Kendimden Utanıyorum yardım edin

atalarım zenci benim ben melez güzeliyim deyiver arkadaşlarına.. güzel bide hikaye uydur dedemin dedesinin dıdısı böyle böyle tutkulu bi aşk yaşamışlar ben taaa onların genlerini almışım falan de iki günde popüler kıza dönüşürsün.. zaten şu melez hatun fikri her zaman daha havalı gelmiştir bana.. ahhh malesefki saf kan konyalıyım... millet esmer olabilmek için para verip o mezar gibi aletlere giriyor neden biliyormusun koyu ten çok daha seksi duruyor çünkü beyazlarsa ceset gibi duruyor ruhsuz gibi bak beni uyurken biri görse öldüm sanır renksiz kansız bacaklar bildiğin ceset bacağı ıyyak sen şimdiye bakma daha yaşın ufak ve küçük bi yerdesin üniversite için mutlaka farklı bi yerlere gitmelisin sen yaşadığın yerdeki o sümüklülere mi kaldın üniversitede karşına daha neler çıkar neler..

haha hikaye olayina bayildim bence cok guzel fikir..
onlar derslerini kiskaniyolardir senin
cok fazla laflarina cevap verme, alindigini gorduklerinde daha ileri gideceklerdir..
Ayrica hicbirseyi icinde tutma olur mu ablacim :)
ne zaman istersen buraya yazabilirsin.. istersen bana ozelden de atabilirsin. Gercekten cok ciddiyimm
Sen cok guzelsin . Allah herkesi ayri guzellikte yaratmis.
ten rengini acmaya calismak dogru bisey degil cildine zarar verirsin tatlim.
senin en degerli makyajin gulumseyisin.. inan bana sen ne kdr cok gulumser ne kadar cok guclu durursan o kadar susturmus olursun sinifindakileri
sabah aynaya bak ve ne kadar guzel oldugunu soyle kendine.. goremeyen gozlerin ayibi o

bırak allah aşkına ne takıyosun onları,aynı olaylrın benzerlerini bende yaşadım,ortaokula geçtiğimde başka sınıftaki erkekler kara,arap diye dalga geçiyolardı,hiç umursamadım,laf bile sokmadım,yıllar geçti o kara diyenler çok pişman oldu,bazıları görüşmek istedi ama yine umrumda olmadı hehehhe ne derlerse desinler herkes farklı,rengin beyaz olmak zorunda değil,bende derdim beyaz tenli olsam diye ama şimdi iyi ki esmerim diyorumm

Yazik ya arkadaslarina de ki siz mi calistiniz emek verdiniz de beyaz oldunuz niye ovunuyosunuz allah verdi.
Makyaj da yapma ben de kucuklugumden beri cirkin lafini duydum hep psikolojim epey bozuldu takmiyim diyosun ama insan takmadan yapamiyo ama yine de makyaja basvurmadim. Birileri begensin diye yuzumu mahvedemem ki
uzme kendini

İnsanlar hele belli yaş döneminde karşılarındaki kişinin belirgin özelliğini dillerine dolarlar. Bu o özelliğin kötü olduğu anlamına gelmez. Biraz acımasızlık, biraz kıskançlık, biraz kendini daha iyi, daha güzel gösterme eğilimi. Söyledikleri sözlerin muhattabı ne kadar etkilediğine de aldırmazlar.
Bir arkadaşım esmerliği nedenli ergenlik döneminde ona karabiber dedikleri için yıllarca ağzına karabiber koymadığını anlatmıştı. Halbuki ne kadar güzel, ne kadar koş bir kadındır.

Benim derdim de burnumdu. Bi kaç kişi biraz burnun kocaman dedi diye ne üzülmüş, kafama takmıştım. Hatta epey araştırıp burun yanlarına koyu renk fondöten sürünce burnumun küçük görüneceğini öğrendim ve uyguladım. Annem ne kızardı. Kaldı ki benim burnum gerçekten güzelmiş. Bunu daha ileri yaşlarda estetikli olup olmadığımı pek çok kişi sorunca algılayabildim. Hala gülerim o halime..

Kendini sev ve sana bunu yapmalarına asla izin verme.. Hatta onları kendi silahlarıyla vur lütfen : ))

Çok haklısınız ancak bugün gene kara tavuk falan saçma sapan isimler duydum inanın bu söylediklerinizi uygulamayı çok isterdim ancak olmuyor çok üzülüyorum sadece

Hikaye :) güzel olabilir evet haklısınız zaten üniversitede farklı bir şehre gitmek istiyorum inşallah dediğin gibi olur

Teşekkür ederim çok haklısınız ama işte bunu belki ergenlik bitince aşabilirim ama şuan hiçbir şey işe yaramıyor ki ..

Denicem teşekkür ederim arkadaşınız gibi benim durumumda kara lafından soğudum :)

ben de hep acik tenli olmak isterdim. bana da hep ayni seyleri söylediler.

baska birinden bahsederken ay ne öyle kara kuru falan derlerdi. aslinda galiba ben cok takmiyordum. bir dönem belki.
tabi ki herkes ayri güzeldir ama esmerler bir baska
caktirma ama esmerler yas aldikca güzellesiyor. bir kac yil sonra daha iyi anlayacaksin. iyi ki esmerim diyeceksin.

İnşallah :) hemen büyüsem keşkee

Canim benim hic uzulme bende senin yasindayken cilizzzz cuce goguslerim bile yoktu hic dusun cocuk gibiydim herkez bana cuce cocuk diyodu bende senin gibi cok taktim ama yasin ilerledikce okadar uzuldugune pisman olacaksin bosver herkez ne derse desin hem bence esmeer kadin daima cekicidir resim koyabilirsen koy merak ettim seni bakalim okadar esmermisin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim çok haklısınız ama işte bunu belki ergenlik bitince aşabilirim ama şuan hiçbir şey işe yaramıyor ki ..

rica ederim canm :)
boyle ise yaramiyor deme ama once sen pozitif olmalisin ki ruh halin de bundan etkilensin :)

esmer olmak gibisi varmi ya.avrulada ozellikle esmee seviyorlar..veyaz ne oyle tacuk gibi bende esmerim ama orta tenki cok kara drgil.ve bronzlasmak icin kendimi yiyiorum.esmer kalsam hep keske boyle bronz bronz pembe beyaz gri en srcdigim renk okadsr hos duruyorki bayiliyirum.bence dert etme.sendr onlara tavuk gotu dersin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımm saçmalama esmer insanlar çok tatlı oluyo ben bayılırım ve şunu söyliyim pudra yüzünü güzelleştirmez çirkinleştirir sana ben esmerlerden höşlanmam diyen arkadaşın seni çekemiyo olabilir derslerinde başarılı olduğunu söyledin başarılı insanlar genelde dışlanmaya çalışılır ama sen daha çok dimdik durup onların dediği laflara mantıklı cevaplar vermelisin onların dediklerini karşın beyazlamaya çalışma aksine kendi ten renginle sağlığına şükrederek senle dalga geçen insanlardan uzak dur öyle insanlardan sana iyi arkadaş olmaz seni çok iyi anlıyorum benlede dört göz diye alay ederlerdi çok üzülürdüm ama allahın yarattığını değiştiremiyoruz değiştirmek yerine sağlığın için sükret :)

Bilmiyorum ama koyamıyorum da tam bilmiyorum isterseniz özelden mesaj atabilirim

Haklısınız ama bunlar bnei o kadar üzdüler ki birde bir kişi değiller hepsine laf yetiştiremiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…