- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi narcisorod
-
25 kismen citir sayilirsin. iyi olur bu is.o 31 ben 25
o 31 ben 25
25 kismen citir sayilirsin. iyi olur bu is.
evlenmek için degil ama guzel vakıt gecırmek için goruşebılırsın. evlenırız dıye bakarsan kaptırırsan kendını uzulme ıhtımalin yuksek.
he su da var kimi konsoluklarda calışanlar sosyal medyada nısanlı veya evli olduklarını gostermeyebılırler!!!nasıl yani? şuan yardımcı konsolos yaşı 31. evli olması ihtimalini düşündüm üzerine de baya bir gittim ama mümkün değil. tüm sosyal medya hesabını didik didik ettim. ailesiyle de yazışmaları var artık evlen tadında.
eet kısmı cıtır.25 kısmen çıtır mı ?
Hadi ordan kızdırıyosun beni sabah sabah bunalıma sokucan:)
gormeee.. aşk da bazen on yoktur..Arkadaşlar beni yolumdan döndürmeniz gerekiyordu baya destek oluyorsunuz görüş diye. aahahhha ben yanlış yere mi geldim adamı linç etmemiz gerekmiyor mu şuan?
Kendisi British bu arada soran arkadaşım olmuş. evet yabancı biriyle olmak her yönden inanılmaz güzelama önümü göremiyorum buna da ihtiyacım var.
20 olsaydın cıtırdın. 25 kısmi25 kısmen çıtır mı ?
Hadi ordan kızdırıyosun beni sabah sabah bunalıma sokucan:)
ya tamam da adam bu ayın sonunda gidiyor hatta gitmiş bile olabilir. görüşmemiz rüyalara kaldı. şu an konuşsak bile ne değişir? hala böyle mi düşünüyorsun?gormeee.. aşk da bazen on yoktur..
o onumu gorme işide cok geleneksel... allahın ıngılızı ne anlıcak... onden? kayıncodan??
allahımmmm bana da 1 tane lütfen hayalim ingiliz erkeği. Tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane..Bence yapış bırakma soylu çocuklar yapın.Royal familyArkadaşlar beni yolumdan döndürmeniz gerekiyordu baya destek oluyorsunuz görüş diye. aahahhha ben yanlış yere mi geldim adamı linç etmemiz gerekmiyor mu şuan?
Kendisi British bu arada soran arkadaşım olmuş. evet yabancı biriyle olmak her yönden inanılmaz güzelama önümü göremiyorum buna da ihtiyacım var.
daha görüşemiyoruz bile nasıl yapalım. mesajla olduğunu duymadım hiçallahımmmm bana da 1 tane lütfen hayalim ingiliz erkeği. Tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane..Bence yapış bırakma soylu çocuklar yapın.Royal family
cok sevdigim 1 tanidigim esi dubaide kendi abd de idi. 2 3 sene git gel yaptilar. sonra evlendiler. ikiside turktu. bize yollar koymaz demislerya tamam da adam bu ayın sonunda gidiyor hatta gitmiş bile olabilir. görüşmemiz rüyalara kaldı. şu an konuşsak bile ne değişir? hala böyle mi düşünüyorsun?
oha ing. hepsi soylu degıl kız :)) o soylu olanlar su an prens prens..allahımmmm bana da 1 tane lütfen hayalim ingiliz erkeği. Tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane..Bence yapış bırakma soylu çocuklar yapın.Royal family
şimdi üzerinden bir iki gün geçti son aramasının. ve ben geri dönüş yapmadım. ne yapıcam aklım karıştı.narcisorod biteceğini bile bile görüşmek zor geliyor sanırım. Ama bu zorluğu son kez görüşmeseniz de yaşacaksınız zaten. Hayatımızda kaç kez bu denli yoğun hissediyoruz ki, sonrasını düşünmeden o gitmeden görüşün. Sizin aklınızda ne kadar kalacaksa siz de onun aklında o kadar kalacaksınız. Hem belki bu görüşme onu daha mücadeleci yapar bilemiyorum.
bu konuyu bura
şimdi üzerinden bir iki gün geçti son aramasının. ve ben geri dönüş yapmadım. ne yapıcam aklım karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?