Kendimden nefrettt ediyorum nefret

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
17 aylik kizim var .Her aksam 9 bubucukta uyurdu .
Dun gece 9:17 de uykuya hectik 11 bucuga kadar uyumadi .
Ayakta salliyarak uyutuyorum.
Regl olmustum zaten agrim vardi (bu asla bahane değil) uyumadigini gorunce sinirlendim ve bagirdim uyu artik diye ve biraz sarstim çok korktu uawrum ic ceke ceke ağladi .
Sonra 1 saat kadar sonra uyudu nefret ediyorum kndimden sonra bende oturdum onunla birlikte agladim.
Kotu bir anneyim dimi minicik bebek o ne anlar ki.
Offfff gceden bberi kotuyum

Baya anliyolar bagirmadan filan. Hepimizin bi sinir seviyesi var. Hep anne ilgilenince ..

Bi dahakine birak aglasin uyumasin.. sen yat uzan nasilsa uyuyacak stres yapma

Anneninde belli bir sinir seviyesi sabri var... evet yaptiginiz doğru değil .. uyumayinca verin babaya benden bu kadar gerisi sana ait deyin biraz nefes alin...

Ben boyle durumlarda esime verirdim hadi sira sende diye

Baya anliyolar bagirmadan filan. Hepimizin bi sinir seviyesi var. Hep anne ilgilenince ..

Bi dahakine birak aglasin uyumasin.. sen yat uzan nasilsa uyuyacak stres yapma

Kndimi cok kotu hissettim halada hissediyorum.
Masum kizim bnim ya hakketmedi hic

Anneninde belli bir sinir seviyesi sabri var... evet yaptiginiz doğru değil .. uyumayinca verin babaya benden bu kadar gerisi sana ait deyin biraz nefes alin...

Ben boyle durumlarda esime verirdim hadi sira sende diye

Bizde de durumlar oyle esim saolsun o konuda yardimci olur ama dun nobettydi

Bizde de durumlar oyle esim saolsun o konuda yardimci olur ama dun nobettydi
Uzmeyin kendinizi eminim cok iyi annesiniz ..bunu sorgulayip içinize dert olmus konu açmışsiniz ....

Valla annem kucukken arkamdan terlik yollardi ben kacardim dogru bisey mi hayir ama annemi cok seviyorum )))

Bebekleri sallamayin.. shaken baby syndrome diye birsey var. Cocuklarin ic organlari hasar gorur ve bu hasari yillar sonra gorursunuz.

aslnda dogru soyluyorsunuz ki bnde sallmaya karsidim ancak.
Sutten kestikten sonra sadece bu sekilde uyuyor .
1 bucuk aydir

Uzmeyin kendinizi eminim cok iyi annesiniz ..bunu sorgulayip içinize dert olmus konu açmışsiniz ....

Valla annem kucukken arkamdan terlik yollardi ben kacardim dogru bisey mi hayir ama annemi cok seviyorum )))

Bebekleri sallamayin.. shaken baby syndrome diye birsey var. Cocuklarin ic organlari hasar gorur ve bu hasari yillar sonra gorursunuz.
Ben kizimi hic sallamadim koydum besige uyudu... bi gun ablam geldi ayyy bebek sallanmadan uyur mu hic dedi aldi salliyor kizim oyun sandi gülüyor egleniyor... en son ablam al bunu al bu eglence sandi dedi ))

Ben kizimi hic sallamadim koydum besige uyudu... bi gun ablam geldi ayyy bebek sallanmadan uyur mu hic dedi aldi salliyor kizim oyun sandi gülüyor egleniyor... en son ablam al bunu al bu eglence sandi dedi ))
Sallama derken oyle sallama degil yanlis anlasildi. Bebegi sarsarak salmarsin ya.. hani kollarindan tutup birini sallamak sarsmak gibi.. o sekilde olsndan bahsediyorum..

aslnda dogru soyluyorsunuz ki bnde sallmaya karsidim ancak.
Sutten kestikten sonra sadece bu sekilde uyuyor .
1 bucuk aydir
Aciklama yaptim.. sallayarak uyutmadan bahsetmiyorum.. cocugu kucaga alip sarsmaktan bahsediyorun. Sinir aninda insanlar farketmeden yapabiliyo bunu.

Daha yeni aynı içerikli konu açmıştınız yanılmıyorsam .
Site yoneticileri sizi sikayet filan edemez mi acaba ?
Numaradan filan ulasilamaz mi .
Gercekten birinin size dur demesi lazim .
Kadın zaten pismancilar da alıntı yapmasin lutfen , bir degil iki degil .

Yalnız diğerine benzer eski konusu da varmış konu sahibinin. Bu konuda da çok pişman olduğunu belirtiyor ama öfkesini kontrol etmek yerine bu sefer daha da kötüsünü yapıyor. Burda günah çıkaracağınıza lütfen psikolojik yardım alın. Ayrıca bu konuyu da okuduktan sonra mesleğinize hiç uygun biri olmadığınız ortaya çıkmış oldu.

Benimki de bazen beni delirtiyo
.. oyle bi durumda zorla yatirmiyorum.. oturtuyorum kanepeye... bende yanina uzaniom o kendi kendine oyalaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…