- 13 Nisan 2007
- 33.755
- 102.948
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Iyyy demem ben.Yo yooo bence sıkıntı var. Iyyy diyebilirsiniz ama evi en son 2 hafta önce süpürdümböyle bi aptallık olabilir mi. Mesela toplamam gereken bi yer var yahu 1 hafta erteler mi insan. Bence artık sıkıntı yaratıyor çünkü çok birikiyor. Bide bebiş gelecek Allah izin verirse. O zaman hiç çıkamam işin içinden. Haa bide çalışmıyorum da üstelik evdeyim
Bende de biraz tembellik var insanların kendi temizliklerinden bahsetmesine göre ama genelde evlerine gittiğğmde öyle olmadığını anlıyorumda neyse,ben akşam 7 ye kadar bi şey yapmıyorum son 1 saat toparlayıp süpürüyorum silmem gerekiyorsa siliyorum sonra oğlumu uyutuyorum,temiz temiz oturuyorum...Şu an iki kişisiniz yapsan zaten temiz kalır..Saat bekirle 13 ila 15 arası temizlik yapacam diye o sürede alma tlfnu ve süreye uyarsan yavaş yavaş düzen otururYo yooo bence sıkıntı var. Iyyy diyebilirsiniz ama evi en son 2 hafta önce süpürdümböyle bi aptallık olabilir mi. Mesela toplamam gereken bi yer var yahu 1 hafta erteler mi insan. Bence artık sıkıntı yaratıyor çünkü çok birikiyor. Bide bebiş gelecek Allah izin verirse. O zaman hiç çıkamam işin içinden. Haa bide çalışmıyorum da üstelik evdeyim
Kızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Hislerime tercüman olmussunKızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Tam olarak buBu temizlik tertip isi oyle birsey ki yaptikca yapasi geliyor insanin yapmayinca da yapmayasi..
Canım ben de aynıydım tembellik konusunda yapa yapa üstüne gide gide yapmaya alıştığımı farkettim mesela borcam konusu ben de çok kez bi şeyi günlerce bi yerde beklettim yerine koymam gerekirken ama artık şu şekilde ilerliyorum “onu bir kaç saniye içinde yerine koy ve gününe devam et “ diyorum kendime o an gördüğümü yapıp ortadan kaldırmaya zorladım kendimi ve baktım alıştım İnan senden farkım yoktu hatta daha beterdim belki deEvet bende böyle diyorum ya çocuk değilsin bu kadar mı irade sahibi değilsin alma eline ölmezsin diyorum. Ama yok yine alıyorum anlamıyorum. Bazen başka oda da bırakıyorum ki uğraşmayım diye yine gidip alıyorum
yetişkinim ama işime geldiği zaman sanırım
İnşallahBebiş gelince eser kalmaz bu halinden
teşekkür ederim. Kendime güvenmek istiyorumBende geri sericem cidden bu temizliğe çok alıştım çok kolay oluyoraynen süpürmek çok önemli evdeki tozu azaltiyor.İyi de bir süpürgeniz varsa çok rahat edersiniz .Şimdiden başarılar
Yavaş yavaş dinlene dinlene yaparım inşallahAma siz hamileymissiniz şu an farkettim aman dikkat
Galiba tokatlanmaya ihtiyacım vardı teşekkür ederimYani ne diyim şimdi ben kendim asla bir dakika bekleyemem evim dağınık kirli olursa sinirlenirim ayrıca tlfn ne öyle daha cocuk gelmeden boyleyseniz çocuklu olunca dusenimiyorum valla eşinizde çok iyi galiba bir haftadadır konsolun önünde duran borcama bisey demiyor.bide merak ettim gezmeye nasilsin valla bence sabahları erken kalkın bir silkelenin bir temizlik düzeni kurun kendinize bide hamilesiniz hareket olur moral olur ev temiz olunca keyifle olur kendinize gelin yahu ne öyle tlfn bağımlı ergenler gibi kusura bakmayın yani napim
Telefon konusunda hala tam anlamı ile şunu yap vs diyen olmadı inşallah bi yol gösteren olur. Notları da gözle görülür bi yere mi asıyorsunuz yoksa deftere mi yazıyorsunhzsanki ben yazmisim gibi hissettim, ben motivasyon olmak icin hep listeler yaziyorum her kucuk adim dahi olsa, Ozmn yerimden kalkabiliyorum kendimi daha iyi hissediyorum. AMa benimde ciddigi telefon/bilgisayar bagimliligim var
Iyyy demem ben.
Aptallık da demem.
Bebecik sağlıkla ve mutlulukla gelsin inşallah.
Sağlık sıhhat dışında başka sıkıntıyı çok büyütmem, umursamam.
Saat belirlemekte mantıklı aslındaBende de biraz tembellik var insanların kendi temizliklerinden bahsetmesine göre ama genelde evlerine gittiğğmde öyle olmadığını anlıyorumda neyse,ben akşam 7 ye kadar bi şey yapmıyorum son 1 saat toparlayıp süpürüyorum silmem gerekiyorsa siliyorum sonra oğlumu uyutuyorum,temiz temiz oturuyorum...Şu an iki kişisiniz yapsan zaten temiz kalır..Saat bekirle 13 ila 15 arası temizlik yapacam diye o sürede alma tlfnu ve süreye uyarsan yavaş yavaş düzen oturur
Çözüm yok muBu temizlik tertip isi oyle birsey ki yaptikca yapasi geliyor insanin yapmayinca da yapmayasi..
Yüksek ihtimal kelin ilacı olmadığı içindirTelefon konusunda hala tam anlamı ile şunu yap vs diyen olmadı inşallah bi yol gösteren olur. Notları da gözle görülür bi yere mi asıyorsunuz yoksa deftere mi yazıyorsunhz
Hadi ordan söyletme kendineAnam insanın içinden gelicek içinden.
Önemli olan başlamak sanırım bu durumdaHislerime tercüman olmussunama bu bence biraz evde iki kisi olmaktan kaynakli esin ise gidince de yalnizsin zaten. Benim de cocugum yok olsa farkli olurdu mutlaka. Ev fazla dagilmiyo iki kisi olunca ondan da kaynakli bence.
Baslayinca gerisi geliyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?