Kendime Değer Vermeyi Öğrenmeliyim..

yorumu okuyunca ağlayasım geldi.. daha önce 4 defa bayıldım ama dünkü bana tramva oldu.. ilk defa belki de bu kadar çaresiz ve değersiz hissettim.. niye bu kadar taviz veriyorum bende bilmiyorum.. haklısınız önce bunu çözmem lazım belkide..

eşe hakettiği kadar değer verme kısmı o kadar doğru ki.. şu durumda sürünse bi bardak su veresim yok.. öyle ki içim soğudu.. ne yazık..

yorumunuzu defalarca okudum.. defalarca..
dokunan o kadar nokta var ki.. bi yorumun için de haklılık payı olan o kadar şey var ki..
her koşulda güçlü olmalıyım hissi..
boğazım düğümlendi.. ama evet öyle.. ben asla zayıf olamam.. ben her koşulda güçlü olmalıyım..
belki de kendime vermediğim değeri başkasından görme isteği.. hatta aileden görmediğim ilgiyi..
yetiştirilme tarzımızda kaderimiz sanırım.. koskoca bi tramva..

yok çocukken olmuyordu son 3 senedir oluyor. ilk bayıldığımda acile götürdüklerinde nörolojik bulgulara bakıldı aslında orda da bişi çıkmamıştı

deneyimlerinize kocaman bi kalp, bu adım benim içinde iyi olacak inanıyorum

giidin ama just lütfen ihmal etmeyin
Allah acil şifalar versin
birbirimizi motive ederek mi acaba aşsak önce kendimiz olsak :)

Anladım. En azından çocukluktan gelen bir kalıtımsal durum yoksa belki de konversiyon bayılma denilen stres, duygu ya da durum kaynaklı bayılma da çıkabilir. Yine haberleşiriz buradan gidişatınızı

Eğer iyi hissetmiyorsam bitmiştir.
Yemişim misafirini, ayıbını.
Siz böyle herkes için virgül olurken eşinizden durumunuzun ciddiyetini
anlamasını mı bekliyorsunuz?

İyi olun elbette, uyumlu olun ama siz iyiyken olun.
Zaman zaman yapamam, halim yok deyin ve bırakın.

Bir de bu yapışık hareket eden eşlere hayret ediyorum.
Birlikte olmak zorunda değilsiniz ki..
Sen git ayıp olmasın tabi ben iyi değilim, evde uzancam bitti gitti.

Neden bu zorlamalar, zorundalıklar?
Hiç bana göre değil valla!

Anladım. En azından çocukluktan gelen bir kalıtımsal durum yoksa belki de konversiyon bayılma denilen stres, duygu ya da durum kaynaklı bayılma da çıkabilir. Yine haberleşiriz buradan gidişatınızı
Konversiyon benim de aklıma geldi. Önce sinir krizine yakın bir duygu durumu ve sonrasında bayılma...işin uzmanı değilim ama olabilir.

Uydurmak ile alakasi yok. "Demek ki bayilmasi o kadar etkilemedi, demek ki yapabiliyor" ile alakasi var. Kimse senin yalan söyledigini düsünmez fakat hem birseyleri yapmak, hem arkasindan mizmizlanmayi kimse çekmez, kimse inandirici bulmaz. "Yapmasaydin" cevabi gelir.

Ve cidden yapmasaydiniz. Yani en basit, 1 saatlik yol gidecegin yerde elbette 1 saat kalinmaz. Bunu nasil heseap edemedin? Yada esinin orda 1 saatten fazla kalmak istedigini, çünkü 1 saat az. Diger konularindanda belli, esin zaten seni önemsemeye meyilli degil. Ve sen bu davranisi tasdikliyorsun. Sende kendine önem vermeyerek, esine hak veriyorsun.

Konversiyon benim de aklıma geldi. Önce sinir krizine yakın bir duygu durumu ve sonrasında bayılma...işin uzmanı değilim ama olabilir.

Evet haklısınız, bu arada ben de uzmanı değilim ama bazı belirtiler onu çağrıştıyor. En azından bir kaç farklı yerden görüş almakta fayda var.

Genelde ikili ilişkilerde acayip sakin bir insanımdır. Hani tersim pistir ama oraya gelene kadar çok yol olur. Ben bayılıcam, gün içinde merak edip beni aramayacak üstüne kolumdan tutup misafirliğe götürecek, hasta halimle 3 saat orada asker edecek. Çok pis arıza çıkarırım. Ciddiyim.
Gerçekten canınızın kıymetini bilin.

Edittiri: Geçmiş olsun. kendinize dikkat edin. Sizden sadece bir tane var bu koca dünyada

Aaa bana ne kadar tanıdık bir konu:)
Doğumumu bile pazar yapmamı isterdi ki dükkandan (kendisinin) çıkıp gelmesi sorun olurmuş!
Allah yüzüne güldü, iki doğumum da pazar!!! oldu.
Ama başı ağrısa tüm gün içinde yaklaşık 40 50 defa söylenen, durumu söyleyen ilgi bekleyen bir tip benimki.

Sizinle en önemli ortak noktamız, dünyayı sırtlamamız.
Ne gerek var, iyi değilken başkasının gönlünü eğlemeye ne gerek var?
Aman adı nazlanma olmasın diye işkence çekmenin lüzumu ne?
Bu kadar millete minnetsiz olacağız diye kendimize kötülük etmenin ne alemi var?
Size yazabiliyorum ama kendime gelince bu açıdan bakamıyorum tabi...

Bende tam tersiyim
Canim cok kiymetlidir
Yaşlanmıs halimi sık sık düşünürüm
Ona gore kendimi cok yormam
Uykuma dikkat ederim
Ömrümden caliyorum uyumadigim zaman
Beslenmemede dikkat etmeye calisiyorum
Ac kalirsam cok kotu oluyorum
İki cocugum var sadece bakimlariyla yeterince yoruluyorum
Başkasi icin kılımı kipirdatasim gelmiyor
Yapı meselesi
Dunya yansa umurunda olmayanlardanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…