- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
İnşallah ya teşekkür ederim. Birazda iradeli olmak gerekiyor sanırımCanım ben de aynıydım tembellik konusunda yapa yapa üstüne gide gide yapmaya alıştığımı farkettim mesela borcam konusu ben de çok kez bi şeyi günlerce bi yerde beklettim yerine koymam gerekirken ama artık şu şekilde ilerliyorum “onu bir kaç saniye içinde yerine koy ve gününe devam et “ diyorum kendime o an gördüğümü yapıp ortadan kaldırmaya zorladım kendimi ve baktım alıştım İnan senden farkım yoktu hatta daha beterdim belki deinşallah işine yarar canım
Cozum bu iste...yapmak .Yapmazsaniz oyle kalacak..Çözüm yok mu
o zaman kesin başka videolara geçerim benBu arada telefon bagimliliginiz varmış madem açın bı yandan temizlik videosu izleyin.
Nasıl övebilirim mi. İltifat mı edeyim kendime yaniMinik adımlar at ve kendini sürekli ov bununla ilgili
Kimse evime gelmesin lütfenHadi ordan söyletme kendine
Bu benKızlar selam.
Artık kendimden sıkıldım ve gerçekten bu benim için dert olmaya başladı.
Hiç bir şekilde düzenim yok, sabah kalkıyorum televizyon telefon. Bi çok işim var ama hiç birini yapmıyorum. Resmen hastalık gibi her şeyi erteliyorum.
Mesela en önemli sorunum sürekli telefon elimde. Gün içinde minimum 5 kez şarja takılır mı bi telefon, takıyorum üstelik şarjdaykende elimde.
gözlerim bozuktu çizdirmiştim, tekrar bozuldu yakını puslu uzağı net göremiyorum.
sürekli forumdayım ve kendimi alamıyorum bundan hasta gibi.
26 yaşında bi kadınım ama çocuk gibiyim. Hatta telefonu eşimle işe göndermeyi bile düşündüm
evim temiz değil ben düzenli değilim üstelik daha evde 2 kişiyiz. Yetememek değil tembelim.
ayy artık sinirlerim bozuluyor 1 haftadır konsolun üzerinde duran borcamı yerine koymadım mesela bu nasıl bişeydir.
temizlik topikleri demeyin o da işe yaramadı.
Allah aşkına benim gibi her şeyi erteleyip üst üstüne bocalayan var mıdır.
ne kitap okuyorum ne başka bi hobi. Sadece telefon televizyon. Bayağı uzattım farkındayım ama çok dertlendim artık gözlerim yanıyor ve telefon hala elimde.
bana şunu yap bunu yap yola girer diyin.
bana yol gösterin rica ederim ya.
Vişneli vişneliKimse evime gelmesin lütfen
Ben istesem de bırakamıyorumBu ben
Telefonu isteyince bırakıyorum ama genelde istemiyorum
Pof sero ya insanlar gelip konuna kusucak şimdi.Vişneli vişneli
Bence çocuk rezil olur aç kalır sevgiye ilgiye ama yemeğe degil bu kadar bagimli biri tedavi olmadan çocuk yapmasin .Çocuk yap yola girer
Tek tük kişi anlarPof sero ya insanlar gelip konuna kusucak şimdi.
Üzgünüm yaptık bileBence çocuk rezil olur aç kalır sevgiye ilgiye ama yemeğe degil bu kadar bagimli biri tedavi olmadan çocuk yapmasin .
Ben şimdi yine kendimce bir öneri yazayım günlük işleri listeleyip tik atma fikrim var kafamda. Temizlik düzen spor kitap okuma ibadet her işi ve süresibi listeleyip günlük asmayı düşünüyorum. Telefon için de belirli saatler ayırmayı düşünüyorum. Sen de dene istersen.Tek tük kişi anlar
Deneyim kuzumBen şimdi yine kendimce bir öneri yazayım günlük işleri listeleyip tik atma fikrim var kafamda. Temizlik düzen spor kitap okuma ibadet her işi ve süresibi listeleyip günlük asmayı düşünüyorum. Telefon için de belirli saatler ayırmayı düşünüyorum. Sen de dene istersen.
Sanırım müzik benim içinde uygun olan. Teşekkür ederimHamileliliği hesaba katmazsak muzik eşliginde ev isi yapmak beni motive ediyor, daha az yoruluyorum sanki. Bir ara kendimi iyi hissettiğim için süpürme, silme, toz alma hepsini bir arada yapiyordum ama son kontrolumde biraz sıkıntı çıktı hepsi yasaklandı. Yani siz de iyi hissetseniz bile risk almayın, bir gün süpürün, ertesi gün toz alın.
Müzik yerine ilgi alaniniza göre siyaset/ekonomi/güncel haber yorumu falan da dinleyebilirsiniz. Normalde temizlik programi izlemek de beni motive ediyordu artık izleyince bile yoruluyorum
Ben istesem de bırakamıyorumwc de bile elimde
Ablacım nerden siz? Tc abartma timinden mi?Bence çocuk rezil olur aç kalır sevgiye ilgiye ama yemeğe degil bu kadar bagimli biri tedavi olmadan çocuk yapmasin .
Hamile olduğunuzu bilmiyordum .Hayırlı olsun konu şakaysa pardon.ama ciddi bi telefon bağımlisiysaniz o zaman bebegin bakımı ilgisi ve sevgisi zora girer. Arkadasim sizin gibiydi bebegi tv önüne çok koydu cunku telefonda gezmesi saatlerini alırdı evin tozu kirini pek gormezdi,cocuk otizm olmadi evet ama 7 yasinda öğrenme güçlüğü yaşıyor ne okursa anlamiyor cunku elinde kitap olan bir anne hic görmedi .Konunun ciddi oldugunu düşünmüştüm ben ciddiye aldım siz dalgasindasindayken çözüm bulmaniz zor bu işe.Üzgünüm yaptık bile
her şeye de çocuk yapmasın demek bilemedim. Temizlik konusunda sıkıntım var diye bebemle ilgilenemeyecek kadar da aciz değilim şükürler olsun. Bebenin ağzında meme benim elimde tel sıkıntı yok
Yine de güzel yorumunuz için tişkürler
Peri beni de al beni de al.serooo atla seroooo gidelim buralardan bırak iş mis kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?