- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
Karnımda şuanÇocuk yap yola girer
Evet bende böyle diyorum ya çocuk değilsin bu kadar mı irade sahibi değilsin alma eline ölmezsin diyorum. Ama yok yine alıyorum anlamıyorum. Bazen başka oda da bırakıyorum ki uğraşmayım diye yine gidip alıyorumen azından durumun farkındasınız. aslında yapmanız gereken o zinciri kırmak. kendinizi zorlayıp 1-2 kez kalksanız,devamı gelir.
önemli olan o ilk adım.
sonuçta yetişkin birisiniz,telefon kontrolünü de bence ''gerçekten'' isterseniz sağlayabilirsiniz :)
Eminim ben gibi çokturda erindiğinden açmıyordur konuSen ben olabilir misin acaba ? Biri benim yerime utanayım diye içimi okuyor sandım
Hahhahaa bak buna çok güldüm konu açmaya erinmek haEminim ben gibi çokturda erindiğinden açmıyordur konuama tak etti yemin ederim
Yo yooo bence sıkıntı var. Iyyy diyebilirsiniz ama evi en son 2 hafta önce süpürdümBen olsam aynen devam ederdim.
Hayatı salmak kötü değil ya.
Bir dert, sıkıntı yoksa insan kendini çok hırpalamamalı hayat işlerinde bence.
bakın eğer kocanız bu durumu sorun etmeye başlayıp, size laf atmaya başlarsa eminim ki rahatsız olmaya başlayacaksınız. şu anda anladığım kadarıyla ses etmiyor, ve bence ses etmesini beklemeden ufak tefek başlayın. yoksa aile içi huzurunuz da bozulur. şahsen ben kocamın bana çok pasaklısın,dağınıksın biraz toparlan vb demesini hiç istemem, çok moralim bozulur. bunu düşünün,böyle bir şey olmadan bence biraz önlem alın.Evet bende böyle diyorum ya çocuk değilsin bu kadar mı irade sahibi değilsin alma eline ölmezsin diyorum. Ama yok yine alıyorum anlamıyorum. Bazen başka oda da bırakıyorum ki uğraşmayım diye yine gidip alıyorum
yetişkinim ama işime geldiği zaman sanırım
Canımsın bunları sevdim. Evet büyük sıkıntım aldığımı aldık yere koymamak. Haa bide sepette çamaşır biriktirmekOrtada duran esyaları mesela borcamdan basla yerlerine koy.
Camasır falan varsa sepettekıler dahil hepsini yıka.
Aldığını yerine koyarsan aslında sıkıntı cıkmaz.
Sonra supur, kendını ıyı hissedersen sil. Bu esnada telefonu eline alma. Evdeki o temizlik kokusu emınım hosuna gidecek. Otur bir kahve ıc, sonra kalk toz al.
Fazlalık esya varda evde koy buyuk cop poşetine at. Bigun lazım olur diye saklama.
Hamilesin agır ıs yapmanı da onermıyorum ama dus almadan once de dusakabını bir ovsan super olur aslında terapi gibi geliyor bana lavabo dusakabın silmek.
Kuruyan camasırları katla yerlerine koy koltuk ustune veya yatak ustunde bırakma.
Bence bunları yaptıkca yapasın gelir.
Baktın hala olmuyor, yardımcı bul onbes gunde bir gelsın.
Herkes titiz olacak diye bir kuralda yok zaten olmuyorsa zorlama
20 yıldır yatıyorum ama 20 hafta sonra bayağı bocalamaz mıyımAynen boyle devam et aynen. Zaten 20 hafta sonra istesende yapamayacaksin. Son 20 haftanin tadini cikar. Ye ic yat.
Yok yok bu gerçekten ben yani doğru söyle annem mi tuttu seni beni dürtmek için ?Canımsın bunları sevdim. Evet büyük sıkıntım aldığımı aldık yere koymamak. Haa bide sepette çamaşır biriktirmekmakina dolsun diye kirlileri biriktirmek. Toplanacakları çamaşırlıkta biriktirmek. Yarından itibaren bunlara dikkat etcem bebişim tişkürlerrrr
Fazla eşyam yoo şükürler olsunnnn
Biriken hersey bı sure sonra kaos yaratıyorCanımsın bunları sevdim. Evet büyük sıkıntım aldığımı aldık yere koymamak. Haa bide sepette çamaşır biriktirmekmakina dolsun diye kirlileri biriktirmek. Toplanacakları çamaşırlıkta biriktirmek. Yarından itibaren bunlara dikkat etcem bebişim tişkürlerrrr
Fazla eşyam yoo şükürler olsunnnn
Hadi hadi sende onlardan birisinHahhahaa bak buna çok güldüm konu açmaya erinmek ha
Tamam işte kız ben ne diyorum sabahtırHadi hadi sende onlardan birisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?