- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
Zehracığım merhaba :)
Bir kere sana kara denmez, "çikolata" denirÇikolata kızlar da çok ama çok tatlı olurlar. Bir tane de bende var öyle arkadaş, bakıp bakıp iç geçiriyorum ne kadar güzel kız diye :) Arkadaşlarının seninle dalga geçmesi tipik ergenlik hareketi. Topluluk içinde başkalarını küçük gibi gösterip dikkat çekme çabası. Eğer sen alınıp üzüldüğünü belli edersen daha çok üstüne gelirler. Bu yüzden herhangi bir kusurun olduğunu düşünüyorsan başkalarının dalga geçmesine izin vermeden kendin dalga geçebilmelisin. Benim de ayaklarım kocamandır, arkadaşlar da bilerek esprisini yaparlar, ama ben alınmam, kendi ayağıma " fırıncı küreği gibi" derim hep
Dünya üzerinde Beyonce diye esmer, hatta siyahi bir gerçek var. Esmerlik kötü bir şey olabilir mi hiç. Takma hiç böyle şeyleri ablacım, o kişilerle de arkadaşlık etmemeni tavsiye ederim. Mutlaka başka arkadaşlar bulursun kişiliği biraz daha oturmuş
Not: Bu arada ben de bembeyazım ama bembeyaz deyince aklına porselen gibi bir şey gelmesin, suratımda kızarıklık dolu, kızılcık tarlası gibiyim. Demek ki bembeyazlık da iyi bir şey değil :)))
Senin yaşlarında ben de öyleydim gerçi kimse benimle dalga geçmiyordu ama esmerdim işte sinir olurdum hep beyaz olmak isterdim, bi şey diyince esmersin sen diyorlardı, hep takıntı yaptım kendime, ben de yüzümü beyazlatmak için her şeyi yaptım, yüzümü güzel temizlemeye başladım, güneş kremi kullanmaya başladım asla kullanmadan dışarı çıkmıyorum ve bir süre üzüm çekirdeği yağı kullandım, ben fark etmedim tenimin açıldığını artık insanlar bana beyazsın diyorlar, mesela bi şey alacağım zaman siz beyazsınız size bu gider diyorlar, şok oluyorum halla halla ben beyaz mıyım diyorum :) Eşim de sen beyazsın diyor, herkes beyazsın diyor. Ve yaptıklarım işe yaradı, ama hala takıntılıyım, arkadaşlarım ya sen beyazsın ne esmeri diye kızıyorlar..
Yani senin de tenin açılacak güzelim merak etme, fandoten sakın kullanma, onun yerine güneş kremi al, üzüm çekirdeği yağını nemlendirici gibi yüzünü yıkadıktan sonra yüzüne sür. Yüzüne buhar yap. Bak göreceksin beyazlayacaksın
Merhaba keske tenlerimizi degisebilsek ben senin gbi olmak icin o sacma makinalarda sagligimi riske ediyorum sirf esmerlesmek icin. Beyazlar esmer esmerler beyaz olmak istiyor sanirim . BronLasma bolumune bak bi ne kadar ugrasan beyaz tenli kisi var esmerleseyim diye :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senşin derdin iyi marka fontotenle çözülmez ki kuzum
evet haklısın ergenliğinin alınganlığı bunlar
ama çevrene bu kadar kulak asmayacaksın
ayrıca sana birşey söyliyimmi
bronz hatta esmer olmak için kışın solaryumdan yazın denizden çıkmıyorumn
şöyle esmer bir hatun görüncede imrenerek bakıyorum
bence seni de çekemiyorlar
salla saçını geç yanlarından
Çok teşekkür ediyorum keşke onlar da çikolata güzeli deseler öyle duruma geldim ki o bile zoruma gidecek beni bu kadar bıktırdılar
Ağlama,takma Rihanna ya bak diycem falan diycem ama sende beni takmayacaksın.
Suratına bu yaşta fondoten sürme lütfen,erken yaşlanırsın.
Pirinç suyunun renk açma özelliği vardır.İnternette pirinç veya pirinç unu maskeleri bulabilirsin.
Maske yapamadığın zaman bile annen pirinç pilavı yapmadan pirinci ıslatıyorsa onun suyunu sür yüzüne.
bAK BEN BİR MASKE EKLEYEYİM SANA
Çok teşekkür ederim bende deneyeceğim. Her gün mü sürülmesi lazım?
Ah kuzum ya kıyamam sana ❤️ Canım benim bak ablan yukarıda ne güzel söylemiş. Bir kere esmerlerin teni pürüzsüz olur selüliti falan göstermez, yazın bizim gibi solaryum derdi olmaz çok çekicidir. Hem nolursa olsun sen çok gençsin ve eminim çok güzelsin. Allah'a hep şükret meleğim. Sakın kullanma fondoten. Senle dalga geçenlere de ben kendimi çok beğeniyourum de bir daha yapaaklar mı bakalım?
canım onlar alay ettiğinde sen ağlarsan onlara daha çok malzeme vermiş olursun kendnle barışık ol olamıyorsan da öyleymiş gibi görünmeye calış alay ettiklerinde aglama gül evet ya de esmer güzeliyim ben falan felan de bu şekilde yaparsan bi derler iki derler bakarlar bu taraftan malzeme yok vvazgecerler. fondoten illetine bnde alıştım malesef sivilcelerimi kapatayım diye sürerdim küçükkenden beri şimdi sivilce kalmadı ama o kadar fondaten sürmekten lekeler oluştu cildimde şimdide lekeler görünmesin diye kullanmak zorunda hissdiyrm kendimi. fondoten kullanmak zorunda gibi hissediyrsan kendini en azından bb kremler var cok pahalı da değil kozmetiklerden alabilirsin onları kullan. evde kendin hazirlayabileceğin cilt beyazlatıcı maskeler var cilt bakımı bölümünde biçok denenmiş tarif var onlara bi bak. duşta cildini beyaz sabunla yıka beyazlamada etkisi var diye okudum bende. cildine hiç takma şuan yasın sebebiyle cildin problemli olabilir zamanla eminim çok güzel bi cilde sahip olacaksn. ortaokulda bizim sınıfta bi kız vardı şişman kabarık saçlı kalın gözlüklü dişleri telli ama nasıl çalışkan bi kızdı sınıfta herkes onla dalga gecerdi bi hocamız yasemin ılerde cok güzel yerlere gelecek siz ondan iş isteyeceksiniz demişti hiç unutmam o anı. şimdi bu arkadas zayıflamış bebek gibi yüzü var sacini düzleştirmiş dişleri tel kullandığından inci gibi nasıl güzel olmuş bi de üstüne üstük diyetisyen hekim olmuş görünce ağzım açık kaldı. güzellkite çirkinlikte gecici ama mesleğin kolunda altın bileziktir unutma. ilerde güzel bi mesleğin olsun paran olsun ooo neler neler yaparsın istersen git estetik yaptır hiç problem degil para var meslek var itibar var huzur var canım senin için bunlar çok ileride gibi görünebilir kuzum ama bundan 7-8 yıl once bizde seninle aynı konumdaydıktüm bu yasadiklarini olumluya cevirebilirsin hırs yap daha cok çalış güzelim benim
valla sana birşey diyimmi bende senin yaşlaarında senin taibirinle kapkarayadım ergenlik bitti gitti rengim açıldı bnce kesnlkle rengin açılacaktr açılmazsada bi arkadaş demişki renk fln önmli degil o cildi saglıklı parlak tutmak bnun içinde bu forumdan biraz araştrma yapsan cildin saglıkla parlar sende esmer bomba olursun bitanem
Kıyamam ya senin kafana taktığın ilk ve son derdin bu olsun ama insanlar hep böyle canim bunu kabullenmek gerek. Eleştirilerin hiç sonu gelmiyor ne yazık ki. Yapabileceğin son şey olsun ten rengini açmaya çalışmak. Ne mutlu ki sana derslerinde basariliymissin bu başarın daim olsun, bu yaşta düsünmen gereken sadece bu olsun ki eline mesleğini aldiğinda onlar seni kiskansin. Beyaz tenli olunca da bu tür sözler duymak mümkün☺ mesela bana bir tanidik kireç gibisin hic rengin yok diyor her görmesinde neden boyle diye sorar hep😝 aslinda ben onun yaninda esmer kaliyorum 😃. Komik yaa insanlari anlamak zor
ilerde buna güleceksin emin ol bende adımı sevmezdim değiştiricem büyüyünce hemen derdim çünkü herkes alay ederdi bıkmıştım hep ağlardım. ama şimdi adımı çok seviyorum. seninde düşüncelerin değişecek sana laf söyleyenlere gülmeye çalış zamanla gerçekten gülüceksin buna inan. hem farklı olmak güzeldir uğraşma beyazlaşmak için
kendine güvenini yitirme sakın sen üzüldükçe onlar daha da çok yapacaklar... ben çirkinim diye gezme ortalarda sen güzelsin hemde çok... yıllarca benimde zayıflığımla dalga geçenler şimdi yanımda teyzem gibi kalıyorlar... gün olacak ve devran dönecek sen esmer bir bomba gibi gezinirken onlar böyle imrenerek bakacaklar sana ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?