- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Civciv saliha
Kendimden o kadar sıkıldım ki. Böyle basit bile olsa sanki her şey üst üste geliyor. Hiç bir şeye enerjim yok sürekli uyumak istiyorum, uyuyorum da. Sanki ölmüşüm gömmeyi unutmuşlar. Nişam attım. Bissürü olay ve iftirayla, ardında o yeniden nişanlandı 2-3 ay sonra filan. İnsan iyi ki bitmiş diyor evet ama hayatlarında her şeyin bu kadar hızla düzelmesi.. Yapıp edip kenara çekilip bi de mutlu olmaları.. Benimse hiçbir şeye halim yok. İş bulmuştum onlar yüzünden gidemedim. Bissürü şansımı elimden aldılar. Hep aynı şeyi tekrarlıyorum zaten. Önceden iş bulamasam bile arardım günlük görüşmeye giderdim, kpssye hazırlanırdım bi şekilde oyalardım kendimi. Şimdi uyuyum uyanayım ömrümü tüketeyim kafasındayım. İş aramıyorum canım istemiyor. Bi odadan ötekine geçmeye takatim yok. Benim yaşadıklarım çok ağır geldi bana kafamdan silemiyorum.
Geçen öğretmenlik okumayan bi arkadaşıma ücretli çıkmış. Bana çıkmadı ben öğretmenim, 4 senedir o da olmuyor zaten. Bunu da kafama çok taktım. Üzüldüm. Üstüne basit basit şeyler geldikçe alınır oldum. 4 senedir bi baltaya sap olamadım. Şimdi yataktan çıkmayan, konuşmayan 27 yaşında huysuz bi ihtiyara dönüştüm.
Yaşadığım yere sonradan taşındık arkadaşım da yok. Çıkayım gezeyim kafamı dağıtayım desem. Hoş çağıracak biri olsa da üşenir çıkmam heralde. Bi de arkadaşım olsa muhtemelen sıkılır uzaklaşırdı benden. Ben bile sıkılmışım kendimden. Çok başka bi insan oldum.
Daldan doruktan saçma yazmış olabilirim kusura bakmayın. Öyle bi içimi dökeyim dedim. Burda tanımadığın insanlardan destek görmek beni mutlu ediyor cidden. Okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim :)
Geçen öğretmenlik okumayan bi arkadaşıma ücretli çıkmış. Bana çıkmadı ben öğretmenim, 4 senedir o da olmuyor zaten. Bunu da kafama çok taktım. Üzüldüm. Üstüne basit basit şeyler geldikçe alınır oldum. 4 senedir bi baltaya sap olamadım. Şimdi yataktan çıkmayan, konuşmayan 27 yaşında huysuz bi ihtiyara dönüştüm.
Yaşadığım yere sonradan taşındık arkadaşım da yok. Çıkayım gezeyim kafamı dağıtayım desem. Hoş çağıracak biri olsa da üşenir çıkmam heralde. Bi de arkadaşım olsa muhtemelen sıkılır uzaklaşırdı benden. Ben bile sıkılmışım kendimden. Çok başka bi insan oldum.
Daldan doruktan saçma yazmış olabilirim kusura bakmayın. Öyle bi içimi dökeyim dedim. Burda tanımadığın insanlardan destek görmek beni mutlu ediyor cidden. Okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim :)