Kendimden Utanıyorum yardım edin

Rihannaya bak :) hatun taş gibi bence renk önemli değil bakımlı olmak önemli canım. İlla alacağım diyorsan fondöteni morhipo,avon gibi sitelerden alabilirsin.

Canım ya sakın fondöten sürme mahvedersin cildini.benim gibi ne kıskanmayın millet benim tenime sahip olmak için solaryuma para döküyor benim ki Allah vergisi hem eserler geç yaşlanırde gül geç. Dalgaya al. Senciddiye aldığım için sana yükleniyorlar.. Ayrıca esmer olmanın çok fazla Avantajı var. Aşırı makyaja ihtiyacın yok kalem yada Ruj yeter. Açık renk kıyafetler harika durur üzerinde. Sen tarzını yarat. Hem yaşın küçük 2-3 sene sonra fark atarsın onlara.

Abla sana özelden bir şey sorabilir miyim ? Çok haklısınız ama diyemiyorum işte takmamazlık olmuyor

Hayret, "ay ben de çok beyazım böyle peynir gibiyim ruh gibiyim beyazlıktan ölüyorum keşke esmer olsam"cılar yok mu bu konuda

Şimdi buraya esmer taş gibi hatunların resimlerini dizerdim ama telefondan giriyorum. Esmer olmak kötü beyaz olmak güzel diye bir şey yok, beyaz ten toplumumuzda az bulundugu icin muhtemelen boyle anlasiliyor. Sana bu olayin nerden geldigini aciklayayim, onceden avrupadaydi galiba "asil" dedigimiz soylu insanlar ayak islerini (tarla bag bahce vs) fakir ve paraya ihtiyaci olan insanlara yaptirirlarmis. Kendileri tum gun evde tabi. Disarda butun gun ugrasan insanlar da haliyle daha esmer bir tene evde kalanlar da bembeyaz bir tene sahip oluyolarmis. Yani o devirde bir insanin asil olup olmadigi ten rengine gore anlasiliyormus. Beyaz ten cok matah bisey oldugundan degil yani.

Kendi dusuncen olarak beyaz teni daha cok begenebilirsin bunu anlarim zevk meselesi. Ama arkadaslarin dalga geciyor diye kendinden utanmani anlayamadim canım ben. Hani desek ki herkesin bembeyaz oldugu bir ulkede yasiyoruz bir tek sen esmersin, farkli oldugun icin dalga geciyorlar diyecegim. Ama esmer ten gayet olagan bisey, bence kendileri kopmleksli olduklari icin senin uzerinden ego tatmini yapiyorlar.

Ben de hep dalga gecildim, yok kafan soyle gozlerin oyle vucudun soyle burnun bilmem ne. Bi guzellik takintisi olusmustu bende. Sonra dedim ki maksimum 50 yila su an guzel buldugum herkes burus burus olacak daha da otesi topragin altinda curuyecek. 3 gunluk dunya icin allahim verdigine isyan etmeye deger mi? Bu dunyadaki gorevimiz bundan cok farkli. Ve inan insanlarin bir seyi tam olarak begenmeleri imkansiz. Beyaz tenli olsaydin gelip de ay ruh gibisin derlerdi. Su an yuzune bakilmayacak kadar cirkinmisin? Hayir. Ben herkesin bir guzelligi olduguna ve gercekten de cirkin kadin olmadigina inaniyorum. Bence artik kendini oldugun gibi sevmeye baslamanin zamani gelmis. Guzel buldugun yonlerinle ovun sen de. Beyaz tenliler de gunesin altinda tavuk gibi kizariyor de cevap olarak. Kendini ezdirme bir olur iki olur susarlar.

Surda kac yil yasayacagiz ki? Komplekle harcama hayatini. Her ten rengi guzeldir, ben zencilere hastayim mesela ama bu benim kisisel zevkim ve diger tenlerin kotu oldugunu gostermez.

Bu arada bir arkadas cok beyazim bacaklarom ceset gibi demis. Her beyaz ten oyle olmuyor gayet guzel olanlari da mevcut, ona ceset gibisi denk gelmis demek ki :)

Evet aklık güzel bir krem ama ya sonra ...
İçin de cıva var onun ve bir müddet sonra dişleri mahvediyor , sarı bıraksa iyi çürütür dişleri.Ve uzun süre kullanım da değil kısa bir zaman sonra çıkıyor .

Evet ama bunlar böyle yapınca kendimi çok yalnız hissediyorum Babam da terketti bizi bari arkadaşlarım olsaydı iyi biri olsaydı ben kendimi çok yalnız hissediyorum sınıfta gözükmeyen birisi gibi konuştukça farkedilen farkedildikçe dalga geçilen biri giydiğim her kıyafette yakışmamış denilen biri farkedilmek de zor geliyor farkedilmemekte çok yalnızım tamamen hayallerimle yaşıyorum. Hayallerim gerçek olmuyor ama ben yinede gözümün önüne getirip onlarla yaşıyorum nolur kusura bakma abla anlatacağım kimsem yok burada döküyorum. Büyüsem keşke hemen her gün dua ediyorum. Hayallerimi yaşıyamıyorum ama hayallerime yaşıyorum

Cnm ayni hatayi ben yaptim sen yapma senin yasinda okula gitmicem dedim bir oldu iki oldu gercekten okula gitmemeye basladim o yil derslerimde iyi olmasina ragmen okula gitmedim giden bir yilim oldu evde daha cok takmaya intihar etmeyi dusunmeye basladim insanlardan uzaklastim kilo aldim bakimsiz oldum iyimi oldu tabiki hayirr simdi universteye 1yil gec baslamis oldum o bir yil senin hayata 1 yil gec atilman demek bu hatayi yapma derslerinde iyiymis gelecegine odaklan ablam soyle demisti bak simdi lisedesin ortaokuldada ayni derdin vardi simdi ordaki insanlardan kacini surekli goruyosun kaciyla hergun birliktesin lisede oyle bitecek ve insanlar gercek dostluklar haric birbirini unutucak.bosver hic kimse senden kiymetli degil herkes kendi derdinde kimse surekli senin esmerligini dusunmuyoki sanki onlar cokmu mukemmel degil bi kere en basta bu sekilde sana davranarak cocukluklarini belli etmisler takma cnm onlari ve guzelliginin farkina var

Çok haklısın ablacım hepinize hak veriyorum bende öyle düşünüyorum ama korkuyorum artık okula giderken acaba nolacak bugün ne diyecekler ki bana diye inanın içim daraldı yoruldum

Merak ediyorum , kaşlarını ve bıyıklarını alıyor musun , esmerlikle karalık aynı şeyler değillerdir.
Bizim bir gelinimiz var esmer bir tık yukarı olsa zenci olacakmış.
Ancak her daim bakımlı ve gerçekten çok güzel .Teni böyle bronz gibi.
Demem o ki vucudun da kıl tüy barındırma .Bunlarda farklı gösterir.

Evet alıyorum ama stresten ve üzüntüden kaşlarım dökülmüş doktor söylemişti. O yüzden ince biraz artık almıyorum o yüzden onunla bile dalga geçiyolar napayım döküldü

Canım dişleri çürüttüğünü bilmiyorum eğer zararlıysa uzak dur seni çok merak ettim hiç olmazsa seninle bir tel görüşmesi yapmak isterim bu konu hakkında kendine iyi bak gençliğin tadını çıkar her şey birgün yok olur gider gençlik gelmez bende bir zamanlar kompleks yaptığım boyunun kısa olması 1.60 boyundayım o dönemde nışanlıydım nışanlımın boyu 1.90 şimdi evliyiz hiçbir kompleksin kalmadı eşimin bana söylediği (altında küçüktür ama değeri büyüktür) sözü beni çok mutlu etmişti şimdi sıra sende bir gün senin güzel teninden hoşlanan bir prens karşına çıkarsa bence ne yapacağını düşün sana mutluluk diliyorum.

Elbette konuşuruz ablacım bazen düşünüyorum beni bir erkek beğenecek mi ? Kimse evlenmez diye bunu şimdiden düşünmem çok saçma biliyorum ama aklıma geliyor işte resmimi gösteririm isterseniz

İnanın siz gençleri hiç anlamıyorum o kadar güzelsin ki öyle güzel bir surat köfte dudak bayıldım sana bir daha lütfen benim gördüğüm resmi görseler her kez benle aynı fikirde olur kesin

İnanın siz gençleri hiç anlamıyorum o kadar güzelsin ki öyle güzel bir surat köfte dudak bayıldım sana bir daha lütfen benim gördüğüm resmi görseler her kez benle aynı fikirde olur kesin

Ben de resim istiyorum :)
Biliyordum zaten guzel oldugunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…