Kendimden Utanıyorum yardım edin

Senin yaşlarında ben de öyleydim gerçi kimse benimle dalga geçmiyordu ama esmerdim işte sinir olurdum hep beyaz olmak isterdim, bi şey diyince esmersin sen diyorlardı, hep takıntı yaptım kendime, ben de yüzümü beyazlatmak için her şeyi yaptım, yüzümü güzel temizlemeye başladım, güneş kremi kullanmaya başladım asla kullanmadan dışarı çıkmıyorum ve bir süre üzüm çekirdeği yağı kullandım, ben fark etmedim tenimin açıldığını artık insanlar bana beyazsın diyorlar, mesela bi şey alacağım zaman siz beyazsınız size bu gider diyorlar, şok oluyorum halla halla ben beyaz mıyım diyorum :) Eşim de sen beyazsın diyor, herkes beyazsın diyor. Ve yaptıklarım işe yaradı, ama hala takıntılıyım, arkadaşlarım ya sen beyazsın ne esmeri diye kızıyorlar..
Yani senin de tenin açılacak güzelim merak etme, fandoten sakın kullanma, onun yerine güneş kremi al, üzüm çekirdeği yağını nemlendirici gibi yüzünü yıkadıktan sonra yüzüne sür. Yüzüne buhar yap. Bak göreceksin beyazlayacaksın

Çok teşekkür ediyorum keşke onlar da çikolata güzeli deseler öyle duruma geldim ki o bile zoruma gidecek beni bu kadar bıktırdılar

Çok teşekkür ederim bende deneyeceğim. Her gün mü sürülmesi lazım?

Keşke değiştirebilseydik :)

Teşekkür ediyorum sürmekte istemiyorum ama bunlar yüzünden oldu hep

ah canım ya insanlar esmer tene ulaşmak için ne paralar döküyor solaryuma kremlere falan bir bilsen.. Allah başa dert vermesin..

Çok teşekkür ediyorum keşke onlar da çikolata güzeli deseler öyle duruma geldim ki o bile zoruma gidecek beni bu kadar bıktırdılar

Ah kuzum ya kıyamam sana ❤️ Canım benim bak ablan yukarıda ne güzel söylemiş. Bir kere esmerlerin teni pürüzsüz olur selüliti falan göstermez, yazın bizim gibi solaryum derdi olmaz çok çekicidir. Hem nolursa olsun sen çok gençsin ve eminim çok güzelsin. Allah'a hep şükret meleğim. Sakın kullanma fondoten. Senle dalga geçenlere de ben kendimi çok beğeniyourum de bir daha yapaaklar mı bakalım?

tamam teşekkür ederim denerim :)

Bana da sınıfta ruh derlerdi yüzüm o kadar solgundu ki çok üzülürdüm takardım sonra ne kadar boş olduğunu anladım.İnsanlar böyle işte beyaz olursun birşey derler esmer olursun birşey derler takma kendine bak ama abartma daha küçük sayılırsın ağır makyaj malzemeleri kullanmak için.

Bana da sınıfta ruh derlerdi yüzüm o kadar solgundu ki çok üzülürdüm takardım sonra ne kadar boş olduğunu anladım.İnsanlar böyle işte beyaz olursun birşey derler esmer olursun birşey derler takma kendine bak ama abartma daha küçük sayılırsın ağır makyaj malzemeleri kullanmak için.

Ben şükrediyorum gerçekten abla ama bunlar benimle dalga geçmekten bıkmadılar laf sokmaktan hem tenimde pürüsüz değil ki delikler var gerçekten bari tenim pürüsüz olsaydı çocukluğumdan kalma su çiçeği izime bile laf ediyolar

Evet ben kullanmazdım bunlar yüzünden başladım o kadar mutsuz ettiler ki inşallah bende iyi bir meslek sahibi olurum tek teselim bu

ilerde buna güleceksin emin ol bende adımı sevmezdim değiştiricem büyüyünce hemen derdim çünkü herkes alay ederdi bıkmıştım hep ağlardım. ama şimdi adımı çok seviyorum. seninde düşüncelerin değişecek sana laf söyleyenlere gülmeye çalış zamanla gerçekten gülüceksin buna inan. hem farklı olmak güzeldir uğraşma beyazlaşmak için

Tamam bakacam teşekkür ederim

Kıyamam ya senin kafana taktığın ilk ve son derdin bu olsun ama insanlar hep böyle canim bunu kabullenmek gerek. Eleştirilerin hiç sonu gelmiyor ne yazık ki. Yapabileceğin son şey olsun ten rengini açmaya çalışmak. Ne mutlu ki sana derslerinde basariliymissin bu başarın daim olsun, bu yaşta düsünmen gereken sadece bu olsun ki eline mesleğini aldiğinda onlar seni kiskansin. Beyaz tenli olunca da bu tür sözler duymak mümkün☺ mesela bana bir tanidik kireç gibisin hic rengin yok diyor her görmesinde neden boyle diye sorar hep😝 aslinda ben onun yaninda esmer kaliyorum 😃. Komik yaa insanlari anlamak zor

Sınıfın ortasında bağırarak zenci vb. sözler duyunca sınıf da gülünce ister istemez gururum kırılıyor. Bunların hiç mi gururu kırılmıcak anlamıyorum. Sınıfta bir laf atıp herkes gülüyorsa bunlar ceza çekmicek sanırım hep yanlarına kaldı tek olan bana oldu bu yüzden fondotene başladım ama o da işe yaramıyor ki bıktırdılar beni

Gülemem sanırım 9 yaşlarında falandım sanırım küçücük çocuklar bile derdi ama gülemiyorum aklıma geldikçe sadece ağlıyorum

kendine güvenini yitirme sakın sen üzüldükçe onlar daha da çok yapacaklar... ben çirkinim diye gezme ortalarda sen güzelsin hemde çok... yıllarca benimde zayıflığımla dalga geçenler şimdi yanımda teyzem gibi kalıyorlar... gün olacak ve devran dönecek sen esmer bir bomba gibi gezinirken onlar böyle imrenerek bakacaklar sana ..

Haklısınız ama dalga geçmeleri gücüme gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…