- 19 Eylül 2013
- 2.166
- 1.823
- 373
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Çok haklısınız ancak bugün gene kara tavuk falan saçma sapan isimler duydum inanın bu söylediklerinizi uygulamayı çok isterdim ancak olmuyor çok üzülüyorum sadeceAh zehracım ya insanlarının dedikleriyle moralini şekillendirmeye kalkarsan hiç şansın yok naneyi yedin.
Kimin neyi neden söylediğini bilemiyosun ki.
İnsanlar önemsenmemesi gereken tehlikeli varlıklardır bak cidden.
Benimle de küçükken aptalca konulardan dolayı dalga geçtiler ben de üzüldüm dudaklarım uçukladı üzüntüden.anlıyorum seni.
Ama zehra hayat çok daha güzel ve ciddi şeylerle dolu.
Şmdi de mesela benim saçım uzamıyo.21 yaşındayım saçımın omzumu geçtiğini bilmem.o seviyede kalır en fazla.
Kimisi dangalaktır afedersin haha senin saçın da hep aynı seviyede falan der mesela.
Evet ben böyle seviyorum deyip geçerim ben de.
üzülürsem çünkü biliyorum hassas noktam olduğunu anlayıp ilk fırsatta üzerime gelecek.
hiç gerek yok koz verme.
esmerim kardeşim sanane işine baksana boş şey.
şekerim herkesi ciddiye alma.atlat gitsin üzülme belli etme hassas noktalarını.ilk ordan vururlar çünkü.
ve üzülme de.akıllı ol bak.
esmer olmak için güneş altında saatlerce yatıyolar para saçıyolar süt gibi olmamak için.
kendinin kıymetini kendin bilmezsen kıymetlinin daniskası olsan da ezerler seni.
ha bi de turuncu bi arkadaşım var gayet kibirlidir kendisi.
""kız dediğin esmer olur"" dedi bi kez yanımda.
ben de esmerim şok olmuştum kendini her konuda göklere çıkaran birinin böyle bi şeyi söylemesine.
ESMERİM BİÇİM BİÇİM ÖLÜRÜM ESMER İÇİN demiş eskiler.boşa mı demişler
atalarım zenci benim ben melez güzeliyim deyiver arkadaşlarına.. güzel bide hikaye uydur dedemin dedesinin dıdısı böyle böyle tutkulu bi aşk yaşamışlar ben taaa onların genlerini almışım falan de iki günde popüler kıza dönüşürsün.. zaten şu melez hatun fikri her zaman daha havalı gelmiştir bana.. ahhh malesefki saf kan konyalıyım...millet esmer olabilmek için para verip o mezar gibi aletlere giriyor neden biliyormusun koyu ten çok daha seksi duruyor çünkü beyazlarsa ceset gibi duruyor ruhsuz gibi bak beni uyurken biri görse öldüm sanır renksiz kansız bacaklar bildiğin ceset bacağı ıyyak sen şimdiye bakma daha yaşın ufak ve küçük bi yerdesin üniversite için mutlaka farklı bi yerlere gitmelisin sen yaşadığın yerdeki o sümüklülere mi kaldın üniversitede karşına daha neler çıkar neler..
haha hikaye olayina bayildimbence cok guzel fikir..
onlar derslerini kiskaniyolardir senin
cok fazla laflarina cevap verme, alindigini gorduklerinde daha ileri gideceklerdir..
Ayrica hicbirseyi icinde tutma olur mu ablacim :)
ne zaman istersen buraya yazabilirsin.. istersen bana ozelden de atabilirsin. Gercekten cok ciddiyimm
Sen cok guzelsin . Allah herkesi ayri guzellikte yaratmis.
ten rengini acmaya calismak dogru bisey degil cildine zarar verirsin tatlim.
senin en degerli makyajin gulumseyisin.. inan bana sen ne kdr cok gulumser ne kadar cok guclu durursan o kadar susturmus olursun sinifindakileri
sabah aynaya bak ve ne kadar guzel oldugunu soyle kendine.. goremeyen gozlerin ayibi o
Senin haberin yok sanırım esmer bombalardan :) inan onlar farklı olduğun için çıldırıyolar kıskançlıktan :))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Denicem teşekkür ederim arkadaşınız gibi benim durumumda kara lafından soğudum :)İnsanlar hele belli yaş döneminde karşılarındaki kişinin belirgin özelliğini dillerine dolarlar. Bu o özelliğin kötü olduğu anlamına gelmez. Biraz acımasızlık, biraz kıskançlık, biraz kendini daha iyi, daha güzel gösterme eğilimi. Söyledikleri sözlerin muhattabı ne kadar etkilediğine de aldırmazlar.
Bir arkadaşım esmerliği nedenli ergenlik döneminde ona karabiber dedikleri için yıllarca ağzına karabiber koymadığını anlatmıştı. Halbuki ne kadar güzel, ne kadar koş bir kadındır.
Benim derdim de burnumdu. Bi kaç kişi biraz burnun kocaman dedi diye ne üzülmüş, kafama takmıştım. Hatta epey araştırıp burun yanlarına koyu renk fondöten sürünce burnumun küçük görüneceğini öğrendim ve uyguladım. Annem ne kızardı. Kaldı ki benim burnum gerçekten güzelmiş. Bunu daha ileri yaşlarda estetikli olup olmadığımı pek çok kişi sorunca algılayabildim. Hala gülerim o halime..
Kendini sev ve sana bunu yapmalarına asla izin verme.. Hatta onları kendi silahlarıyla vur lütfen : ))
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
ben de hep acik tenli olmak isterdim. bana da hep ayni seyleri söylediler.
baska birinden bahsederken ay ne öyle kara kuru falan derlerdi. aslinda galiba ben cok takmiyordum. bir dönem belki.
tabi ki herkes ayri güzeldir ama esmerler bir baska
caktirma ama esmerler yas aldikca güzellesiyor. bir kac yil sonra daha iyi anlayacaksin. iyi ki esmerim diyeceksin.
Teşekkür ederim çok haklısınız ama işte bunu belki ergenlik bitince aşabilirim ama şuan hiçbir şey işe yaramıyor ki ..
Canim benim hic uzulme bende senin yasindayken cilizzzz cuce goguslerim bile yoktu hic dusun cocuk gibiydim herkez bana cuce cocuk diyodu bende senin gibi cok taktim ama yasin ilerledikce okadar uzuldugune pisman olacaksin bosver herkez ne derse desin hem bence esmeer kadin daima cekicidir resim koyabilirsen koy merak ettim seni bakalim okadar esmermisin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
esmer olmak gibisi varmi ya.avrulada ozellikle esmee seviyorlar..veyaz ne oyle tacuk gibi bende esmerim ama orta tenki cok kara drgil.ve bronzlasmak icin kendimi yiyiorum.esmer kalsam hep keske boyle bronz bronz pembe beyaz gri en srcdigim renk okadsr hos duruyorki bayiliyirum.bence dert etme.sendr onlara tavuk gotu dersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?