• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime gelemiyorum

Durup dururken mesaj atması doğruysa kadın konuşma uzasın diye böyle bir cevap vermiş . Özel soru alan biri Tacize uğramıştır ve öpücüklü konuşmaz. Umarım sadece kadının bir planıdır flört etmek için.

Çünkü bana bu mesajlar daha birbirlerine kur yapma aşaması gibi geldi . O sinirle de teli kırdım
Canım belki kur yapan kadında olabilir, yada normal bir konuşma muhabbetide, olabilir,ben değer verdiğim insanların özelini merak etmem, lafını çelişkili buldum...:kahve:

Eşimi çok seviyorum ama böyle bir şeyi kabullenemem . Kabullendim derim her gün her gece bu olayı dusunurum. Beni seviyor mu yine başka birine bakıyor mu aklımda biri var mi ba. vs. Mümkün değil yani öğrenmem lazım gercegi
Bilirim o duyguyu... ya öyleyse insanin icini yer.esim kapida agliyor dedin cocugun yok esin seni sevmese oturup aglamaz gider kafasini dagitir isi oluruna birakir.belliki oda seni cok seviyor.ama dedimya bazi kadinlar resmen göz göre göre asiliyor.yada hepsi bir yanlis anlasilmadir.elbet bi şekilde kanitlar eşin sakin ol lütfen su an resmen 1 ay öncesine yasadigim güne döndü kafam.hic birsey senden önemli deil.bi sekilde ortaya cikiyor.esine aciklamasi için firsat verki icin icini yiyip bitirmektense birak aciklasin

Gerçeği öğreninceye kadar,eşinizide o kadın içinde şimdilik bişey düşünmeyin,belki hepsi bi yanlış anlaşılmadan ibarettir,önce gerçeği öğrenmekte fayda var...

Gerçeği öğrenince eğer haklı bir açıklaması varsa “aldatmana bile gerek yok, hele bir yanlışını göreyim kulağıma bir fısıltı gelsin açıklamanı dinlemem bile biter bu iş.” demeni tavsiye ederim

Kadını arayamadığın iyi olmuş. Elin kadınıyla muhatap olmayı doğru bulmuyorum. Senin muhatabın sadece eşin olmalı. Zaten sinirle konuşmak doğru değil bence

Bilirim o duyguyu... ya öyleyse insanin icini yer.esim kapida agliyor dedin cocugun yok esin seni sevmese oturup aglamaz gider kafasini dagitir isi oluruna birakir.belliki oda seni cok seviyor.ama dedimya bazi kadinlar resmen göz göre göre asiliyor.yada hepsi bir yanlis anlasilmadir.elbet bi şekilde kanitlar eşin sakin ol lütfen su an resmen 1 ay öncesine yasadigim güne döndü kafam.hic birsey senden önemli deil.bi sekilde ortaya cikiyor.esine aciklamasi için firsat verki icin icini yiyip bitirmektense birak aciklasin
Ya kadın resmen size ne benim özelimden demiş kibarca, ve hala bazı kadınlar göz göre göre asılıyor diyorsunuz. Boşa demiyorlar kadının en büyük düşmanı yine kadın diye. Erkekler sütten çıkma ak kaşık :halay: Bence burada bi asılma söz konuysa kesinlikle konu sahibinin eşi masum diyemiyorum, üzülerek.

Tepkiniz çok ağır olmuş bence... Sakin kalıp konuşmaya çalışmalıydiniz... Basit bir merak da olabilr işin aslı,eşiniz asılmış ta olabilir... Ama nolursa olsun tepkiniz çok agir...

Değer verdiğim kişi ifadesi niye dönüyor ki aralarında.çok itici.eşiniz acaba o kadına anlatır mı durumu

Ay adama yuklendinizde yuklendiniz valla eşiniz özel öğretmen olduğu için bence öğrencisiyle ile bir sorun var ve esinizde bunu çözme çabası içinde ailevi bir soru sordu kadına ve kadinda böyle bir cvp verdi gibime geldi benimde
Canım sen bir sakinles güzelce kötü şeyler düşünme bence esinin kendini ifade etmesine ve olayı açıklamasına izin ver eğer çelişkili birşey varsa aklına anlattiklari yatmazsa kadınla görüş derim ben
Acele davranıp işleri dahada buyutme
O wastcappada gelince silinen msjlar geri gelmiyo sadece silinmenyenler geri yukleniyor

Ya kadın resmen size ne benim özelimden demiş kibarca, ve hala bazı kadınlar göz göre göre asılıyor diyorsunuz. Boşa demiyorlar kadının en büyük düşmanı yine kadın diye. Erkekler sütten çıkma ak kaşık :halay: Bence burada bi asılma söz konuysa kesinlikle konu sahibinin eşi masum diyemiyorum, üzülerek.
Esin sucsuz demedim zaten.Ama bu tip kadınları iyi bilirim.sakız gibi yapisirlar.birde şu an zaten konu sahibinin duyguları önemli.kendimden biliyorum.Rabbim kolaylik versin ..Allah ıslah etsin üzenleride..

Esin sucsuz demedim zaten.Ama bu tip kadınları iyi bilirim.sakız gibi yapisirlar.birde şu an zaten konu sahibinin duyguları önemli.kendimden biliyorum.Rabbim kolaylik versin ..Allah ıslah etsin üzenleride..
Evet çok üzücü, Allah yardım etsin. Kaybolan güven geri gelmiyor bir daha.

Aynen ya
Kadin resmen.. sana ne benim ozelimden .
demis.

Bunu da kibarca soylemis cocugunun ogretmeni sonucta

Simdilik Verilen detaylara gore ben kadinda cok fazla bir hata goremedim.

Back
X