- Konu Sahibi nazende_2012
-
sizin yorumunuzda beni çok güldürdü:))))) Bir yandan haklı olabilirsiniz bilemiyorum ama konuyu açan arkadaşın bahsettiği bir hastalık gerçekten var.birkaç gazetede de okumuştum.bir bayan vardı o kadar fena oluyomuşki yanında kim var kim yok takmıyomuş bile o derece iş arkadaşları şikayette bulunup kadını attırmışlar :) kadın da mahkeme kararı ile böyle bir hastalığının olduğunu rapor olarak çıkarttırmak ve işine geri dönmek istiyordu
bizim şirkette de baya makara konusu olmuştu bu haber
insanların başına milyonda bir gelen rahatsızlıklar olabiliyor ve biz buna çok şaşırıyoruz :)))
eğer gerçekse bu konu tedavi olması gerekli daha iyi araştırsın bu konunun uzman olduğu alan psikoloji yada psikiyatrimidir ?çareyi bu bölümlerde mi aramak gerekir ...
saygılar
butun actigi konular cinsellikle ilgili,ve bana hic samimi gelmedi,baska birinin konusunda bile kendi derdini yazmis.Kurdugu cumlelerde hic samimi degil.Erkek olmasi olasi
bu sitede bu soruna nasil bir care bulabilir,doktora.psikiyatriyede gitmis? Anlamsiz burda heryere bu durumunu yazmasi:) Kendi fikrim tabi...
Doğru söylüyor olabilirsiniz ben sizin gibi bakmadım kim olduğuna yazdıklarına :)))) umarım yanlış anlamamışsınızdır beni :)
butun actigi konular cinsellikle ilgili,ve bana hic samimi gelmedi,baska birinin konusunda bile kendi derdini yazmis.Kurdugu cumlelerde hic samimi degil.Erkek olmasi olasi
bu sitede bu soruna nasil bir care bulabilir,doktora.psikiyatriyede gitmis? Anlamsiz burda heryere bu durumunu yazmasi:) Kendi fikrim tabi...
hayıt otunu kaynatıp içebilirsiniz dengeliyo diye duymuştummm ama bana biraz abartı gibi geldi
ne ilginç bir teşhiş di mi. ben cinsellik aklımdan çıkmıyor diyorum, siz de açtığım konuların cinsellikle ilgili olduğunu söylüyorsunuz.
ooo aman tanrım nasıl bir çelişki değil mi, bravo tam 12den vurdunuz, ben bile erkek olduğumdan şüphelenecem şimdi bu muhteşem ötesi analizinle.
gayet samimiyetsizzzz....
Tanrim degil , ALLAH"im evet bir erkeksiniz.Sirf milleti oyalamak icin konu acmissiniz,NOKTA!
vib.. zaten tatmin etmiyor mu?? parayı başka nelere harcıyorsunuz? dürtüler artınca iş falan yapamaman kötüymüş.
psikologun da çok iyiymiş gerçekten o dediklerini ben de söyleyebilirim.bence bir psikyatra git.
yok canım yaa ilaç kullanmıyorum.
misafirliğe falan gittiğimde de çok oluyor.
Kullanmış olsan kontrolsüzleşemezsin zaten. Cinsel cinsel gezinmek istemiyorsan
git bir hekime, derdini de, al hapını bitti gitti.
Kardeş', buna cevap vermemişsin. Sakinleştirici alıp sakinleşeceksin. O olmaz, ay bunu kullanmam, vay böyle istemem dersendeeeeee
gelip burada hava atma. midi sex shopunla barış
doktorum öyle bişey vermedi,sen neye göre sakinleştirici kullan diyorsun, ayrıca o semptomatik bir tedavi bile değil , sakinleştirici kullan derken ne tip etki görüp tedavi olacağımı düşünüyorsun. ama şu an herşeyi deneyebilirim. bi ilaç tavsiyen varsa alayım. benimki hava atmak değil ayrı komik hiç değil neye güldüğünü anlamış değilim.
Nasıl ki cerrahi operasyon geçireceğimiz zaman tek hekim bilgisindense diğer hekimlere de başvururuz, ta ki tatmin oluncaya kadar.
Gerçi sen yeterince tatmin oluyorsun da, dengelenmeye ihtiyacın var.
Başka hekime başvur.malısın. Fikrimce tabi.
Ne yapabilirim demişsin çözümler üretiyorum habire senin için. Yoksa banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?