitapları okursan fayda görürsün bol bol kitap oku bemce öyle atlatabilirsin

Ortaokul mezunu bir komşum var.benden 15 yaş büyük.ablam canım o benim.onunla konuşurken mezuniyetini diplomasını aklıma bile getirmiyorum.arkadaşlarımda komşuluğumda , akraba görüşmelerinde iyi vakit geçiriyor muyum? Karşılıklı kahve icerken edilen o sohbetin tadına doyum oluyor mu? Onun becerilerinden bir iki sey öğreniyor muyum? Ben ona bakarım.rahmetli annem ilkokul mezunu kadındı.etrafında cok cok sevilirdi.

Kendinizi asla ezik görmeyin.kendinizi sevin kıymet verin ki başkaları da size versin

Ya isterse uni bitirsin konusulan yine ayni ki zaten.Yemek is koca cocuk kv .Ezik hissetmesi icin bir sebep degil.Bakin benim docent arkadasim var konustugumuz erkekler bosanma vs.Nice az okumuslar var isyerinde lise mezunu ben uni mezunuyum.Adam ozguven patlamasi.Bu icsel birsey.Birsey olmadigi halde kasinti gezenler var onlardan ornek alsin.Yani o ustatlari alalim.

Aynen oyle cok haklisiniz

Sana hissettiriyorlar mi bunu.?O daha onemli.O gicik oluyor.Ama onu da takmamak gerek.

Degil mi arkadaslar o konuda da birseyler soyleyin.

bence takma bu kadar okulu bitir.sakin kendini ezik gibi görme sen görürsen onlar kendini daha haklı sanırlar ve sizi daha da aşağılarlar kurslara gidin kendinizi geliştirin...

Ya bir de bu sadece okumuslukla alakasi yok.Ayni birikimdeki insanlar arasinda da oluyor kisilige bakaraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…