Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Çok teşekkür ederim. Evet şükürler olsun eşim bişey demiyor. Desede çok takmam gerçi kendin yap derim bunu da not ediyorum. Sanırım herşeyi üst üste yapmak bana göre değil her güne bi iş ayarlarsam, bi gün full çalışıp 6 gün tembellik yapmam

Desede çok takmam gerçi kendin yap derim
ya çok tatlısınız
tabi ki üst üste iş yapmak zor gelir. bu kişiden kişiye değişir. mesela ben bir an evvel olsun bitsin isterim, o dağınıklık canımı sıkana kadar durur,sonra yeter diyip komple temizlik yaparım.
ama annem de her gün iş bölümü yapar,ve gerçekten birkaç gün sonra bir bakarım kadın koca evde neler yapmış bitirmiş.
bence dediğim gibi işleri bölün, benneyanginlargordum 'ün dediği gibi o temizlik kokusu ve görüntüsü mest eder beni mesela,birkaç gün dağıtmaya da kıyamam. bence sizde de öyle olur ,bi deneyin.
yoksa yine denildiği gibi durumunuz müsaitse bir yardımcı alırsınız

Yardımcı alırsam daha da tembelliğe alışırım diye düşünüyorum çünkü elimde gelmiyor değil işime gelmiyor çünkü
Ama ciddi anlamda bi gaza gelmedim de değil. Telefon konusunda da kendime acaba saat mi belirlesem o da ciddi anlamda kanayan yaram benim

Eyvallah iyi gaza geldim sabah olsa da nevresimi değişmekle başlasam ahahh
Bence hemen başlayin yaptıkça yapasi geliyor cidden insanın.Derli toplu düzenli bir ev her zaman iyidir ya .Evimiz az cok karakterimizi yansitiyor .Çok zor birsey değil inanın .Hergun evi supurun.Tuvalet ve banyo da hergun.2 günde bir evi silseniz oh mis .(moplar çok işe yarıyor bazen elle bazen mopla geçiyorum ben )Aldığınizi da aldığınız yere koyarsanız gün içinde de mutfağı temiz tutun ,tezgahta birşey bırakmayın yeter bence ilk etapta :)

Her gün evi süpürmek mi
Şuan evde bebek vs yok 3 günde bir süpürsem

tamam o zaman yardımcı meselesini hiç aklınıza sokmayın
bakın zaten telefon meselesi ile iş yapmama meselesi birbirini kısır döngüye sokan şeyler.
eğer iş yapmaya başlarsanız otomatik olarak daha az telefonla uğraşmış olacaksınız, aklınıza bile gelmeyecek. yorulunca kahve içerken alırsınız elinize bi sosyal medyyaı gezersiniz, bakarsınız. sonra hemen işinizi bitirirsiniz.
ben mesela şöyle bir düzen kurdum kendime, gün içinde yapmam gerekenleri yapmadan telefonu elime almamaya çalışıyorum, sosyal medyada bakmayı çok sevdiğim hesaplar var,gece yatağa giriyorum öyle zevkle bakıyorum ki,hem böylece uykum da gelmiş oluyor
bir de iş yaparken müzik açın, lazım olan malzemeleri bir araya toplayın ki üff diyip üşenmeyin sonradan.
bence hallolacak merak etmeyin

İnşallah ya merak ediyorum bu haftam nasıl geçeçek. Bunları hep dikkate alarak geçircem bu haftayı hadi hayırlısı bu arada instagram facebook hiç bişey kullanmıyorum sadece burası. Bide onların olduğunu düşünğn

Bizim evde saç kil çok dökülüyor ,siz 2gunde bir supurun isterseniz bı de halıları kaldırdım ben 5aydir o yüzden süpürmek çok kolay oluyor .Size de öneririm yaz aylari için .
Yok halı kaldırmak pek bana göre değil canım evimiz soğumaya başladı bile. Gerçi evi süpürmekte en fazla 20 dk mı alıyor. Tamam 2 güne bir ev süpürcem

Yok halı kaldırmak pek bana göre değil canım evimiz soğumaya başladı bile. Gerçi evi süpürmekte en fazla 20 dk mı alıyor. Tamam 2 güne bir ev süpürcem
Bende geri sericem cidden bu temizliğe çok alıştım çok kolay oluyor aynen süpürmek çok önemli evdeki tozu azaltiyor.İyi de bir süpürgeniz varsa çok rahat edersiniz .Şimdiden başarılar

Yani ne diyim şimdi ben kendim asla bir dakika bekleyemem evim dağınık kirli olursa sinirlenirim ayrıca tlfn ne öyle daha cocuk gelmeden boyleyseniz çocuklu olunca dusenimiyorum valla eşinizde çok iyi galiba bir haftadadır konsolun önünde duran borcama bisey demiyor.bide merak ettim gezmeye nasilsin valla bence sabahları erken kalkın bir silkelenin bir temizlik düzeni kurun kendinize bide hamilesiniz hareket olur moral olur ev temiz olunca keyifle olur kendinize gelin yahu ne öyle tlfn bağımlı ergenler gibi kusura bakmayın yani napim

sanki ben yazmisim gibi hissettim, ben motivasyon olmak icin hep listeler yaziyorum her kucuk adim dahi olsa, Ozmn yerimden kalkabiliyorum kendimi daha iyi hissediyorum. AMa benimde ciddigi telefon/bilgisayar bagimliligim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…