Kendimden Utanıyorum yardım edin

İnan telefonla beceremem benim terimi kaydet mesajla gönderim watsap la olumu mj at telini

İnanın siz gençleri hiç anlamıyorum o kadar güzelsin ki öyle güzel bir surat köfte dudak bayıldım sana bir daha lütfen benim gördüğüm resmi görseler her kez benle aynı fikirde olur kesin

Ama neden bunu sadece siz söylüyorsunuz ki benimle dalga geçmelerinden bıktım

Seninle özel konuşuruz yarın böyle olmuyor ozaman beni daha iyi anlarsın dalga olurmuş gayet ciddiyim

Konu sahibesi o kadar hos bir kiz ki samimiyetine inanmasam kendini ovmek icin konu acmis derdim :)

Arkadaslarini artik takmaman gerektigini dusunuyorum canim ben :) Fondoteni falan da birak cildin zarar gormesin. O kadar zarar veriyorlar ki cilde bi yastan sonra fondotensiz gezemez oluyorsun. Ben hayatim boyunca hic kullanmayi dusunmuyorum acikcasi, bi tek pudram var sadece kizariklarimi falan sakliyorum :)

İnanmıyorum sana ya , yani var ya çirkin görmesek inandıracaksın bizi.Vallahi billahi bak büyük yemin ettim çok güzelsin .
Hele saçlarına bayıldım .
Neren kara senin yaf.
Fondeten var deme,fondetenin ne derece etkili olabileceğini biliyorum,ayrıca ellerinden belli ten rengin,koyu kumralsın sen .Saçları koyu renk olanlara da esmer denmiyor mu sinir oluyorum,ten rengi ile saç rengi aynı şeyler değil.
Sen güzel olmadıktan sonra istersen on kat fondeten sür fayda etmez,sen maşşallah güzelsin.Jamiryonun dediği gibi samimiyetine inanmasam övmek için açmış konuyu derdim .

Son düzenleme:
Yarın görüşürüz inş daha detaylı olur gerçek duygularımı ciddiyetini anlarsın olmazmı sende uyugüzek Kızce :))

Bırakamıyorum ki en azından 1-2 saat mutlu oluyorum amacım kesinlikle övünmek değil ciddi ciddi böyle düşünüyorum ama resimde yüzümdeki kusurlarım belli olmaz ki

acikcasi bende merak ettim resmini gormek isterim. tatlim bosuna takiyorsun kafana. insanlarda dil din renk ayrimi yapilmaz yapilamazda. ne bu 50 lerin amerikasinda mi yasiyoruz. beyazlar zencileri asagiliyor kole gibi kullaniyor. kaldiki simdi baslarinda gul gibi zenci baskanlari var :) onlar bile asmis bu konuyu.

saka bi yana kimse Allahin yarattigi ile dalga gecemez. sende bakmasini bilsen ne kadar guzel oldugunun farkina varirsin. ayrica cilt tonunla uyumlu bir fondoten kullanmadikca komik olur. kaldi ki yasin 16 bu yasta neyin fondoteni. yeminlen kalem bile cekmiyordum ben o yaslarda.

sıkma tatli canini sen. valla beb zenci hatunlara erkeklere hayranim. yazin onlar gibi yanmak icin neler yapiyorum ama gel gelelim her defasinda yarim yamalak yandigim icin kaba tabirle amele yanigina donuyorum.

zaten delik delik diyorsjn cildin icin birde bu tarz kozmetikler kullanipta daha da acma gozeneklerini. bu tarz kozmetikler zamanla gozenekleri buyutuyor.

ayrica siyah dene en cok yakisan renkler beyaz ve kirmizi hatta butun canli renkler. beyaz tenlilerden daha hos duruyor. bak zenci olupta cillop gibi ne mankenler var.
agzi olan konusuyor. ergenligi atlatamamis senin arkadaslarin henuz. Allah ailelerine sabir onlarada akil iyilik versin ne diyeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ten rengine bakarsan Halle Berry.de koyu tenli ama çok güzel. Kendine guvenirsen alay konusu olmazsın.

Keşke bende esmer olsaydımm. Ahhh ahhh güneşte yanamıyorum bile kıpkırmızı oluyorum. Biraz daha büyüyünce ne kadar şanslı olduğunu anlayacaksın kardeşim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok haklısın ablacım hepinize hak veriyorum bende öyle düşünüyorum ama korkuyorum artık okula giderken acaba nolacak bugün ne diyecekler ki bana diye inanın içim daraldı yoruldum

Ayni korkular bendede vardi kendine guven ozellikle bakimli olursan sporla ilgilenirsen kitap okuyup hobilerin olursa onlar asil o zaman senden korksunlar bilgili insan siyrilir genel kulturun ne kadar fazla olursa o kadar siyrilirsin ogrendikce diger insanlari takmazsin zaten simdi bence sen bol bol faydali kitap oku odullu filmler izle arastir ogren ve kendine guven dua ederim cnm sana ben cunku seni cok iyi anliyorum sende inan ve hep dua et

Canım benim ben beyaz tenliyim millette bana ne kadar beyazsın diyor yani diyeceğim o ki millete bakma.Bir de şöyle bir şey var insan çekemediğine mutlaka bir kulp takar maksat eğlence olsun.Senin,benim duygularımı önemsemezler. Benim de bazen esmer olasım vardı geçer bu günler daha yaşın küçük...Sen kendinle ilgilenmeye devam et,eğitimine odaklan hayat habersiz ve hızlı devam ediyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…