kendime engel olmalı mıyım?

he su da var kimi konsoluklarda calışanlar sosyal medyada nısanlı veya evli olduklarını gostermeyebılırler!!!
saklı tutmak ısteyebılır..

Arkadaşlar beni yolumdan döndürmeniz gerekiyordu baya destek oluyorsunuz görüş diye. aahahhha ben yanlış yere mi geldim adamı linç etmemiz gerekmiyor mu şuan?
Kendisi British bu arada soran arkadaşım olmuş. evet yabancı biriyle olmak her yönden inanılmaz güzel ama önümü göremiyorum buna da ihtiyacım var.

gormeee.. aşk da bazen on yoktur..
o onumu gorme işide cok geleneksel... allahın ıngılızı ne anlıcak... onden? kayıncodan??

gormeee.. aşk da bazen on yoktur..
o onumu gorme işide cok geleneksel... allahın ıngılızı ne anlıcak... onden? kayıncodan??
ya tamam da adam bu ayın sonunda gidiyor hatta gitmiş bile olabilir. görüşmemiz rüyalara kaldı. şu an konuşsak bile ne değişir? hala böyle mi düşünüyorsun?

allahımmmm bana da 1 tane lütfen hayalim ingiliz erkeği. Tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane..Bence yapış bırakma soylu çocuklar yapın.Royal family

ya tamam da adam bu ayın sonunda gidiyor hatta gitmiş bile olabilir. görüşmemiz rüyalara kaldı. şu an konuşsak bile ne değişir? hala böyle mi düşünüyorsun?
cok sevdigim 1 tanidigim esi dubaide kendi abd de idi. 2 3 sene git gel yaptilar. sonra evlendiler. ikiside turktu. bize yollar koymaz demisler
deneyın! ne kaybedeceksin.. en fazla olamıoyoruz derdınız ayrılırsınız...

allahımmmm bana da 1 tane lütfen hayalim ingiliz erkeği. Tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tane..Bence yapış bırakma soylu çocuklar yapın.Royal family
oha ing. hepsi soylu degıl kız :)) o soylu olanlar su an prens prens.. dukler kontlar

narcisorod biteceğini bile bile görüşmek zor geliyor sanırım. Ama bu zorluğu son kez görüşmeseniz de yaşacaksınız zaten. Hayatımızda kaç kez bu denli yoğun hissediyoruz ki, sonrasını düşünmeden o gitmeden görüşün. Sizin aklınızda ne kadar kalacaksa siz de onun aklında o kadar kalacaksınız. Hem belki bu görüşme onu daha mücadeleci yapar bilemiyorum.

şimdi üzerinden bir iki gün geçti son aramasının. ve ben geri dönüş yapmadım. ne yapıcam aklım karıştı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…