kendimden nefret ediyorum

ne hıkmetse bu gecede hep harfler eksık konu sahıplerının

Bu konuyu yazarken baya zorlanmış olmalı :) Diğerlerine nazaran cümleler daha anlaşılır en azından :1::1:

Kelimeleri tam yazmak seni baya yormuş olmalı Üniversiteli genç :1::1:

20 yasindayim merveyle takiliyiroum zaten o benim en iyi arkadasim

insan en yakın arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmaz oluyosan o kız senin en yakın arkadaşın olamaz. bence seninki tamamen kıskançlık arkadaşını kıskanıyosun. onun yaşadıklarını yaşamak istediğin için sevgilisiylesin. vazgeç benden sana tavsiye hem arkadaşından olursun hem kullanıldığınla kalırsın. erkekmi bitti koca memlekette!!

insan en yakın arkadaşının sevgilisiyle birlikte olmaz oluyosan o kız senin en yakın arkadaşın olamaz. bence seninki tamamen kıskançlık arkadaşını kıskanıyosun. onun yaşadıklarını yaşamak istediğin için sevgilisiylesin. vazgeç benden sana tavsiye hem arkadaşından olursun hem kullanıldığınla kalırsın. erkekmi bitti koca memlekette!!

ya gercekten nasil vicdan azabi cektigimi anltamam

her ihtimali dusundum acaba bana en uzak olan secenek mi diye cazip geldi??
yasak ask oldugu icin mi icine cekildim birden

dayanamiyorum kendimi orkundan sogutmaya calisiyorum artik bu konuda tavsiyeye ihtiyacim var zaten

Kızlar az öncekı konuya kazen son noktayı koymuş deşifre deyımmı dıyor evet kazen deşifre etttt

Kızlar az öncekı konuya kazen son noktayı koymuş deşifre deyımmı dıyor evet kazen deşifre etttt

valla etti konuyu da kapadı . bu gece rahatsız doldu forum . her alan da bir fake konu . Kazenin de dediği gibi çocukken topu inşaata kaçanlar var bugün aramızda...

Back
X