Kendimden Utanıyorum yardım edin

Şükrediyorum hepiniz öyle demişsiniz ama çok üzülüyorum bunla geçecek gibi değil ki

sakın her buldugun seyı surme yuzune cok dıkkat et sonra cıldın bozulur sivilceler cıkarır izler bırakır daha mı iyi yapma on sene bıle almaz belkı bu dusuncelerın gecmesı 3 4 seneye esmer oldugun ııcn mutlu olcaksın uzulme boyle seyler ıcınnnn

Çok haklısınız bende cildimde iz kalmasından çok korkuyorum keşke şu 4 sene hemen geçebilse bıktım artık çünkü

Haklısınız ama bunlar bnei o kadar üzdüler ki birde bir kişi değiller hepsine laf yetiştiremiyorum maalesef

sallaaa...allahtan zencilere eziyet dineminde drgillermis:)) abowww oboww takma.eminim cok hossun bys

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esmer bomba değilim ki :)

ya ne tipsizler kendini bi şey sanıyo allaaasen.ne kadar tipsiz olabilrsin ki..
hem de bu devirde tip değil akıl iş görüyo kızım.bizim ilkokulda lisede ne fıstık kızlar vardı şimdi ya evlendirildiler erkenden ya da özel üniv de okuyolar zorlamayla.hiç mutlu değiller.bin pişmanlar.
vaktini öyle gereksiz insanların laflarını düşünmekle harcama.gereksiz diyorum gerekli olsa öyle gereksiz davranmaz.boş şeylere üzülme Allah ın gücüne gider üzülecek şey arıyo kulum der dert verir Allah korusun.tecrübeyle sabit.
dersine işine gücüne bak.
inan üniv de öyle güzel insanlarla tanışcaksın öyle güzel arkadaşlıklar yaşıcaksın ki malım diceksin böyle salak şeylere takıldım güzel canımı sıktım aptalım diceksin.
özgüven her şeydir zehra.yıkma eften püften şeylerle şu mühim şeyi.lazım o sana.
şimdi mantıklı bi kız ol ve mantıklı şeylerle ilgilen.kendini geliştir ekmek aslanın ağzında.
ayrıca..

sağlığına şükret.çok şükret..

ve şunu izle zehra.

kendini neden sadece beyazlarla karşılaştırıyosun şu insanlarla da karşılaştır.

http://www.youtube.com/watch?v=l-k-ueGIzLg&feature=youtu.be

Son düzenleme:
Canimmm bnmm ya sakin onlars karsi soylediklerinden rahatsiz oldugunu belli etme...ozguvenin yerinde olsun!gül gec evet ve Allah beni de boyle yaratmis de ve de bende boyle esmer-melez guzeliyim de:) eger sen onlar dalga gecerken aglar,uzuldugunu belli edersen daha cok uzerine gelirler.guclu durmaya calis!ve de kendini sev!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy kıyamam ben sana öyle demeyin demişsin ama inan bana bunda üzülecek bir şey yok ablacım. Düşünsene hiç yürüyemeyen,hiç konuşamayan,kötü hastalıklarla savaşan binlerce çocuk var. Senin tek derdin ten rengin olsun. Arkadaşların vicdan yoksunu sen onlara bakma. Bu kusur değil,ayıp değil. Bir kere tüm bu söylenenlere kulaklarını tıkamaya çalış. Bunların öz güvenini kırmasına izin verme. Eğitimini de sakına aksatma. İleride kendi ayaklarını üzerinde duran güçlü bir kadın olduğunda bu günlerini tebessümle hatırlayacaksın :)

Çook haklısınız inanın ancak ben bunu tek bir sebepten düşünmedim ki her şeyi düşündüm özgüvenimi topladım ama ne zaman ki okula gitsem bir laf söylüyolar ki işte o zaman her şey bitiyor. Hani çizgi filmlerde olur ya cam kırılma sesleri kulağımda çınlıyor sanki 0 oluyor her şey keşke bende sizin gibi düşünebilsem ama ne yazık ki olmuyorr

Senin yaşındayken dörtgöz diye dalga geçerlerdi Bir de soyadımla çok dalga geçerlerdi En fazla 1-2 yıl daha sabret hepsi bitecek Gençlikte öyle oluyor nedense

Umursama demememizi söylemişsin ama canım sen onlara yüz vermezsen dediklerini takmamaya calısırsan onlar bir süre sonra bıkacak zaten bunları söylemekten.Kendinden hiçbir zaman taviz verme ciddi dur sert dur güçlü ol.Senin üzülmen onların hoşuna gidiyor olmalı ki buna devam ediyor.Ama sen onları şaşırt bunu başarabilirsin yaşından dolayı bu kdr taktıgını da bır kac sene sonra anlayacaksın canım benım

Dis görünüsüyle dalga gecenler beyin özürlüsü insanlardir benim gözümde.. hemde ne hakla ALLAH in yarattigi insanla dalga gecerler .. en büyük günahi basit hareketlerle almak böyle olsa gerek.. sen kendini güzel buluyorsan sorun yok canim mesela bir kizada cok güzelsin derler ama o yine kendini güzel bulmaz estetik yapar mesela yani ne kimseyi dinle nede böyle basit insanlar icin aglayip anneni üz ..hemde kara olan onca model cok güzel diye taninan mesela naomi campbell yada dünya güzeli secilenler bile var bunu dert bile etme kendine cok asiri beyaz tenliler bile durumlrindan sikayetci bazen yani kimse tam olmak istedigi gibi degil olamazda herkesin vardir bir kusuru sagliklisin ya iste o bile yeter canim..

Keşke bahsettiğiniz bir kaç sene hemen geçse güzellik neden bu kadar önemli anlamıyorum.

Güzellik degil önemli olan .. önemli olan senin disariya verdigin enerji gülüsün mutlulugun baskalarina verdigin pozitif enerji kendine güveninle ister kilolu cirkin her nasil olursan ol rahat ve sempatiksen kimse sana karsi bir diyemez bile inan bana.. bazi erkekler var mesela cok yakisikli ama hic ilgi cekmez sonradan soguksa veya itici halleri varssa ama kendine güvenen degisik bir durusu bir erkek daha cok kadini etkiler halleri tavirlariyla okadar yakisikli olmamasina ragmen yada kilolariyla barisik bir kadin baska zayif bir kadindan daha cekici sempatik olabilir ..

Canım inan esmer olmak isterdim beyaz tenli olduğum için bir çok sorunum var birincisi güneş yanığı lekesi ikincisi güneşte ortaya çıkan sivilceler neden esmermi olmak istiyorum çikolata gibi olmak bana çok cazip geliyor her giydiğin çok daha güzel duruyor üzerinde mesela denizde süt gibi dolaşmak birde pilajda geberesiye güneşlenmek insana inanki eziyet oğlum esmer ve bu durumdan çok memnun hiçbir zaman güneşlenmez fakat kızım süt beyaz çok üzgünüm şöyle bişey var işine yarar diye düşünüyorum biz göçmen aileyiz memleket Makedonya orada (aklık) denen bir kırem var bizde gelinler beyaz tenli olmak için bu kremi çok kulanırlar kullanırlar arkadaşım van ercişli kedi kullanıyor kalıcı bir krem fakat Türkiye de bulamazsın bence bi araştır

Canım çoğumuzla bu ve benzeri şekilde dalga geçildi,dalga geçmeye bahaneler bunlar aslında diş,kıl tüy,saç,uzun veya kısa boy,az veya fazla kilolu olmak uzar gider böyle..üzülüyor insan boşuna hayatının bir dönemi bunu dert ederek geçiyor,sorun esmer olman değil sorun dalga geçilmesi .rahatsız eden kimse seni uygun anı bul ve konuş bence,ben kendimden memnunum bir sorunum yok şükür de ,kırıldığını belirt eğlenmek istiyorsa seni malzeme etmesinin anlamsız olduğunu söyle,kimseyi kırmayacak espriler bulsun.bu kişileri böyle engelleyebilirsin,kimsenin seni üzmeye hakkı yok

Ben solaryuma tonca para veriyorum kararmak icin. Renginin kiymetini bil :) seni rahatsiz etmedigini belirtsen o insalanlara bir daha rahatsiz etmezler seni.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bence boşuna üzülüyosun
zaten kendini güzel bulduğunu söylemişsin
demek ki normal şartlarda kendini beğeniyosun

inan herkes ilkokul lise vs hayatının bi döneminde arkadaşları tarafından dalga geçilmiş eleştirilmiştir
bu sebepten kendini kötü hissetmiştir
zaten bazıları sırf insanın canını yakmak için bile dış görünüşünü eleştirebiliyo
o yüzden kafana takma ve bi daha söylerlerse direk tersle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…