genel olarak insanlar zaten baski altinda ozellikle ekonomik olarak bundan dolayi olabilir mi?Valla simdikileri anlamiyorum, kimsenin kimseye sabri yok evladi bile olsa. Çogumuzun annesi 3-4-5 cocuk buyutmus, cocuklarin aralarinda bir iki yas farki varken. Nedir bu degisim anlamiyorum. Calisan kadinda sikayetci calismayan kadinda sikayetci.. nedir bunun olayi ya..
Bir gram koca yardimi olmadan yapti annelerimiz.. bende buyuttum, kocami onu bunu karistirmadan gerek yok cunku. Allah razi olsun esim zor sartlarda calisiyor anliyorum adami, arabami, parami eksik etmiyor. Cocugada bakayim ya
Muhtemelen sallama işini kv yapsaydı oo oo oooBen kizimi hic sallamadim koydum besige uyudu... bi gun ablam geldi ayyy bebek sallanmadan uyur mu hic dedi aldi salliyor kizim oyun sandi gülüyor egleniyor... en son ablam al bunu al bu eglence sandi dedi))
Uzaktayiz kv ile cok müdahale edemedilerMuhtemelen sallama işini kv yapsaydı oo oo ooo
Çocuğu blenderda bilmem kaç watt güçle döndürmüyorlar ki merkezkaç kuvvetten falan etkilenip organların yapısı şekli bozulsun usul usul sallanmanın bir sıkıntısı olmaz o kadar da ya insan vücudu o kadar hassas onarımsız bir şey değil. Bana kalırsa da sallamak yanlış çünkü alışıyorlar şartlanıyorlar ona unutmaları uzun sürüyor. çocuk bu zaten uykusu gelince yatar uyur uğraşmayın uyumak istemediğinde sallamayla falan.Bebekleri sallamayin.. shaken baby syndrome diye birsey var. Cocuklarin ic organlari hasar gorur ve bu hasari yillar sonra gorursunuz.
Öyle deme siz şimdi mükemmel anne mi oldunuz zavallı kadının üstüne niye gidiyorsunuz diye insanlık dersi vermeye çalışan biri ortaya çıkarOha onceden de boyle konusu varmis
Yani turkiye sosyal devlet olsa sizi devlete sikayet ederdim cocugu korumaya almalari icin
Once bagirip sarsmissiniz , simdi tokat attiniz , bir sonraki ay dove dove olsurecek misiniz cocugu
bu oyle bi sallama degil..benim soyledigim sarsmak. arastirirsaniz anlarsinizÇocuğu blenderda bilmem kaç watt güçle döndürmüyorlar ki merkezkaç kuvvetten falan etkilenip organların yapısı şekli bozulsun usul usul sallanmanın bir sıkıntısı olmaz o kadar da ya insan vücudu o kadar hassas onarımsız bir şey değil. Bana kalırsa da sallamak yanlış çünkü alışıyorlar şartlanıyorlar ona unutmaları uzun sürüyor. çocuk bu zaten uykusu gelince yatar uyur uğraşmayın uyumak istemediğinde sallamayla falan.
Baslatmasinlar humanistliklerine , el kadar bebeyi sarsip bagirip ustune tokat atan kadin hicbir insani yaklasimi hak etmiyorÖyle deme siz şimdi mükemmel anne mi oldunuz zavallı kadının üstüne niye gidiyorsunuz diye insanlık dersi vermeye çalışan biri ortaya çıkar
Bazıları bu kadının bebeğine değil bizim doğacak çocuklarımıza acıyorduBaslatmasinlar humanistliklerine , el kadar bebeyi sarsip bagirip ustune tokat atan kadin hicbir insani yaklasimi hak etmiyor
Ben kızıma uyku eğitimini çok kolay vermiştimBen kizimi hic sallamadim koydum besige uyudu... bi gun ablam geldi ayyy bebek sallanmadan uyur mu hic dedi aldi salliyor kizim oyun sandi gülüyor egleniyor... en son ablam al bunu al bu eglence sandi dedi))
Valla 4 kardeşiz ne yokluk ne yokluk..30 yıl önce babam öğretmen olduğu halde ev kira gece kondu..sobalı.. çamaşır şanzımanlı mak8na yarı elde yarı makinada yarı tok yarı ac..annemin bir tokatini hatırlamıyorum...ekonomik durumunuz iyi olduğundan mı....onu geçtim babam tokati değil annemin kızını. Bilmiyorum der..küçücük dağ bir köyde tek oda yerde 6 kardeş anneleri bağırmadan nasıl büyümüş...Birde soğuk memleket ..şu dışarda donar susuz çoğu zaman yemeksiz assız....şimdiki insanlar doyumsuz..donup bize ne oluyor dese iyi olacakgenel olarak insanlar zaten baski altinda ozellikle ekonomik olarak bundan dolayi olabilir mi?
yani eskiden etrafimizdaki herkes bizler gibiymis kimsede yokmus simdi hersey goz onunde internet denen bisey var bir tikliyosun snin aylardir calisip uzerine alamadigin kabani insanlar cope atiyo goruyosun sen calisiyosun calisiyosun elde var sifir hersey cok pahali hayat pahali insanlarin sabri kalmadi bence bunlarla cok alakasi var
Aşamazsınız.Ben kızıma uyku eğitimini çok kolay vermiştim
O da kendi beşiğinde uyurduama oğlum 7 aylık
Yatağına koyar koymaz avaz avaz bağırıyor
Uyku eğitimi falan hak getire
Ne yapabilirim
Hani biraz oynim uyur diyorum
Ama hiç tahammülü yok ki saniyesinde başlıyor ağlamaya hemde katıla katıla alıyorum mecbur
Nasıl aşabilirim bunu
Odasına beşiğin kenarına 37 ekran tv bağlatın ciddiyimAşamazsınız.
Anlamanız gereken şey, bir bebek veya çocuğa onun karakteri doğrultusunda bir şey verebileceğiniz.
Yani kızınız huy olarak sakin olduğu için uyku eğitimine adapte olmuş ama oğlunuz benim çocukların cinsinden.
Aşılamıyor işte, ne yapsanız nafile...
Benim 2,5 yaşındaki oğlum aramızda uyuyor!!!
Ki ben 6 aylık vermeye çalıştım uyku eğitimi, geri tepti ve bizimle yatmaya başladı.
Bizlerş mıncıklamadan uyuyamaz.
Bir eli daima üzerimdedir, kolumu çeksem uyanır, yanında insan olmadan uyuyamaz, kalkarsak uyanır ve kusana kadar ağlar.
15 aylık olan oğlum ise ayrı cins, 1 yaşına kadar odasında kendi yattı uyutup koydum ama son 3 aydır koltukta uyuyor!
Yanlış okumadınız, oturma odamdaki L koltukta uyuyor!
Oradan aldığımız an avaz avaz bağırıyor, çocuk kendine orayı oda yaptı.
Tv sesi açık şekilde uyuyor, kapanınca yine avaz avaz ağlıyor.
Böyle tuhaf iki bebeğim var, uyku eğitimi hak getire.
Yeter ki uyusun da nasıl olursa olsun deniyor bu tür çocuklara...
Beşiğe karşı bir durum var benim çocuklarda.Odasına beşiğin kenarına 37 ekran tv bağlatın ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?