- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Aynen seni yola getirmek için konu açtırdı banaYok yok bu gerçekten ben yani doğru söyle annem mi tuttu seni beni dürtmek için ?
Çok teşekkür ederim. Evet şükürler olsun eşim bişey demiyor. Desede çok takmam gerçi kendin yap derimbakın eğer kocanız bu durumu sorun etmeye başlayıp, size laf atmaya başlarsa eminim ki rahatsız olmaya başlayacaksınız. şu anda anladığım kadarıyla ses etmiyor, ve bence ses etmesini beklemeden ufak tefek başlayın. yoksa aile içi huzurunuz da bozulur. şahsen ben kocamın bana çok pasaklısın,dağınıksın biraz toparlan vb demesini hiç istemem, çok moralim bozulur. bunu düşünün,böyle bir şey olmadan bence biraz önlem alın.
her güne bir iş koyun, öyle ya da böyle o işi o gün bitirin. yavaş yavaş yaptıkça bir bakmışsınız alışmışsınız.
örneğin yarın mutfağı süpürün silin,sonraki gün salon yatak odası vb.
düzene girdiğini gördükçe siz de gaza gelirsiniz.
eğer durumunuz yerindeyse eviniz için ufak dekorasyon malzemeleri alın, onları yerleştirirken iyice gaza gelirsiniz, zaten iyice sizi rahatsız etmeye başlar dağınıklık.
bence bir deneyin,evinizin güzelleştiğini gördükçe gaza gelirsiniz diye düşünüyorum
Eyvallah iyi gaza geldim sabah olsa da nevresimi değişmekle başlasam ahahhBiriken hersey bı sure sonra kaos yaratıyor
Yaparsın sen aslansın, yavas yavas halledersin ❤
Valla 20 yil yatmiyor olsansa bocalayacaksin. En azindan yattığın yanına kar kalir20 yıldır yatıyorum ama 20 hafta sonra bayağı bocalamaz mıyım
ya çok tatlısınızDesede çok takmam gerçi kendin yap derim
Neyse gözümü de korkutmayalım daValla 20 yil yatmiyor olsansa bocalayacaksin. En azindan yattığın yanına kar kalir
Yardımcı alırsam daha da tembelliğe alışırım diye düşünüyorum çünkü elimde gelmiyor değil işime gelmiyor çünküya çok tatlısınız
tabi ki üst üste iş yapmak zor gelir. bu kişiden kişiye değişir. mesela ben bir an evvel olsun bitsin isterim, o dağınıklık canımı sıkana kadar durur,sonra yeter diyip komple temizlik yaparım.
ama annem de her gün iş bölümü yapar,ve gerçekten birkaç gün sonra bir bakarım kadın koca evde neler yapmış bitirmiş.
bence dediğim gibi işleri bölün,benneyanginlargordum 'ün dediği gibi o temizlik kokusu ve görüntüsü mest eder beni mesela,birkaç gün dağıtmaya da kıyamam. bence sizde de öyle olur ,bi deneyin.
yoksa yine denildiği gibi durumunuz müsaitse bir yardımcı alırsınız
Bence hemen başlayin yaptıkça yapasi geliyor cidden insanın.Derli toplu düzenli bir ev her zaman iyidir ya .Evimiz az cok karakterimizi yansitiyor .Çok zor birsey değil inanın .Hergun evi supurun.Tuvalet ve banyo da hergun.2 günde bir evi silseniz oh mis .(moplar çok işe yarıyor bazen elle bazen mopla geçiyorum ben )Aldığınizi da aldığınız yere koyarsanız gün içinde de mutfağı temiz tutun ,tezgahta birşey bırakmayın yeter bence ilk etapta :)Eyvallah iyi gaza geldim sabah olsa da nevresimi değişmekle başlasam ahahh
Her gün evi süpürmek miBence hemen başlayin yaptıkça yapasi geliyor cidden insanın.Derli toplu düzenli bir ev her zaman iyidir ya .Evimiz az cok karakterimizi yansitiyor .Çok zor birsey değil inanın .Hergun evi supurun.Tuvalet ve banyo da hergun.2 günde bir evi silseniz oh mis .(moplar çok işe yarıyor bazen elle bazen mopla geçiyorum ben )Aldığınizi da aldığınız yere koyarsanız gün içinde de mutfağı temiz tutun ,tezgahta birşey bırakmayın yeter bence ilk etapta :)
tamam o zaman yardımcı meselesini hiç aklınıza sokmayınYardımcı alırsam daha da tembelliğe alışırım diye düşünüyorum çünkü elimde gelmiyor değil işime gelmiyor çünkü
Ama ciddi anlamda bi gaza gelmedim de değil. Telefon konusunda da kendime acaba saat mi belirlesem o da ciddi anlamda kanayan yaram benim
İnşallah ya merak ediyorum bu haftam nasıl geçeçek. Bunları hep dikkate alarak geçircem bu haftayı hadi hayırlısıtamam o zaman yardımcı meselesini hiç aklınıza sokmayın
bakın zaten telefon meselesi ile iş yapmama meselesi birbirini kısır döngüye sokan şeyler.
eğer iş yapmaya başlarsanız otomatik olarak daha az telefonla uğraşmış olacaksınız, aklınıza bile gelmeyecek. yorulunca kahve içerken alırsınız elinize bi sosyal medyyaı gezersiniz, bakarsınız. sonra hemen işinizi bitirirsiniz.
ben mesela şöyle bir düzen kurdum kendime, gün içinde yapmam gerekenleri yapmadan telefonu elime almamaya çalışıyorum, sosyal medyada bakmayı çok sevdiğim hesaplar var,gece yatağa giriyorum öyle zevkle bakıyorum ki,hem böylece uykum da gelmiş oluyor
bir de iş yaparken müzik açın, lazım olan malzemeleri bir araya toplayın ki üff diyip üşenmeyin sonradan.
bence hallolacak merak etmeyin
Yok yok çocuğumun suçu yok hep tembeldimHep mi böyleydin yoksa gebelik kaynaklı mı?
Bizim evde saç kil çok dökülüyor ,siz 2gunde bir supurun isterseniz bı de halıları kaldırdım ben 5aydir o yüzden süpürmek çok kolay oluyor .Size de öneririm yaz aylari için .Her gün evi süpürmek mi
Şuan evde bebek vs yok 3 günde bir süpürsem
Yok halı kaldırmak pek bana göre değil canım evimiz soğumaya başladı bile. Gerçi evi süpürmekte en fazla 20 dk mı alıyor. Tamam 2 güne bir ev süpürcemBizim evde saç kil çok dökülüyor ,siz 2gunde bir supurun isterseniz bı de halıları kaldırdım ben 5aydir o yüzden süpürmek çok kolay oluyor .Size de öneririm yaz aylari için .
Bebiş gelince eser kalmaz bu halindenYok yok çocuğumun suçu yok hep tembeldim
Bende geri sericem cidden bu temizliğe çok alıştım çok kolay oluyorYok halı kaldırmak pek bana göre değil canım evimiz soğumaya başladı bile. Gerçi evi süpürmekte en fazla 20 dk mı alıyor. Tamam 2 güne bir ev süpürcem
Ama siz hamileymissiniz şu an farkettim aman dikkatYok halı kaldırmak pek bana göre değil canım evimiz soğumaya başladı bile. Gerçi evi süpürmekte en fazla 20 dk mı alıyor. Tamam 2 güne bir ev süpürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?