Siz eşinizle bu durumu defalarca konuşmuştunuz sanırım. Bence ikna edip bir terapistle görüşün. Nasıl davranmak istediğinize onun karar vermesini istemediğinizi birde başkasından duydun bakalım. Terapist size neler yapmanız gerektiğini de söyleyecektir zaten.
Kuzum sen iyi değilsin mutlaka bir randevu al
Başlıkta yazıyor, siz biliyorsunuz zaten ne yapmanız gerektiğini.
Kendi canınızın kıymetini bilin. Mesela o durumda misafirliğe gitmek neden? Kalkıp işe gitmek neden? Siz bunları yaptıgınız için de belli inandırıcılığınız bile kalmıyor karşıdaki insanlara.
Kendinizden ödün vermeyin ki değeriniz bilinsin.
Geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyiniz yoktur.
Sende kendimi gördüm şu an
Tel diyeceğim bu Dünya'da senden bir tane daha yok
İyi de Sara Hastası olabilirsiniz farkında mısınız?Nasıl bu kadar ciddiye almazsınız hayret ettim.Acil bir doktora gidin.
5 kere bayıldınız ve hiç doktora gitmediniz mi? Bayılmak bu kadar normal bişey mi?
Eşiniz tam bir hödük. O kısım çok net. Boyunduruğu altına girmeyin lütfen. Önceliğiniz kendiniz olsun.
Çok büyük geçmiş olsun.
Sen kendine değer vermiyorsun tamam da eşin de önemsemiyor,hatta kendisi merhametsiz maalesef.
Sağlıktan daha önemli ne olabilir ki?
ah just ah
hep derler ya kendine değer vermezsen kimse gözünün yaşına bakmaz
ama huy meselesi ite bende böyleyim malesef (sizin kadar olmasa da)
bir kitap önerdiler "Evrenden torpilim var" diye aldım ama okuyamadım daha bir bak istersen
Çok büyük geçmiş olsun.
Sen kendine değer vermiyorsun tamam da eşin de önemsemiyor,hatta kendisi merhametsiz maalesef.
Sağlıktan daha önemli ne olabilir ki?
ya esiniz beni sinir etti,
ama kizamadim da,
cunku dediginiz dogru siz kendinize deger vermezken neden bir baskasi versin ki.
Ornegin gitmesek mi diye agzini aradim demissiniz,
neden direk ben gitmek istemiyorum demediniz,
"Ben" ile baslayan cumleler kurarak baslayabilirsiniz bence degisime,
o zaman daha bir farkindaliginiz olacak,
cunku siz ben gitmek istemiyorum dediginizde esiniz en azindan sizi ikna etmesi gerektigini gorecek, ikna etmek icin de gonlunuzu yapmasi gerektigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?