- 8 Ekim 2015
- 193
- 40
- 13
- 28
- Konu Sahibi Jelibontadinda
-
Bi ayrılınca düzelcekmi hersey benim bu cekingenligim hep sürüp gidecek gibi geliyo zaten ayrilmaktan korkuyorm durduk yere ayrılıyosun der seviyosun bırakmam der nereye gidim napim
Birden icimden dökülenleri yazdım noktalamaya dikkat etmemisim pardon :) diyorum kendime sunu yapayım bunu yapayım planlıyorum. Rahat olim diyorm. yapacagım zaman gelince birden bi karamsarlık çöküyor ağlayasm geliyo bırakıyorumÖncelikle tatlım 18 yaşındasın,noktalama işaretlerini ögrenmişindir,kullanmaktan çekinme. Neyse gelelim konuna, daha gencecik Bi kızsın, annen baban kıyafetine karışsa isyan edersin ama elin psikopatı, öfkesini kontrol edemeyen herifin teki senin ne giyeceğine karar veriyor! O zaman senin masraflarınıda o karşılasın, kahrınıda o çeksin, hasta olunca baksın sana. Sana değer vermeyen birine bu kadar fedakar olma, sosyal ol, yeni çevreler edin ve kendine güven
Tecrübe etmeden ögrensem keskegüclü insanlara öyle hayranım kiAyyy bilsen hayatının en güzel yıllarını bir sümüklü çocuk için harcadığını
Daha çok toysun yavrucum zaten olmaz yürümez biraz olgunlaşınca bu yılların için çok pişman olacaksın
Ayrıca kimki o sana karışıyor şiddet uyguluyor bi kendine gel yaa kendini dusurdugun vaziyetin farkindamisin
Lafa gelince ben seni engellemiyorum ortalık kötü kıskanıyorum seviyorum evlenince gececk yanımda olcagın icin diyo hangi sehre ünversiteye gidersen oraya gelcem hayalim sensin diyo mutlu mutlu ama ben hic istemiyormNe demek nereye gidim napim? Görende seni ailen sahip cikmiyor sanacak ha.. Inan bak hayat bu yasadigindan cok daha güzel. Bu hareketlerine simdi göz yumuyosun onu sevdigin icin ama o bunlari firsat bilip daha cok seyler kisitlayacak. Bundan adim gibi eminim. Ve sen sacma sapan bir evlilik yapacaksin. Sonu ise hüsran. Cünkü o ayni cati altina girince onun gercek yüzünü anlicaksin ne kadar aptallik etmisim diceksin. Ya dizini kirip oturacaksin, yada dayanamayip bosanmak isticeksin. Cok yipranirsin bu sürecte. Bak sana abla tavsiyesi. Birak o cocugu. Inan bana simdi hayatini toparlaman cok daha kolay olur.
Hayır hayır sakın karamsarlığa kapılma. Daha gencecik kızsın tatlım neden hemen hayata küsmüş gibi davranıyorsun? Seni seven sana değer veren birileri girdikçe hayatın tadını alırsın. Ama önce kendine değer ver, kendine saygı duy ki karşındakide sana saygı duysun değer versinBirden icimden dökülenleri yazdım noktalamaya dikkat etmemisim pardon :) diyorum kendime sunu yapayım bunu yapayım planlıyorum. Rahat olim diyorm. yapacagım zaman gelince birden bi karamsarlık çöküyor ağlayasm geliyo bırakıyorum
Karakterine dokunmuyorm seni korumak istiyorum diyoCok uzuluyorum ve kiziyorum sizin gibilere..o seni mutlu etmek icin ne yapti?
Seni oldugun gibi kabul etmemis..hamurdan bir karakter yaratmis ve mutlu olmus.
Hayatımda yapabilecegim en zor sey galiba ondan ayrılmak kabullenmez sorun cıkarıe ben pes ederim enerjigöremiyorumki kendimdeSenin yasinda kiz kardesim var , bir erkek icin kendini degistirse senin gibi davransa inan patlatiri tokadi ne bu ya..
Annen baban seni böyle densiz bir erkegin sözünden cikma diyemi getirdi dünyaya
Baban bunlari kisitlasa eminim tekini uygulamazdin
Cikart bu cocugu hayatindan kendine gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?