canımm saçmalama esmer insanlar çok tatlı oluyo ben bayılırım ve şunu söyliyim pudra yüzünü güzelleştirmez çirkinleştirir sana ben esmerlerden höşlanmam diyen arkadaşın seni çekemiyo olabilir derslerinde başarılı olduğunu söyledin başarılı insanlar genelde dışlanmaya çalışılır ama sen daha çok dimdik durup onların dediği laflara mantıklı cevaplar vermelisin onların dediklerini karşın beyazlamaya çalışma aksine kendi ten renginle sağlığına şükrederek senle dalga geçen insanlardan uzak dur öyle insanlardan sana iyi arkadaş olmaz seni çok iyi anlıyorum benlede dört göz diye alay ederlerdi çok üzülürdüm ama allahın yarattığını değiştiremiyoruz değiştirmek yerine sağlığın için sükret :)
sakın her buldugun seyı surme yuzune cok dıkkat et sonra cıldın bozulur sivilceler cıkarır izler bırakır daha mı iyi yapma on sene bıle almaz belkı bu dusuncelerın gecmesı 3 4 seneye esmer oldugun ııcn mutlu olcaksın uzulme boyle seyler ıcınnnn
Çok haklısınız bende cildimde iz kalmasından çok korkuyorum keşke şu 4 sene hemen geçebilse bıktım artık çünkü
ve unutma suan sana kötu gelen her sey bıkac yas buyuyunce guzel gelıcek
yüzün fizigin herseyın oturucak :)))) peeehehehhe de gec be boncugum :)
Haklısınız ama bunlar bnei o kadar üzdüler ki birde bir kişi değiller hepsine laf yetiştiremiyorum maalesef
sallaaa...allahtan zencilere eziyet dineminde drgillermis:)) abowww oboww takma.eminim cok hossun bys
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esmer bomba değilim ki :)
Umursama demememizi söylemişsin ama canım sen onlara yüz vermezsen dediklerini takmamaya calısırsan onlar bir süre sonra bıkacak zaten bunları söylemekten.Kendinden hiçbir zaman taviz verme ciddi dur sert dur güçlü ol.Senin üzülmen onların hoşuna gidiyor olmalı ki buna devam ediyor.Ama sen onları şaşırt bunu başarabilirsin yaşından dolayı bu kdr taktıgını da bır kac sene sonra anlayacaksın canım benımMerhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Keşke bahsettiğiniz bir kaç sene hemen geçse güzellik neden bu kadar önemli anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?