Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Tatlım daha çok küçüksün.Fondoten felan sürme sakın cildine.. Mahvetme güzelim cildini. İnsanı özel yapan kusurlarıdır. Bak herkes gibi değilsin.Kendine has ten rengin var. Allah böyle yaratmış,sev kendini.İleride ten rengini kabullendiğinde yani büyüdüğünde kndine kızacaksın fondotenin etkilerini görerek. Ve bu kadar kafana taktığın için gözünde büyütüyorsun.
Ama pirinç suyu,patates suyu vs. cilt rengini açıyor diyorlar.Bunu bi araştırabilirsin.
Ben olsam beni özel kılan şeyi severdim.
Sonuçta o insanlarla iki sene sonra görüşmeyeceksin ama cildin hep seninle. Ne derlerse desinler. Çok güzel deseler ne olur,çok kötü deseler ne olur..
Lütfen kafana takma. Sen kusurunu sevdiğinde sana karşı kullanacakları birşey kalmaz..
Canım inan esmer olmak isterdim beyaz tenli olduğum için bir çok sorunum var birincisi güneş yanığı lekesi ikincisi güneşte ortaya çıkan sivilceler neden esmermi olmak istiyorum çikolata gibi olmak bana çok cazip geliyor her giydiğin çok daha güzel duruyor üzerinde mesela denizde süt gibi dolaşmak birde pilajda geberesiye güneşlenmek insana inanki eziyet oğlum esmer ve bu durumdan çok memnun hiçbir zaman güneşlenmez fakat kızım süt beyaz çok üzgünüm şöyle bişey var işine yarar diye düşünüyorum biz göçmen aileyiz memleket Makedonya orada (aklık) denen bir kırem var bizde gelinler beyaz tenli olmak için bu kremi çok kulanırlar kullanırlar arkadaşım van ercişli kedi kullanıyor kalıcı bir krem fakat Türkiye de bulamazsın bence bi araştır
zor bir durum ama makyajla ten rengimi değişik göstereyim derken bu sefer de cildinizi bozarsınız daha kötü olur.hem dalga geçiyorlarsa bu o insanlarla ilgili bir kusurdur.kişilikleriyle ilgili bir kusurdur ve sizinkinden daha da büyük bir kusurdur.
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Nedense orada bu kusur yalnız ben görebiliyorum cildim zaten bozuk artık benim yapabileceğim hiçbir şey yok
Cnm hic takma kafana sende esmer bombasin ohh at hawani sallama kimseyi eger cokda takiyosan missha nin bb kremi war koreliler uretmis onlarda beyazlamaya meraklilar onlar icin beyaz kiz guzeldir oyle bi zihniyetleri war bu bahsettigim bb krem zamanla teni aciyomus netten arastr istersen bi sitelerine gir daha ayrintili bilgi edinirsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banada resmini atabilirmisin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bende esmer hatta karaya yakın tenliyim..aynen senın yaşadıklarını kuçukken yaşadım .şu an 30 yaşındayım..okuldayken kımse bana bakmazdı begenmezdı.dalga geçerlerdi..yıllar geçtı saçlarım uzadı bakım giyim lens makyaj derken kendımı tanıyamadıgım ,herkesın bakışları ustumde oldugu zamanlar çok oldu ve halen oluyor..hatta eskıden tandııgım ınsanlar eskı halımle şimdikine ınanamıyor..yanı kısaca şunu demek ıstıyorum yaşın daha çok küçük.ne yuzun tam oturdu ne fiziğin ..biraz 20 li yaşlara gelmeyı bekle ve bu yorumumu hatırla :)
İnşallah ablacım siz böyle söyleyince içimde umut oluşuyor. Ama ben genede mutsuzum geçmiyor çok mutsuzum hemde lens derken renkli lensten mi kastediyorsunuz
bizler birazcık bronz olacağız diye güneşte saatlerce kavrulalım...sen ten renginden şikayet et bebeğim... :):) walla boş yere takıyorsun...öncelikle yaşın küçük şuan için böyle düşünüyorsun takıntı yapıyorsun...ileri de çok hoşuna gidecek....hem beyaz ten ne ya...peynir gibi..ben hiç sevmem.... walla bitanem mutlu ol...kendini sev bak çok güzel siyah kadınlar var....
şu ten rengi mi??* yoksa peynir gibi mi olmak iyi.....
http://www.bing.com/images/search?q...DD7DE5C2A9DA2B06670B80E2D946E&selectedIndex=4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?