Kendime engel olamıyorum

butun actigi konular cinsellikle ilgili,ve bana hic samimi gelmedi,baska birinin konusunda bile kendi derdini yazmis.Kurdugu cumlelerde hic samimi degil.Erkek olmasi olasi
bu sitede bu soruna nasil bir care bulabilir,doktora.psikiyatriyede gitmis? Anlamsiz burda heryere bu durumunu yazmasi:) Kendi fikrim tabi...

Doğru söylüyor olabilirsiniz ben sizin gibi bakmadım kim olduğuna yazdıklarına :)))) umarım yanlış anlamamışsınızdır beni :)

ne ilginç bir teşhiş di mi. ben cinsellik aklımdan çıkmıyor diyorum, siz de açtığım konuların cinsellikle ilgili olduğunu söylüyorsunuz.
ooo aman tanrım nasıl bir çelişki değil mi, bravo tam 12den vurdunuz, ben bile erkek olduğumdan şüphelenecem şimdi bu muhteşem ötesi analizinle.

Tanrim degil , ALLAH"im evet bir erkeksiniz.Sirf milleti oyalamak icin konu acmissiniz,NOKTA!

gayet samimiyetsizzzz....

o zaman daha samimi konulara arkadaşlara yönelebilirsin. insanın etrafında yüzlerce farklı karakter varken niye hepsiyle samimi olamaz. çünkü herkesin karekteri , yapısı birbirinden farklıdr da ondan. sana öyle gelebilir. samimiyetsiz geleblir . ancak ben burda " haribom+'a samimiyetimi ispatlayacam, bu konuda and içiyorum" diye bir yeminim iddaam mı var ki, durup durup bana laf atıyorsun.
sana samimiyetsiz gelebilir, başkasına candan, daha başkasına çaresiz, bir başkasına sıradan, bir başkasına ilgi çekici gelebilir,
ancak burası "cümleden anlam çıkaralım bölümü" değil, "kendimize yakın görmediğimiz insanlara laf sokalım bölümü" de değil,
"yazdıkları bana inandırıcı gelmedi , benim de süper ötesi hislerim vardır , sen yalancısın bölümü" de değil" , "ben böyle bi olay duymadım o zaman bu yalandır bölümü" de değil
e peki ne diye durup durup mesaj atıyorsun.
yolda yaralı birini görsen , yaralı da atardamarım yırtıldı kan kaybediyorum dese, " kardeşim o kan çok koyu renkli , atardamar olamaz toplardamardır o , yalan söylüyorsun git başımdan" deyip çekip gidecen mi? yani yaptığının bundan hiç bir farkı yok. ben derdimi sana ispatla yükümlü müyüm.
"ben kendimi doğru ifade ederim, dört dörtlük anlatırım, herkes etkilenir, çözüm arayışına girer" mi diyorum.

Son düzenleme:
Tanrim degil , ALLAH"im evet bir erkeksiniz.Sirf milleti oyalamak icin konu acmissiniz,NOKTA!

oyalanma o zaman. noktalar yeni cümlelerle devam eder. nokta diyince konu kapanmış haklı olmuş mu oluyorsun. karşında kaprisini çekecek erkek arkadaşın var zannediyorsun heralde. sen burda kendi cümlene kendi noktanı koyduysan yoluna devam edebilirsin. ben kitap bitene kadar burdayım.

evet bu bi sorun yaşayanları bende biliyorum canım.evet yayınlardan kesinlikle uzak dur cinselliği çağrıştıran şeylerden uzak dur dicem ama günümüzde reklamlar bile ilgi çeksin diye cinselliği çağrıştırıyor.doktorlarını değiştir daha iyi bu anlamda isim yapmış doktorlara git cinsel psikologlar psikaytrlar var bildigim kadarıyla.geciktirme bugun git hatta.yaşamını nasıl etkiledigini tahmin edebiliyorum.inşallah en kısa zamanda çözersin sorununu.

vib.. zaten tatmin etmiyor mu?? parayı başka nelere harcıyorsunuz? dürtüler artınca iş falan yapamaman kötüymüş.

psikologun da çok iyiymiş gerçekten o dediklerini ben de söyleyebilirim. bence bir psikyatra git.

sorunum tatmin olup olmamak değil. tatmin olma isteğinin sürekliliği. parayı da iç çamaşırı , vib. başka bişeye harcamıyorum ama , sürekli alıyorum.
sırf iş yapamamk da değil, düşün bi misafirliğe gidiyosun , orda rahatsız rahatsız oturuyon , eve gideyim modundasın

işin bi kötü yanı da , misafirliktesin, bi garipsin. doğru düzgün konuşamıyon kimseyle. ve de herkes soruyo "hayırdır neyin var yine", "yok bişeyim" diyorum, tekrar : "var bişey sende canım söyle rahatlarsın" , sonra sinirli bişekilde " ya yok bişey diyorum niye üstüme geliyosunuz" . ya da benzer muhabbetler. konuşmayınca olay sinir olarakdudaklarımdan dökülüyor.

yok canım yaa ilaç kullanmıyorum.
misafirliğe falan gittiğimde de çok oluyor.

Kullanmış olsan kontrolsüzleşemezsin zaten. Cinsel cinsel gezinmek istemiyorsan
git bir hekime, derdini de, al hapını bitti gitti.

Kardeş', buna cevap vermemişsin. Sakinleştirici alıp sakinleşeceksin. O olmaz, ay bunu kullanmam, vay böyle istemem dersendeeeeee

gelip burada hava atma. midi sex shopunla barış

Kardeş', buna cevap vermemişsin. Sakinleştirici alıp sakinleşeceksin. O olmaz, ay bunu kullanmam, vay böyle istemem dersendeeeeee

gelip burada hava atma. midi sex shopunla barış

doktorum öyle bişey vermedi,sen neye göre sakinleştirici kullan diyorsun, ayrıca o semptomatik bir tedavi bile değil , sakinleştirici kullan derken ne tip etki görüp tedavi olacağımı düşünüyorsun. ama şu an herşeyi deneyebilirim. bi ilaç tavsiyen varsa alayım. benimki hava atmak değil ayrı komik hiç değil neye güldüğünü anlamış değilim.

Nasıl ki cerrahi operasyon geçireceğimiz zaman tek hekim bilgisindense diğer hekimlere de başvururuz, ta ki tatmin oluncaya kadar.
Gerçi sen yeterince tatmin oluyorsun da, dengelenmeye ihtiyacın var.
Başka hekime başvur.malısın. Fikrimce tabi.
Ne yapabilirim demişsin çözümler üretiyorum habire senin için. Yoksa banane

özür dilerim kusuruma bakma, gergin ouyorum bazen , kimi dalga geçmeye çalışıyor yoruluyorum, kusuruma bakma gerçekten teşekkür ederim. başka doktor arayışım var.
ama açıkcası erkek bi doktora da gitmek istemiyorum, iyi bi bayan doktor arıyorum.

hayıt otunu da 2 gün kullandım ama pek bi işe yaramadı, aslında hiç bi işe yaramadı hatta isteğim arttı gibi o iki gün.

kızlar artık doktora gitmekten vazgeçtim. bir süre internetten araştıracam konuyu. benle aynı prblemi yaşayan insanların sayısı da azımsanacak gibi değil galiba. son bi haftadır gazetelerde aynı problemi yaşayan iki kadının haberini okudum. belki de bir çok kadında vardır ama kimse söyleyemiyodur. olamaz mı bu da bir ihtimal. onlar nasıl bir yol bulmuşlar ne yapıyolar bunun için olmazsa direk iletişime geçmeyi deneyecem.

Son düzenleme:
senin sorunun cinsel açlık yaşadığın neyse senin yaşamak istediğin o değil demekki açsın tatmin olmuyorsun ve işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…