Kendime çeki-düzen vermeliyim.

Iyyy demem ben.
Aptallık da demem.
Bebecik sağlıkla ve mutlulukla gelsin inşallah.
Sağlık sıhhat dışında başka sıkıntıyı çok büyütmem, umursamam.

Bende de biraz tembellik var insanların kendi temizliklerinden bahsetmesine göre ama genelde evlerine gittiğğmde öyle olmadığını anlıyorumda neyse,ben akşam 7 ye kadar bi şey yapmıyorum son 1 saat toparlayıp süpürüyorum silmem gerekiyorsa siliyorum sonra oğlumu uyutuyorum,temiz temiz oturuyorum...Şu an iki kişisiniz yapsan zaten temiz kalır..Saat bekirle 13 ila 15 arası temizlik yapacam diye o sürede alma tlfnu ve süreye uyarsan yavaş yavaş düzen oturur

Bu şey değil mi ya, ben?

Hislerime tercüman olmussun ama bu bence biraz evde iki kisi olmaktan kaynakli esin ise gidince de yalnizsin zaten. Benim de cocugum yok olsa farkli olurdu mutlaka. Ev fazla dagilmiyo iki kisi olunca ondan da kaynakli bence.
Baslayinca gerisi geliyo da

Canım ben de aynıydım tembellik konusunda yapa yapa üstüne gide gide yapmaya alıştığımı farkettim mesela borcam konusu ben de çok kez bi şeyi günlerce bi yerde beklettim yerine koymam gerekirken ama artık şu şekilde ilerliyorum “onu bir kaç saniye içinde yerine koy ve gününe devam et “ diyorum kendime o an gördüğümü yapıp ortadan kaldırmaya zorladım kendimi ve baktım alıştım İnan senden farkım yoktu hatta daha beterdim belki de inşallah işine yarar canım

Minik adımlar at ve kendini sürekli ov bununla ilgili

Bende geri sericem cidden bu temizliğe çok alıştım çok kolay oluyor aynen süpürmek çok önemli evdeki tozu azaltiyor.İyi de bir süpürgeniz varsa çok rahat edersiniz .Şimdiden başarılar
teşekkür ederim. Kendime güvenmek istiyorum
Ama siz hamileymissiniz şu an farkettim aman dikkat
Yavaş yavaş dinlene dinlene yaparım inşallah

Galiba tokatlanmaya ihtiyacım vardı teşekkür ederim sabah aslında 7-8 gibi kalkıyorum telefonun şarjı bitene kadar yatakta oynuyorum 10-10.30 arası uyanıyorum. Kahvaltımı alıp oturma odasına geçiyorum ve akşam oluyor

sanki ben yazmisim gibi hissettim, ben motivasyon olmak icin hep listeler yaziyorum her kucuk adim dahi olsa, Ozmn yerimden kalkabiliyorum kendimi daha iyi hissediyorum. AMa benimde ciddigi telefon/bilgisayar bagimliligim var
Telefon konusunda hala tam anlamı ile şunu yap vs diyen olmadı inşallah bi yol gösteren olur. Notları da gözle görülür bi yere mi asıyorsunuz yoksa deftere mi yazıyorsunhz

Saat belirlemekte mantıklı aslında peki en son zamana bırakmak daha kötü değil mi neden son saat saat

Önemli olan başlamak sanırım bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…